insomnie
In urma cu 4-5 saptamani am inceput sa am probleme cu somnul, sa nu dorm nopti la rand. Sensibiliatea auditiva mi-e accentuata. In acelasi timp imi tresare inima la orice zgomot, mai ales cand incerc sa dorm sau aproape ca dorm. Simt o senzatie ciudata si la inima + tensiune arteriala marita. Am luat pana acuma mai multe medicamente care sa ma ajute sa dorm pe baza de valeriana, tei, sunatoare, hamei... fara efect. Singurul care a avut un mic efect a fost Benosen(L-theanina si hamei) luat in doza dubla celei recomandate. Singura care ma ajuta sa dorm cu siguranta este berea pentru o perioda de 4-6 ore in functie de cat consum.
De asemenea mi-am revenit de fiecare data cand am parasit orasul in care locuiesc pentru a merge la tara.
Simt ca nu mai rezist, mi-a scazut foarte mult randamnetul la invatat, sunt ca o epava.
Care ar putea fi cauza?
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
De asemenea mi-am revenit de fiecare data cand am parasit orasul in care locuiesc pentru a merge la tara.
Simt ca nu mai rezist, mi-a scazut foarte mult randamnetul la invatat, sunt ca o epava.
Care ar putea fi cauza?
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
4 comentarii
Salut cristi,
Si eu m-ai am din simptomele tale... si eu am o teama si un disconfort in juru inimi sau cateodata cred ca am ceva la ea... mai am si palpitatii... daca vrei sa mai discutam lasa-mi mesaj.
Multa santate!
o seara buna!
Si eu m-ai am din simptomele tale... si eu am o teama si un disconfort in juru inimi sau cateodata cred ca am ceva la ea... mai am si palpitatii... daca vrei sa mai discutam lasa-mi mesaj.
Multa santate!
o seara buna!
Nu am o teama in jurul inimii... Nici nu am impresia ca am ceva la ea. Eu pun asta dar si sensibilitatea auditiva accentuata, faptul ca tresar la zgomote fie ca incerc sa dorm sau stau la calculator pe seama nesomnului a insomniei. Senzatia e ca si cum as "dorm cu ochii deschisi" si la zgomot ma trezesc, tresar. Totul a inceput acum 3-4 saptamani.
Ar mai fi o completare am luat medicamente gen ginsenc, ginko biloba, ghimbir.
Simptomele pe care le descrieti sunt de anxietate. E posibil ca si problemele cu somnul sa aiba acelasi motiv.Mergeti la un psihiatru. Exista medicamente care va pot ajuta fara sa va dea dependenta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Noduli tiroidieni, insomnii si dureri in zona tiroidei.. cand vorbesc nu am aer
- 1217schizofrenie de patru ani
- 3tulburare psihotica !?
- 2insomnie, stare anxioasa, agitata, transpiratie nocturna
- 5mi-a prescris Arketis, am citit ca are efecte adverse: impotenta si scade calitatea spermei
- 6atac de panica, neliniste, insomnie, slabire
- 41amenoree secundara
- 6Depresie de multi ani.. cu ce ati tratat insomnia?
- 7Mancarimi de piele si insomnii
- 27oboseala cronica
- 2insomnie de 3 luni
- 6dureri de cap aproape zilnic si insomnii
- 1insomnie de luni bune
- 6Insomnie.pot lua bio melatonina cu alprazolam?
- 1Pierderi de memorie constante, cefalee, insomnii
- 4Insomnie - nu pot dormi decat 3 ore pe noapte de luni bun
- 0Insomnie de mult timp
- 4Depresie si insomnie
- 1Extrasistole și insomnii
Mai multe informații despre: Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: