nuantator par

18-06-2011
mihaela3093
Nu este medic/terapeut
mihaela3093
as dori sa va intreb pe toti ce parere aveti de nuantatorul de par ?...ataca parul ?momentan am folosit un nuantator loncolor...as dori parerea celor care au incercact un nuantator.multumesc anticipat !
5 comentarii
0
27-06-2011, ora 23:19
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
tot ce contine amoniac ataca parul. eu folosesc o vopsea din farmacie si chiar si asta contine amoniac. ce culoare ai la par?
0
28-06-2011, ora 17:51
mihaela3093
Nu este medic/terapeut
mihaela3093
culoare castanie...si mi-am luat un roscat.au trecut deja 2 saptamani si mai am niste urme usoare de roscat insa parul pare in regula :P
0
28-06-2011, ora 23:30
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
ca sa ti se mai inchida la culoare si sa nu il arzi fai metoda babeasca. iei frunze de nuc verzi si le fierbi. cu apa aia o pui intr-un lighean si bagi capul stai si tu vreo 5 minute apoi te clatesti sa vezi ca iti iese o alta culoare. eu am fost toate culorile posibile la par dar mi-am terminat parul. mi-au trebuit 3 ani ca sa isi revina. eu acum ma fac numai blond si cu vopsea din farmacie. sper sa iasa o culoare frmoasa.tu incearca
0
28-06-2011, ora 23:31
mihaela3093
Nu este medic/terapeut
mihaela3093
mersi frumos :*dar se duce la spalari sau ceva?
0
29-06-2011, ora 00:05
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
da se duce nu iti ramane mult timp aceeasi culoare de fieare data cand te speli se duce si iti da alta culoare. trebuie sa fierbi mai multe frunze, cu cat e apa mai colorata cu atat iti iese mai inchis.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Căderea părului
  • MIT: Unghiile și părul continuă să crească după moarte
  • Modificările părului în sarcină, post-partum și menopauză
  • Vitamine pentru un păr sănătos
  • Oamenii de știință au identificat gena implicată în albirea părului
  • Vopsitul părului - riscuri și precauții
  • Felul în care oamenii și-au pierdut părul corporal
  •