Insomnie dobandita de la frica vaccinului.
Bună ziua, ma confrunt din luna mai cu o insomnie dobandita de la frica vaccinului.
In septembrie am oprit mirzatenul de comun acord cu doctorul si dormeam.La scurt timp a aparut insomnia din nou.Acum dorm cu jumatate de mirzaten si gerodorm, somnul fiind fragmentat.Adorm la 23 ma trezesc la ora 3 apoi la 4.Am consultat mai multe pareri si mi se spune sa am rabdare ca somnul fiziologic revine greu.Alte simptome nu mai am, dar ma intristez cand vad ca persista insomnia.Sa incerc psihoterapia?Multumesc!
In septembrie am oprit mirzatenul de comun acord cu doctorul si dormeam.La scurt timp a aparut insomnia din nou.Acum dorm cu jumatate de mirzaten si gerodorm, somnul fiind fragmentat.Adorm la 23 ma trezesc la ora 3 apoi la 4.Am consultat mai multe pareri si mi se spune sa am rabdare ca somnul fiziologic revine greu.Alte simptome nu mai am, dar ma intristez cand vad ca persista insomnia.Sa incerc psihoterapia?Multumesc!
2 comentarii
Încearcă niște exerciții de relaxare înainte de culcare și nu mai viziona nimic la tv. și vezi cum te simți. Dacă starea se menține în continuare încearcă și psihoterapie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1insomnie
- 2insomnie, greata
- 6Oare ce se intampla si cam ce ar trebui sa fac sa am o viata normala?
- 4mi s-a recomandat un medicament pt insomnie. In prospect scrie ca e pt epilepsie
- 5De aproape trei saptamani nu pot adormi decat spre dimineata, la 4.00-5.00
- 1Completare insomnie
- 2insomnie de 3 luni
- 1nu pot dormi noaptea
- 9O data cu plecarea la facultate am insomnii crunte
- 6Nu pot dormi de la Stimuloton
- 2Insomnie (nu pot dormi mai mult de 1-2 ora pe noapte)
- 12Ce medicamente folosiți pentru somn ?
- 2Problema insomnie
- 17Va rog sa ma ajutati cu un sfat despre insomnie
- 1Insomnie gravă...
- 0Insomnie de mult timp
- 1Insomnie
- 3Ce recomandati Rivotril sau diazepam pt somn? sau este si altceva mai bun?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: