Intrerupere anticonceptionale, caderea parului
Buna ziua!
Ma numesc Andreea si am 28 de ani. Am utilizat anticonceptionale Yasmin pe o perioada de aproximativ 6 ani. In urma cu 5 luni am decis sa le intrerup, la sfatul unui medic, intrucat la analizele de sange imi iesise nr de trombocite destul de ridicat. Dupa intreruperea anticonceptionalelor, am observat ca mi-au aparut un fel de cosulete pe fata, gat, decolteu si cateva si pe brate. Mentionez ca nu am avut astfel de probleme nici in perioada pubertatii, tenul meu a fost intotdeauna foarte curat. In urma cu vreo 3 saptamani am observat si ca a inceput sa imi cada foarte, foarte tare parul, lucru care iarasi nu mi s-a mai intamplat decat o singura data, la 18 ani, in perioada BAC-ului si a admiterii la facultate. Ma puteti ajuta va rog cu un sfat? Am fost foarte, foarte ocupata in ultimul timp cu serviciul si cu o a doua facultate si nu am reusit sa ajung la un control medical. Va multumesc foarte mult!
Ma numesc Andreea si am 28 de ani. Am utilizat anticonceptionale Yasmin pe o perioada de aproximativ 6 ani. In urma cu 5 luni am decis sa le intrerup, la sfatul unui medic, intrucat la analizele de sange imi iesise nr de trombocite destul de ridicat. Dupa intreruperea anticonceptionalelor, am observat ca mi-au aparut un fel de cosulete pe fata, gat, decolteu si cateva si pe brate. Mentionez ca nu am avut astfel de probleme nici in perioada pubertatii, tenul meu a fost intotdeauna foarte curat. In urma cu vreo 3 saptamani am observat si ca a inceput sa imi cada foarte, foarte tare parul, lucru care iarasi nu mi s-a mai intamplat decat o singura data, la 18 ani, in perioada BAC-ului si a admiterii la facultate. Ma puteti ajuta va rog cu un sfat? Am fost foarte, foarte ocupata in ultimul timp cu serviciul si cu o a doua facultate si nu am reusit sa ajung la un control medical. Va multumesc foarte mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Anticonceptionalele un pericol dupa 35 de ani?
- 3control pt anticonceptionale?
- 5caderea parului
- 2grapefruitul scade efectul anticonceptionalelor?
- 2ce remediu imi puteti recomanda impotriva caderii parului?
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 11caderea parului
- 4Exista vreun tratament de regenerare?
- 5se trateaza pelada?
- 4Anticonceptionale si a doua zi, voma
- 1matreata si caderea parului
- 1Probleme mari, de 4 ani imi tot cade parul!
- 9slabit, caderea parului
- 4Caderea parului de pe tot corpul
- 0Tratament Diane-35
- 0ALOPEXY 5%
- 0Cand vine menstruatia daca iau anticonceptionale
- 1Caderea parului.
- 1Imi cade parul, am eruptii pe fata albe-galbene-rosii in special pe frunte cu senzatie de usturime
Mai multe informații despre: Caderea parului anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: