Insomnie dupa vaccin

14-10-2021
Blondiegirl
Nu este medic/terapeut
Blondiegirl
Buna ziua, pe 29 mai am facut vaccinul
Pfizer, la o saptamana dupa au aparut atacuri de panica in somn.Din cauza aceasta am ramas cu insomnie.Am
luat tratament cu mirzaten, imi revenisem.L-am oprit si au reaparut insomniile.A mai patit cineva asta?Multumesc!
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
5 comentarii
0
14-10-2021, ora 15:27
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Vârsta. Sex. Înălțime. Câte kg ai??
Ce probleme digestive ai?
Ai 3 mese corecte pe zi. Te hidratezi corect cu apa. Ceaiuri?
0
14-10-2021, ora 15:38
Blondiegirl
Nu este medic/terapeut
Blondiegirl
Bună ziua, am 32 de ani feminin, 1, 52 si 44 kg.Hidratare 2 l apa plata zi, ceaiuri.
Colon iritabil.De cand cu insomnia nu prea mai mananc.Inainte de vaccin am luat foarte mult timp vitamina c cu zinc(6 luni).
0
14-10-2021, ora 20:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
pentru 32 de ani... 44 Kg nu e corect. pe o tensiune mica si colon iritabil... sigur este un sange de proata calitate care NU oxigeneaza creerul. ast a poate da si insomnie si depresie si ameteli. pierderi auz, memorie, vedere
1 consult Gastrologie.. rezolvat problemele digestive
2 consult Nutritionist pt un regim corect sa mai pui 4-5 kg. sai ao tensiune buna si circulatie buna a sangelui in corp
0
14-10-2021, ora 20:18
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Nu are cum să apară atacuri de panica de la vaccin. Probabil este o coincidența sau ați acumulat stres in acea perioadă din cauza părerilor pro si contra vaccin. Incercati sa vorbiti cu un psihoterapeut care sa va ajute sa depașiți aceste stari. Apoi programele de tv. prin repetarea la nesfârșit a situatiei existente nu fac decât sa creeze panică.
0
17-10-2021, ora 20:17
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Nu exista insomnie post vaccin, exisa posibilitatea sa faceti atac de panica (de frica vaccinului) nu de la vaccin si insomnia sa fie secundara!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Obiceiuri care afectează somnul
  • Insomnia
  • Insomnia severă ar putea fi cauzată de slăbirea conexiunilor cerebrale
  • Culcatul la ore târzii a fost asociat cu alimentația nesănătoasă și sedentarismul
  • Thim - dispozitivul care te ajută să dormi mai bine, monitorizându-ți somnul
  • Insomnia crește riscul de astm la adulți
  • Cum recunoști atacul de panică?
  • Calitatea redusă a somnului la copii, asociată cu insomnia mamei
  • Vaccin pentru COVID-19 disponibil în 12-18 luni (companiile farmaceutice)
  •