Insomnie dupa vaccin
Buna ziua, pe 29 mai am facut vaccinul
Pfizer, la o saptamana dupa au aparut atacuri de panica in somn.Din cauza aceasta am ramas cu insomnie.Am
luat tratament cu mirzaten, imi revenisem.L-am oprit si au reaparut insomniile.A mai patit cineva asta?Multumesc!
Pfizer, la o saptamana dupa au aparut atacuri de panica in somn.Din cauza aceasta am ramas cu insomnie.Am
luat tratament cu mirzaten, imi revenisem.L-am oprit si au reaparut insomniile.A mai patit cineva asta?Multumesc!
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
5 comentarii
Vârsta. Sex. Înălțime. Câte kg ai??
Ce probleme digestive ai?
Ai 3 mese corecte pe zi. Te hidratezi corect cu apa. Ceaiuri?
Ce probleme digestive ai?
Ai 3 mese corecte pe zi. Te hidratezi corect cu apa. Ceaiuri?
Bună ziua, am 32 de ani feminin, 1, 52 si 44 kg.Hidratare 2 l apa plata zi, ceaiuri.
Colon iritabil.De cand cu insomnia nu prea mai mananc.Inainte de vaccin am luat foarte mult timp vitamina c cu zinc(6 luni).
Colon iritabil.De cand cu insomnia nu prea mai mananc.Inainte de vaccin am luat foarte mult timp vitamina c cu zinc(6 luni).
pentru 32 de ani... 44 Kg nu e corect. pe o tensiune mica si colon iritabil... sigur este un sange de proata calitate care NU oxigeneaza creerul. ast a poate da si insomnie si depresie si ameteli. pierderi auz, memorie, vedere
1 consult Gastrologie.. rezolvat problemele digestive
2 consult Nutritionist pt un regim corect sa mai pui 4-5 kg. sai ao tensiune buna si circulatie buna a sangelui in corp
1 consult Gastrologie.. rezolvat problemele digestive
2 consult Nutritionist pt un regim corect sa mai pui 4-5 kg. sai ao tensiune buna si circulatie buna a sangelui in corp
Nu are cum să apară atacuri de panica de la vaccin. Probabil este o coincidența sau ați acumulat stres in acea perioadă din cauza părerilor pro si contra vaccin. Incercati sa vorbiti cu un psihoterapeut care sa va ajute sa depașiți aceste stari. Apoi programele de tv. prin repetarea la nesfârșit a situatiei existente nu fac decât sa creeze panică.
Nu exista insomnie post vaccin, exisa posibilitatea sa faceti atac de panica (de frica vaccinului) nu de la vaccin si insomnia sa fie secundara!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60frica, panica ajutor!
- 20atac de panica - stare anxioasa depresiva (va rog ajutati-ma)
- 24sa fie stresul de vina?
- 5atacuri de panica - un leac natural, va rog!
- 5Probleme destul de complicate la care nu gasesc raspuns!
- 9Am atacuri de panica, agorafobie. Astept un raspuns!
- 22Sunt terminat pe viata
- 1nu pot dormi noaptea
- 20S-a vindecat cineva de depresie, anxietate sau atacuri de panica?
- 6atac de panica si stari de anxietate de aproape un an
- 8atac de panica
- 6pentru persoanele cu atacuri de panica sub tratament medicamentos
- 7ce sa fac ca sa adorm?
- 4Cand ma supar foarte tare, lesin
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 3Atacuri de panica, anxietate, depresie
- 6Mi-e teama de intuneric
- 1Trombocitopenie vaccin COVID-19
- 3Tulburare de panica.
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Insomnia vaccin anti COVID
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: