cadere par & alaptarea
Am nascut acum aproximativ o luna si in prezent alaptez. Dupa nastere imi cade parul ingrozitor, problema cu care nu ma confruntam inainte. Exista remedii care sa aiba si efect si sa nu afecteze alaptarea (Exclus medicamente)? O lotiune ceva imi puteti recomanda? Va multumesc.
2 comentarii
Eu m-am confruntat cu aceeasi problema, dar la cateva luni dupa nastere (cand deja nu mai alaptam) si mi s-au recomandat o lotiune si un sampon de la Ducray - Anastim si Anaphase, plus vitamine pentru par (eu am folosit Viaderm). Rezultatele au fost spectaculoase, adica nu numai ca nu mi-a mai cazut parul in ritmul infernal dinainte, dar mi s-a si regenerat. Singura problema este ca nu stiu dc se poate folosi in perioada alaptatului. Ar trebui sa intrebi medicul.
Lipda de vit.B determina si caderea parului. Polen si laptisor de matca si aloe vera gel - surse naturale de vitamine B, care nu afecteaza alaptarea. Samponul cu aloe vera si jojoba - uz extern.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5caderea parului
- 2imi cade foarte tare parul
- 3Caderea parului - cauza endocrina?
- 40psoriasis si alaptarea
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 3Alaptez si Exluton nu se mai gaseste...ce pot folosi in loc?
- 11Caderea parului in zona din fata a capului
- 4caderea parului - ce imi recomandati?
- 4mamica care alapteaza cu puroi la amigdale
- 7caderea parului
- 6Cam de vreo 3 ani de zile a inceput parul sa se rareasca
- 3unde sa merg pentru un control impotriva caderii parului?
- 0Prolactina marita si alaptarea!
- 6alaptarea numai de la un singur san?
- 3am nascut acum 2 saptamani si inca nu am suficient lapte
- 0Am mai multe probleme caderea parului, ten gras etc ce dieta mi-ati recomanda?
- 3Caderea parului :(
- 4caderea parului
- 7Bebelus prea slabut la 7 luni?
- 1Cadere par.
Mai multe informații despre: Alaptarea Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: