Dureri frecvente de cap si insomnii
Buna seara,
Prietena mea(26 de ani) prezinta de aproximativ cativa ani urmatoarele simptome care se tot agraveaza:
- dureri de cap foarte puternice in toate zonele(frunte, ambele emisfere, spate, uneori coboara pe ochi)
- ameteli
- lipsa echilibrului
- stari de moleseala
- tulburari de vedere(uneori)
- zilnic adoarme greu si nu se odihneste suficient
- durerile se instaleaza cam de 3-4 ori pe luna si dispar abia dupa cateva ore bune, in unele cazuri durerile tin pana la 48 de ore chiar daca ia pastile pentru ameliorare(nurofen plus, ketonal forte, ketorol)
Mentionez ca in urma cu 10 ani, prietena mea a fost internata pentru meningita si encefalita virala, primind ulterior si diagnosticul de migrena.
Apreciez va rog niste recomandari de specialitate. Multumesc!
Prietena mea(26 de ani) prezinta de aproximativ cativa ani urmatoarele simptome care se tot agraveaza:
- dureri de cap foarte puternice in toate zonele(frunte, ambele emisfere, spate, uneori coboara pe ochi)
- ameteli
- lipsa echilibrului
- stari de moleseala
- tulburari de vedere(uneori)
- zilnic adoarme greu si nu se odihneste suficient
- durerile se instaleaza cam de 3-4 ori pe luna si dispar abia dupa cateva ore bune, in unele cazuri durerile tin pana la 48 de ore chiar daca ia pastile pentru ameliorare(nurofen plus, ketonal forte, ketorol)
Mentionez ca in urma cu 10 ani, prietena mea a fost internata pentru meningita si encefalita virala, primind ulterior si diagnosticul de migrena.
Apreciez va rog niste recomandari de specialitate. Multumesc!
1 comentarii
Ar trebui ca prietena ta sa mearga intai la neurolog, apoi cu rezultatul consultului la un psihiatru. In colaborare cei doi o pot ajuta sa se vindece.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23 diagnostice in urma durerilor de cap
- 5Dureri de cap, stari de voma la sfarsitul zilei
- 3Insomnie, tahicardie, atacuri de panica...
- 3dureri de cap in fiecare zi
- 3durere exagerata si neobisnuita de cap
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 4dureri de cap frecvente
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 8Buna ziua.. am dureri de cap
- 1durere de cap si respiratie ingreunata
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 0durere puternica de cap
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
- 4Insomnie - servici a doua zi
- 12Ce medicamente folosiți pentru somn ?
- 3Nu pot sa dorm noaptea
- 0Durere de cap când inspir
- 2Insomnie dobandita de la frica vaccinului.
Mai multe informații despre: Durerea de cap Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: