Despre parul din cap.
Am o mare problema de cand ma stiu pentru ca am parul ondulat si foarte des. De curand m-am decis sa-mi las parul sa creasca mai mare si eventual sa incep sa folosesc placa. Cu toate acestea am un par foarte des si sarmos... nu stiu ce sa fac pentru a-l face mai moale mai matasos... ma spal foarte des pe cap dar cam degeaba...
O mare intrebare a mea este daca exista vreo modalitate oricare ar fi ea de a-ti rari parul? si in rest mi-as dori sfaturi cum sa-mi fac parul sa nu mai arate ondulat, sarmos, des... nu imi suport parul... eu obisnuiam sa ma tund foarte scurt dar m-am decis sa-l las sa creasca. Va rog daca puteti sa-mi dati un raspuns la nelamuria mea si astept si sfaturi.
O mare intrebare a mea este daca exista vreo modalitate oricare ar fi ea de a-ti rari parul? si in rest mi-as dori sfaturi cum sa-mi fac parul sa nu mai arate ondulat, sarmos, des... nu imi suport parul... eu obisnuiam sa ma tund foarte scurt dar m-am decis sa-l las sa creasca. Va rog daca puteti sa-mi dati un raspuns la nelamuria mea si astept si sfaturi.
4 comentarii
Ai un par sanatos! Sa fii multumita de asta. Ca sa vezi cum e omul: altele isi fac onduleu permanent iat tu il vrei drept!
Si acum, raspunsul.
1. Placa iti arde si distruge parul. De preferat sa nu o folosesti.
2. Spalatul des usuca si mai tare parul. El are grasimea sa care prin pieptanat (periat) se intinde pe toata lungimea sa. Daca spui ca e "sirmos" inseamna ca e deja uscat. Deci, spalat mai rar.
3. Ca sa il "inmoi" foloseste dupa spalat balsam pentru par. Sint si pentru par uscat. Vezi care e tolerat de par mai bine. Dupa balsam nu va mai fi sirmos si nici nu va mai parea des. Ondulat e frumos, nu inteleg ce nu-ti place.
4. Unele coaforuri fac "rarirea" parului dar asta nu inseamna decit sa-l tunda pe alocuri mai scurt decit in rest. Sfatul meu este sa nu faci asta.
In final, recomand folosirea balsamului si, cam atit fata cu par frumos.
Si acum, raspunsul.
1. Placa iti arde si distruge parul. De preferat sa nu o folosesti.
2. Spalatul des usuca si mai tare parul. El are grasimea sa care prin pieptanat (periat) se intinde pe toata lungimea sa. Daca spui ca e "sirmos" inseamna ca e deja uscat. Deci, spalat mai rar.
3. Ca sa il "inmoi" foloseste dupa spalat balsam pentru par. Sint si pentru par uscat. Vezi care e tolerat de par mai bine. Dupa balsam nu va mai fi sirmos si nici nu va mai parea des. Ondulat e frumos, nu inteleg ce nu-ti place.
4. Unele coaforuri fac "rarirea" parului dar asta nu inseamna decit sa-l tunda pe alocuri mai scurt decit in rest. Sfatul meu este sa nu faci asta.
In final, recomand folosirea balsamului si, cam atit fata cu par frumos.
Buna seara! Balsamul sa-l dai dupa spalat, pe parul ud, dar nu si pe pielea capului. Doar pe par, apoi te clatesti bine, eventual stand in picioare iar apa sa curga din crestet spre varfuri. Sau incearca dupa spalat sa te clatesti cu apa cu otet de mere. Are acelasi efect ca balsamul, doar ca este natural. Iti spun din experienta. Si fereste-te de surse de caldura, chiar si apa cu care te speli sa nu fie fierbinte, ci cat sa nu simti rece.
Bine zis incearca! Incearca cu otet sa vezi daca il suporta parul. Mie mai rau mi se sicleste, este mai imbicsit decit inainte de spalat si nu mai intra pieptenele in el.
Era vorba de multa apa cu putin otet. Nu otet gol. Si otet de mere si miere, de la Plafar, nu din cel de pus la muraturi.. Un litru de apa cu 2 linguri de otet. E foarte indicat pentru clatire.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11exces de testosteron
- 7cresterea limitata a parului
- 7tratament impotriva caderii parului?
- 3vitamine care stopeaza caderea parului
- 3par ars de vopsea, care se incurca repede
- 4ingrasarea parului
- 3Podoaba capilara
- 7caderea parului
- 5Cadere de par normala sau pot interveni cumva sa o opresc?
- 2Par gras si spalatul la par in fiecare seara
- 4zona fara par!
- 5Imi cade parul foarte mult si imi este foarte rar
- 11Caderea parului - Sfaturi urgente va rog
- 8Ce tratamente stiti pentru cresterea rapida a parului?
- 4Păr gras şi rar
- 0Par gras.
- 4Caderea parului de pe tot corpul
- 0Care este cel mai bun doctor chirurg pentru operatii estetice masculine?
Mai multe informații despre: Ingrijirea parului Estetica masculina Parul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: