nuantator par
as dori sa va intreb pe toti ce parere aveti de nuantatorul de par ?...ataca parul ?momentan am folosit un nuantator loncolor...as dori parerea celor care au incercact un nuantator.multumesc anticipat !
5 comentarii
tot ce contine amoniac ataca parul. eu folosesc o vopsea din farmacie si chiar si asta contine amoniac. ce culoare ai la par?
culoare castanie...si mi-am luat un roscat.au trecut deja 2 saptamani si mai am niste urme usoare de roscat insa parul pare in regula :P
ca sa ti se mai inchida la culoare si sa nu il arzi fai metoda babeasca. iei frunze de nuc verzi si le fierbi. cu apa aia o pui intr-un lighean si bagi capul stai si tu vreo 5 minute apoi te clatesti sa vezi ca iti iese o alta culoare. eu am fost toate culorile posibile la par dar mi-am terminat parul. mi-au trebuit 3 ani ca sa isi revina. eu acum ma fac numai blond si cu vopsea din farmacie. sper sa iasa o culoare frmoasa.tu incearca
mersi frumos :*dar se duce la spalari sau ceva?
da se duce nu iti ramane mult timp aceeasi culoare de fieare data cand te speli se duce si iti da alta culoare. trebuie sa fierbi mai multe frunze, cu cat e apa mai colorata cu atat iti iese mai inchis.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8mi s-sa rarit parul
- 7tratament impotriva caderii parului?
- 13Solutii caderea parului
- 3firisoare de par pe piept, sani si abdomen
- 5imi cade parul in partea din spate, a urechii stangi
- 2cum sa am parul drept
- 4mi se desfac firele de par
- 0Despre par
- 0Imi cade parul dupa tot corpul
- 4Despre parul din cap.
- 4caderea parului
- 6De aprox. un an imi cade parul, am ajuns sa chelesc
- 0Parul gras
- 2imi cade parul chiar mult si devine uleios
- 12Optiuni Transplant de par in tara sau strainatate?
Mai multe informații despre: Parul vopsit Parul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: