a mai folosit cineva alopexy pentru caderea parului?

28-10-2011
anomin_2011
Nu este medic/terapeut
anomin_2011
Buna ziua, a mai folosit cineva alopexy pentru caderea parului?
Este adevarat ca dupa terminarea tratamentului parul incepe sa cada iarasi?
4 comentarii
0
28-10-2011, ora 12:20
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu am folosit niciodata aceste produs, si nici alte produse pentru caderea parului din simplul motiv ca primul tratament naturist incercat a dat roade si nu am mai avut probleme deloc nici pana in ziua de azi, dupa 8 ani de la tratament. Piseaza usturoi si maseaza radacinile parului, si dupa 30 de minute speli parul normal. Eu am facut aceste lucru timp de 3 luni si nu mai stiu ce inseamna caderea parului de atunci.
0
28-10-2011, ora 21:50
tema
Nu este medic/terapeut
tema
anomin_2011, uneori, caderea parului poate fi provocata de o infectie in organism.
Ai cumva sinuzita?
0
01-07-2014, ora 11:42
ramadina
Nu este medic/terapeut
ramadina
Am terminat si eu astazi cura cu Follixin si vad ca au aparut ceva rezultate. Parul nu mai imi cade atat de mult si s-a mai indesit iar asta e un lucru foarte bun. Daca rezultatele or sa fie unele permanente e extraordinar!
Imi este putin teama in legatura cu permanenta rezultatelor pentru ca am tot auzit cazuri de oameni care au luat anumite produse si rezultatele au fost doar unele temporare. O sa va tin la curent cu evolutia mea!
0
10-07-2014, ora 16:14
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Alopexy este un produs bun, dar trebuie sa vedeti cauza caderii parului. Un medic dermatolog ar trebui sa va recomande niste analize in functie de tipul de alopecie.Ar fi bine sa va vada intai un medic dermatolog.
O zi buna,
Dr Artenie
medic dermatog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  • A fost identificată cauza genetică a albirii părului și a calviției
  • Cât de mult păr e normal să cadă pe zi?
  • De ce chelesc bărbații?
  •