Dureri frecvente de cap si insomnii
Buna seara,
Prietena mea(26 de ani) prezinta de aproximativ cativa ani urmatoarele simptome care se tot agraveaza:
- dureri de cap foarte puternice in toate zonele(frunte, ambele emisfere, spate, uneori coboara pe ochi)
- ameteli
- lipsa echilibrului
- stari de moleseala
- tulburari de vedere(uneori)
- zilnic adoarme greu si nu se odihneste suficient
- durerile se instaleaza cam de 3-4 ori pe luna si dispar abia dupa cateva ore bune, in unele cazuri durerile tin pana la 48 de ore chiar daca ia pastile pentru ameliorare(nurofen plus, ketonal forte, ketorol)
Mentionez ca in urma cu 10 ani, prietena mea a fost internata pentru meningita si encefalita virala, primind ulterior si diagnosticul de migrena.
Apreciez va rog niste recomandari de specialitate. Multumesc!
Prietena mea(26 de ani) prezinta de aproximativ cativa ani urmatoarele simptome care se tot agraveaza:
- dureri de cap foarte puternice in toate zonele(frunte, ambele emisfere, spate, uneori coboara pe ochi)
- ameteli
- lipsa echilibrului
- stari de moleseala
- tulburari de vedere(uneori)
- zilnic adoarme greu si nu se odihneste suficient
- durerile se instaleaza cam de 3-4 ori pe luna si dispar abia dupa cateva ore bune, in unele cazuri durerile tin pana la 48 de ore chiar daca ia pastile pentru ameliorare(nurofen plus, ketonal forte, ketorol)
Mentionez ca in urma cu 10 ani, prietena mea a fost internata pentru meningita si encefalita virala, primind ulterior si diagnosticul de migrena.
Apreciez va rog niste recomandari de specialitate. Multumesc!
1 comentarii
Ar trebui ca prietena ta sa mearga intai la neurolog, apoi cu rezultatul consultului la un psihiatru. In colaborare cei doi o pot ajuta sa se vindece.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 3Dureri de cap, urechi infundate
- 5Dureri de cap si lipsa de concentrare
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 4Electrostimularea poate cauza dureri de cap?
- 4va rog foarte mult un raspuns urgent, multumesc
- 5De aproape trei saptamani nu pot adormi decat spre dimineata, la 4.00-5.00
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 11dureri de cap
- 28borelioza sau boala autoimuna?
- 9dureri de cap la frig
- 3Durere de cap, ameteli si somnolenta
- 0medicatie in timpul alaptarii
- 0Dureri puternice de cap in partea stinga, de la git si pina la timpla, doar cand este racoare
- 0dureri de cap, somnolenta
- 14de mai bine de 15 ani sufar de migrene!
- 4insomnie
- 0Durere tampla
- 1Durere îngrozitoare de cap
- 1Dureri de cap, varsaturi repetate, frisoane, nu mai suportam nici lumina de afara
Mai multe informații despre: Durerea de cap Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: