Cadere de par

Buna ziua! Ma adresez la voi cu o problema care din pacate a devenit una foarte suparatoare. Povestea incepe acum circa 8 ani cand mi s-a infundat nasul si am folosit un spray nazal 3 luni ( nu am fost atentionata ca da dependenta). De atunci am observat ca a inceput sa-mi cada parul. In ultimii 8 ani am fost la 5 medici O.R.L., si la trei dermatologi, am incercat foarte multe medicamente, vitamine, sampoane pentru caderea parului fara efect. Am o deviate minora de sept nazal, asta am aflat facand un CT, dar acesta altceva nu arata..Analizele de sange de fiecare data au fost normale. Ultima oara am fost la un terapeut naturist, unde el a vazut pe harta termica ca este o inflamatie la nivelul sinusurilor frontale si nazale. Mi-a prescris Neil Med sinus rinse, dar nu mi-a folosit. As dori sa stiu daca a mai fost cineva in aceasta situatie sau daca stie cineva ceva solutie. Multumesc.
1 comentarii

buna ziua,
Caderea parului poate fi declansata de afect din sfera orl sau alta afect- gineocologic, gastrica...Faceyu si echo mamara. abdominala...
O zi buna,
dt Claudia Artenie
medic primar dermayolog
Caderea parului poate fi declansata de afect din sfera orl sau alta afect- gineocologic, gastrica...Faceyu si echo mamara. abdominala...
O zi buna,
dt Claudia Artenie
medic primar dermayolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Mancarimi de cap
- 3Caderea parului - cauza endocrina?
- 5caderea parului, coaja pe scalp
- 7Caderea parului - tratament eficient?
- 11Cadere par
- 4caderea parului
- 4Caderea parului si multa matreata
- 3imi cade destul de mult par.Incep sa chelesc
- 0karissa si caderea parului
- 11Cadere masiva a parului-chelire!!!
- 1Cadere par
- 1Intrebare legata de caderea parului
- 3Caderea parului si dermatita seboreica
- 1Caderea parului.
- 1Caderea excesiva a parului
- 1Sportul si caderea parului
- 0Soluție topica pentru căderea părului(GFM).
- 1Doctorul a refuzat sa imi prescrie finasterida
Mai multe informații despre: Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: