Cadere par
![Tzigaret](/arata_img.php?img=cont_183673.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Salut.
Am o problema urata de tot de vreo 1 luna, imi cad fire de par din cap. Am aproape 21 de ani si imi fac griji pentru ca tatal meu este chel si rudele din partea lui, mama nu, are un par foarte des asa cum il am si eu.
Pana acum imi mai cadea parul cand ma spalam pe cap, mai vedeam fire de par pe perna dimineata dar mai rar, sau poate nu eram atat de atent, ca acum.
Ma ingrijorez pentru ca de fiecare data cand dau cu mana prin cap imi raman in mana cate vreo 1 2 3 fire ( bine nici chiar de fiecare data) ciudat este ca imi cad doar de la ceafa, si de la urechi. Eu sunt mai anxios, ma lupt cu asta de multi ani, dar chiar stresat nu sunt, sunt stresat acum, cand vad firele cum cad, iar alimentatia este una de om normal..nu mananc grasimi, nu fumez, nu consum alcool si alte chestii de genu.
Un sfat? Mersi.
Am o problema urata de tot de vreo 1 luna, imi cad fire de par din cap. Am aproape 21 de ani si imi fac griji pentru ca tatal meu este chel si rudele din partea lui, mama nu, are un par foarte des asa cum il am si eu.
Pana acum imi mai cadea parul cand ma spalam pe cap, mai vedeam fire de par pe perna dimineata dar mai rar, sau poate nu eram atat de atent, ca acum.
Ma ingrijorez pentru ca de fiecare data cand dau cu mana prin cap imi raman in mana cate vreo 1 2 3 fire ( bine nici chiar de fiecare data) ciudat este ca imi cad doar de la ceafa, si de la urechi. Eu sunt mai anxios, ma lupt cu asta de multi ani, dar chiar stresat nu sunt, sunt stresat acum, cand vad firele cum cad, iar alimentatia este una de om normal..nu mananc grasimi, nu fumez, nu consum alcool si alte chestii de genu.
Un sfat? Mersi.
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Lotiunea Chelstop de la Hofigal.
Citeste recenziile despre ea pe net.
Citeste recenziile despre ea pe net.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5caderea parului
- 2ce remediu imi puteti recomanda impotriva caderii parului?
- 9de ceva timp a inceput sa imi cada foarte mult parul
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 3caderi de par... SOS
- 5se trateaza pelada?
- 0Imi cade parul dupa tot corpul
- 1matreata si caderea parului
- 0caderea parului
- 0Aspenter si caderea parului
- 3O sa imi cada parul?
- 0Intrerupere anticonceptionale, caderea parului
- 6De aprox. un an imi cade parul, am ajuns sa chelesc
- 3Caderea parului, posibila rezolvare ?
- 1Imi cade parul exagerat de mult sau este normal?!
- 5Imi cade parul foarte mult..din ce cauza?!
- 2Voce ciudata si caderea parului
- 3Căderea părului.
- 1Sportul si caderea parului
Mai multe informații despre: Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: