vitamine care stopeaza caderea parului

06-04-2009
Gabriela.V
Nu este medic/terapeut
Gabriela.V
salutare! Imi cade parul destul de mult, la spalat nu mai spun... Pe mine ma intereseaza, in mod eosebit, care sunt exact vitaminele (sau substante care se pot lua pe cale orala) care stopeaza caderea parului, caci la urma urmei, si din interior vine cauza. Multumesc!
3 comentarii
0
07-04-2009, ora 15:06
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
păi ai putea să încerci tratament cu Forcapil- este un complex de vitamine special pentru asta şi este tare bun. de asemenea să ştii că şi şamponul revalid este bun. şi mai contează şi factori hormonali sau de mediu- stressul etc, dacă ai şi cicluri neregulate sau ai slăbit foarte mult în ultima vreme, eşti mai păroasă pe burtă sau piept atunci ar trebui să investghezi şi acest aspect. dacă nu, limitează stressul şî ia ce ţi-am spus. forcapil este un pic mai scump, dar chiar funcţionează.
0
08-04-2009, ora 23:40
Gabriela.V
Nu este medic/terapeut
Gabriela.V
Cred ca voi merge pe Forcapil. Dar Revalid, am incercat si mi-a cazut si mai tare parul. Cat despre par ce burta sau pe piept, nu se pune problema...nu am. Va multumesc pe sfat!
0
13-04-2009, ora 20:05
Gabriela.V
Nu este medic/terapeut
Gabriela.V
dar mai am o intrebare...nu este posibil sa imi creasca par in alte locuri decat cele cunoscute? :) sau sa se intensifice, pentru ca eu cel putin pe picioare, am par, dar e blond si nici nu se cunoaste...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mătreața
  • Căderea părului
  • MIT: Unghiile și părul continuă să crească după moarte
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • Modificările părului în sarcină, post-partum și menopauză
  • Vitamine pentru un păr sănătos
  • Oamenii de știință au identificat gena implicată în albirea părului
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  •