fiere de par pe sani, de vreun an sau doi
De vreun an-doi au inceput sa imi creasca fire de par pe sani.am inceput de le luam cu penseta...si tot asta fac si acuma...dar mai cresc sub piele si totusi se vad...si cresc f repede...nu mai stiu ce sa fac...mi-e si rusine..dar nu am la cine sa zic...va multumesc!
4 comentarii
Inainte de a recurge la un tratament ar fi bine sa fiti examinata de un medic endocrinolog pentru a stabili daca nu aveti un dezechilibru hormonal.
Am fost la endocrinolog si am descoperit ca am probleme cu tiroida.mi-a dat sa fac un tratament, nu am apucat inca sa il fac.dar de problema asta (ca mai mult pt asta m-am dus) a zis ca nu e cine stie ce...adica ea era mai mult "alarmata" ca am probleme de la varsta asta cu tiroida.a zis ca dupa tratament poate mi se regleaza si menstruatia si sa merg peste doua luni la control.oare ar fi putut fi din cauza de la tiroida, si ca dupa acest tratament sa nu mai am asa probleme?de dezechilibru hormonal nu a zis nimic. va multumesc!
Nu sunt de specialitate, insa problema cu firele de par este sigur in legatura cu tulburarile de ciclu. Nu pot spune daca sunt in legatura si cu tiroida.
Am terminat tratamentul...poate m-a ajutat cu tiroida...ca in rest..tot asa:( nu mai stiu ce sa fac...nu stiu la cine sa apelez...:)si nu stiu nici daca s-ar rezolva problema definitiv.ma afecteaza f mult chestia asta. oricum va multumesc mult pt ajutor!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3par pe corp
- 8mi s-sa rarit parul
- 22Caderea parului in mod abundent si matreata
- 11exces de testosteron
- 7cresterea limitata a parului
- 3am o problema a parului :(
- 3firisoare de par pe piept, sani si abdomen
- 6Solutii impotriva caderii parului pt adolescenti
- 3Podoaba capilara
- 7caderea parului
- 3adolescenta, par rar
- 3cum pot scapa de firele care cresc pe sub piele?
- 1cresterea parului
- 0Despre par
- 1Imi cad sprancenele si parul.
- 8Obsesia spalarii parului de 2-3 ori pe zi
- 10parul foarte gras
- 4Parul pubian (Flocii)
Mai multe informații despre: Parul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: