Insomnie, in timpul somnului sunt constient, simt orice, aud orice...
Buna ziua, ma numesc Marius si am 23 de ani. Am trait intr-o familie saraca undeva la tara, si ca orice om care viseazaza la mai bine, am fost nevoit sa fac unele lucruri care in mod normal nu le-as face (ilegale). Sunt o persoana care ajuta pe oricine, de oricate ori am ocazia si de aceea am remuscari. Ideea e ca astas-a intamplat acum 6 ani de zile, de atunci am inceput sa am insomnii si in timp s-au agravat. Acum ma simt de parca nu as dormi niciodata, in general adorm de extenuare, dupa cel putin o noapte de nesomn . In timpul somnului sunt constient, simt orice, aud orice...Ma trezesc la fel de obosit, parca nu as fi dormit deloc. Oricat de ciudat ar suna, dupa ce adorm, nu pot sa ma mai trezesc, stau asa in starea asta (paralizat in pat dar constient), deschid ochii pentru 2 sec si se inchid singuri inapoi, ma chinui cam 2-3 ore sa ma dau jos din pat.Si cand ma trezesc ma simt mai obosit decat am fost cand m-am pus in pat, si asa sunt toata ziua...nu mai am pofta de nimic (nici macar sex).
Am luat Stillnox si Amitriptilina, care intr-adevar isi faceau efectul, dar dupa ce le lasam, o luam iar de la capat...Am trecut de atacurile de panica, si crizele de nervi, acum nu mai simt nimic, nu sunt nici fericit nici trist, nici nervos nici calm, parca nu mai am sentimente, mor oameni in jurul meu si nu sunt afectat cu nimic.nu cred ca o sa mai pot continua asa mult timp.
Ceva sfaturi ?
Multumesc
Am luat Stillnox si Amitriptilina, care intr-adevar isi faceau efectul, dar dupa ce le lasam, o luam iar de la capat...Am trecut de atacurile de panica, si crizele de nervi, acum nu mai simt nimic, nu sunt nici fericit nici trist, nici nervos nici calm, parca nu mai am sentimente, mor oameni in jurul meu si nu sunt afectat cu nimic.nu cred ca o sa mai pot continua asa mult timp.
Ceva sfaturi ?
Multumesc
3 comentarii
Niște simple sfaturi nu te ajută. Ai nevoie de un diagnostic sigur și de tratament. Dacă deja tratamentul e dat de psihiatru discută cu el și în funcție de cum te simți îți poate schimba tratamentul, sau modifica dozele.Dacă nu ai dormit multă vreme se poate să se fi instalat și o oboseală cronică, pe un fond anxios-depresiv.
Buna ziua consult psihiatric v ar fi de folos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu am mai dormit de o sapt. o sa mor. dati-mi un sfat. Unde sa ma duc?
- 2insomnie, stare anxioasa, agitata, transpiratie nocturna
- 6Depresie de multi ani.. cu ce ati tratat insomnia?
- 5Tratament contra insomniei
- 27oboseala cronica
- 10Nu pot dormi noaptea
- 4Nu pot dormi noaptea.
- 1nu pot dormi noaptea
- 4insomnie de 6 luni
- 2Insomnie
- 11Simptome ciudate
- 12Ce medicamente folosiți pentru somn ?
- 4Insomnie, nu pot dormi fara melatonina
- 12Insomnie dupa exces dealcool
- 1Cum pot sa mă tratez - tulburări ale somnului, sete foarte tare
- 5Tulburări de somn: noaptea s-a transformat în zi!
- 7Xeplion cauzează insomnii?
- 30Insomnie foarte gravă cum să procedez ?
Mai multe informații despre: Tulburarile somnului Insomnia tulburarile de somn insomnie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: