a mai folosit cineva alopexy pentru caderea parului?
Buna ziua, a mai folosit cineva alopexy pentru caderea parului?
Este adevarat ca dupa terminarea tratamentului parul incepe sa cada iarasi?
Este adevarat ca dupa terminarea tratamentului parul incepe sa cada iarasi?
4 comentarii
Nu am folosit niciodata aceste produs, si nici alte produse pentru caderea parului din simplul motiv ca primul tratament naturist incercat a dat roade si nu am mai avut probleme deloc nici pana in ziua de azi, dupa 8 ani de la tratament. Piseaza usturoi si maseaza radacinile parului, si dupa 30 de minute speli parul normal. Eu am facut aceste lucru timp de 3 luni si nu mai stiu ce inseamna caderea parului de atunci.
anomin_2011, uneori, caderea parului poate fi provocata de o infectie in organism.
Ai cumva sinuzita?
Ai cumva sinuzita?
Am terminat si eu astazi cura cu Follixin si vad ca au aparut ceva rezultate. Parul nu mai imi cade atat de mult si s-a mai indesit iar asta e un lucru foarte bun. Daca rezultatele or sa fie unele permanente e extraordinar!
Imi este putin teama in legatura cu permanenta rezultatelor pentru ca am tot auzit cazuri de oameni care au luat anumite produse si rezultatele au fost doar unele temporare. O sa va tin la curent cu evolutia mea!
Imi este putin teama in legatura cu permanenta rezultatelor pentru ca am tot auzit cazuri de oameni care au luat anumite produse si rezultatele au fost doar unele temporare. O sa va tin la curent cu evolutia mea!
Buna ziua,
Alopexy este un produs bun, dar trebuie sa vedeti cauza caderii parului. Un medic dermatolog ar trebui sa va recomande niste analize in functie de tipul de alopecie.Ar fi bine sa va vada intai un medic dermatolog.
O zi buna,
Dr Artenie
medic dermatog
Alopexy este un produs bun, dar trebuie sa vedeti cauza caderii parului. Un medic dermatolog ar trebui sa va recomande niste analize in functie de tipul de alopecie.Ar fi bine sa va vada intai un medic dermatolog.
O zi buna,
Dr Artenie
medic dermatog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi cade foarte tare parul
- 10Alopecie difuza
- 1caderea parului
- 0casca impotriva caderii parului in timpul chimioterapiei
- 4matreata si caderea parului
- 0Caderea parului..mostenire sau stres?
- 0Am mai multe probleme caderea parului, ten gras etc ce dieta mi-ati recomanda?
- 8Pastile, remedii - caderea parului
- 0Par care nu isi revine
- 0Analize marite
- 2Psoriazis pe scalp
- 1Caderea parului.
- 3Netiapin si caderea parului
- 1Pierdere par
- 2Cădere masiva a parului, aproape ca ma apropii de un stadiu de depresie
- 1Desimea parului
- 2Dht ul marit
- 1Căderea părului bărbat 22 ani
- 4Imi cade parul