cadere excesiva a parului
Buna ziua,
As dori daca se poate sa ma ajutati.
Acum un an de zile am tinut dieta dukan si de atunci incoace imi cade parul foarte mult si mi se rup unghiile. Pentru par am incercat sa fac diverse tratamente naturiste cu oua si ulei de masline, am luat Revalid sampon si capsule, Aspasia capsule si nu vad niciun rezultat: parul continua sa cada! Toata casa e plina de par, la dus e plin de par iar la mine se observa din ce in ce mai mult lipsa parului pe cap.
Ce as putea sa iau/ sa fac?
Va rog sa ma ajutati.
Va multumesc anticipat.
As dori daca se poate sa ma ajutati.
Acum un an de zile am tinut dieta dukan si de atunci incoace imi cade parul foarte mult si mi se rup unghiile. Pentru par am incercat sa fac diverse tratamente naturiste cu oua si ulei de masline, am luat Revalid sampon si capsule, Aspasia capsule si nu vad niciun rezultat: parul continua sa cada! Toata casa e plina de par, la dus e plin de par iar la mine se observa din ce in ce mai mult lipsa parului pe cap.
Ce as putea sa iau/ sa fac?
Va rog sa ma ajutati.
Va multumesc anticipat.
2 comentarii
Buna seara doamna,
Dietele de slabire sunt o cauza cunoscuta de cadere a parului, insa nu singura. Inainte de orice tratament trebuie sa va faceti un set de analize de sange (hemograma, sideremie, analize de tiroida, prolactina, posibil si altele in functie de varsta si de ce probleme medicale mai aveti).
Cu stima,
Dietele de slabire sunt o cauza cunoscuta de cadere a parului, insa nu singura. Inainte de orice tratament trebuie sa va faceti un set de analize de sange (hemograma, sideremie, analize de tiroida, prolactina, posibil si altele in functie de varsta si de ce probleme medicale mai aveti).
Cu stima,
Chel Stop de la Hofigal. Intrati pe site- ul lor sa vedeti cum se administreaza.
L-a folosit o prietena si acum are un par foarte bogat, dupa ce ii cazuse foarte mult.
L-a folosit o prietena si acum are un par foarte bogat, dupa ce ii cazuse foarte mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cadere masiva a parului (in cercuri), de cateva saptamani
- 5Părul se ingraşă, creşte repede şi cade...un sfat vă rog!
- 3Caderea parului fara regenerare
- 6caderea parului..apa dura?
- 7Mancarime exasperanta si pierderea foarte agresiva a parului
- 7imi cade parul exagerat
- 4matreata si caderea parului
- 7caderea parului - ce remedii sunt?
- 0Caderea parului..mostenire sau stres?
- 4caderea parului
- 1Imi cade parul exagerat de mult sau este normal?!
- 3fetitei mele ai cade parul foarte mult si la baie si la pieptant
- 0ALOPEXY 5%
- 2Caderea parului
- 1Cadere par
- 0Imi cade parul
- 0Soluție topica pentru căderea părului(GFM).
- 1Doctorul a refuzat sa imi prescrie finasterida
- 2Hpv pozitiv 31, 35 și căderea parului
- 0Imi cade parul, unghiile se rup si ma mananca pielea
Mai multe informații despre: Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: