Problema mare in legatura cu somnul, va rog sa ma ajutati!
Buna ziua, am si eu o problema mare cu somnul si nu stiu ce sa ma mai fac.
Am 33 de ani, de 1 an de zile am avut un soc din cauza copilului si de atunci nu mai pot sa dorm deloc, maxim 3 ore pe noapte, e un cosmar, nu mai pot in situatia aceasta.
La inceput mi s-a prescris de doamna psihiatru seroxat cu xanax 0, 5mg fara nici un efect, dupa aceea mi-a crescut doza de xanax la 1mg, la fel, aceeasi problema, fara nici un efect, in ultima perioada am ajuns sa iau vreo 6 pastile de xanax de 1mg si tot cam atatea de diazepam de 10mg, insa eu tot nu pot sa dorm, am combinat si asta cu alcool din cauza stresului si a starii de nervi pe care o am pentru ca m-am saturat sa dorm 3 ore pe noapte si a doua zi la munca sa fiu o leguma.
Deci practic iau cam 6mg xanax dintr-o singura inghitutura + 60mg de diazepam, am mai incercat si gerodorm 40mg, le-am combinat pe toate, v-am spus am combinat toate acestea si cu o bere sau doua, tot am zis ca pot dormi.
Am ajuns sa ma indop cu aceste pastile si sa nu-si faca nici un efect.
Va rog frumos sa ma ajutati, nu exista o pastila tare care sa te poata adormi?
M-am saturat sa fiu o leguma la munca din cauza lipsei de somn, va rog ajutati-ma!
Am 33 de ani, de 1 an de zile am avut un soc din cauza copilului si de atunci nu mai pot sa dorm deloc, maxim 3 ore pe noapte, e un cosmar, nu mai pot in situatia aceasta.
La inceput mi s-a prescris de doamna psihiatru seroxat cu xanax 0, 5mg fara nici un efect, dupa aceea mi-a crescut doza de xanax la 1mg, la fel, aceeasi problema, fara nici un efect, in ultima perioada am ajuns sa iau vreo 6 pastile de xanax de 1mg si tot cam atatea de diazepam de 10mg, insa eu tot nu pot sa dorm, am combinat si asta cu alcool din cauza stresului si a starii de nervi pe care o am pentru ca m-am saturat sa dorm 3 ore pe noapte si a doua zi la munca sa fiu o leguma.
Deci practic iau cam 6mg xanax dintr-o singura inghitutura + 60mg de diazepam, am mai incercat si gerodorm 40mg, le-am combinat pe toate, v-am spus am combinat toate acestea si cu o bere sau doua, tot am zis ca pot dormi.
Am ajuns sa ma indop cu aceste pastile si sa nu-si faca nici un efect.
Va rog frumos sa ma ajutati, nu exista o pastila tare care sa te poata adormi?
M-am saturat sa fiu o leguma la munca din cauza lipsei de somn, va rog ajutati-ma!
3 comentarii
exista rivotril...vb cu doctorul de el. poate trebuie sa mai prescrie si alt fel de medicamente
Exista trei solutii f bune si care nu dau dependenta cum poate da xanax, diazepam sau altele, deci:
Una din cele trei:
1 - 50 mg Quetiapina seara adica Seroquell
2 - 50 mg Trittico seara
3 - 15 mg Mizarten adica mirtazapina seara
Merge f bine, du-te la medic si spune-i ca vrei una din aceste variante. Asta stiu de la un medic psihiatru care este chiar aici pe site, nu e doar o parere de a mea. Tot asa, il intrebasem ptr un caz de insomnie.
Xanax si diazepam sunt periculoase, dau dependenta si toleranta adica o sa fie nevoie de mai mare doza ptr acelasi efect, sau e posibil sa dea dependenta si toleranta, ca nu la toti dau, dar la f multi.
Deci asta este. Daca nu iti merge cu una din variante, incerci pe alta, dar una din ele va merge sigur.
Una din cele trei:
1 - 50 mg Quetiapina seara adica Seroquell
2 - 50 mg Trittico seara
3 - 15 mg Mizarten adica mirtazapina seara
Merge f bine, du-te la medic si spune-i ca vrei una din aceste variante. Asta stiu de la un medic psihiatru care este chiar aici pe site, nu e doar o parere de a mea. Tot asa, il intrebasem ptr un caz de insomnie.
Xanax si diazepam sunt periculoase, dau dependenta si toleranta adica o sa fie nevoie de mai mare doza ptr acelasi efect, sau e posibil sa dea dependenta si toleranta, ca nu la toti dau, dar la f multi.
Deci asta este. Daca nu iti merge cu una din variante, incerci pe alta, dar una din ele va merge sigur.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3insomnii
- 2insomnie, greata
- 5Tratament cu Aricept.. efect secundar: insomnia
- 51Tratamentul individualizat al insomniei
- 29insomnie cronica!
- 17Completare 2 tratament insomnie
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 5Cum scap de Seroquel?
- 18Tulburari de somn - Insomnii
- 1Insomnie...ajutor!
- 4Ajutor, nu dorm de 14 ani!
- 3Pareri tratament insomnie si posibila anxietate.
- 5Probleme cu somnul.
- 4Insomnie, nu pot dormi fara melatonina
- 5Insomnie - Ajutor!
- 19Insomnie cronica
- 4Dépression et trouble de sommeil [Remèdes naturels]
- 5Cum ati reusit sa invingeti insomnia fara chimicale?
- 4Insomnie si tresariri cand ajung sa adorm
- 3Insomnie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: