Solutii caderea parului

20-02-2009
seoforlove
Nu este medic/terapeut
seoforlove
Caderea parului atat la barbati si la femei este de cele mai multe ori cauzata de efectele hormonilor masculini. Aceasta situatie se distinge de multe alte sindroame de caderea parului mult mai rare.

Revivogen este o solutie naturala, recomandata de medicii dermatologi, ce ajuta la intarirea firelor de par, atat la barbati cat si la femei. Produsul a fost dezvoltat de renumitul doctor dermatolog Alex Khadavi, folosind cele mai puternice ingrediente dovedite stiintific in combaterea DHT - cauza reala a caderii parului.

-
-*

(*modificat de administrator)
13 comentarii
0
20-02-2009, ora 13:21
dr.manu
Nu este medic/terapeut
dr.manu
DHT - dihidrotestosteronul- nu este cauza reala a caderii parului, ci sensibilitatea folicului pilos la acest hormon !!!! Doar nu o sa-mi spuneti acum ca aveti un produs naturist cate combate secretia de testosteron! Mersi pentru reclama.
0
13-04-2009, ora 16:30
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
TARE! Nu pot sa cred...va felicit ca ati importat acest produs in Romania...este foarte bun pt combaterea alopeciei, in special cea androgenica!
Eu am fost suferind de acnee si m-am tratat cu ajutorul Clearogenului, alt produs fabulos de bun, realizat de domnul doctor Khadavi, care apropo, este absolut genial, mi-a rsp la toate intrebarile si m-a consiliat ori de cate ori am avut nevoie, Dumnezeu sa-l binecuvanteze, pentru ca este un medic foarte bun ;)

Domnule Manu, daca nu s-ar sintetiza DHT din Testosteron cu ajutorul celor doua tipuri de enzima 5 alfa-reductaza (I si II), foliculul pilos nu ar mai fi sensibil si nu ar mai cadea parul, deci, in concluzie, blocand transformarea T in DHT de la nivelul scalpului si receptorii androgeni (DHT fiind cauza secundara a alopeciei androgenice), se estompeaza indirect si sensibilitatea acelor foliculi si astfel parul creste normal, ce-i asa de greu de inteles???, ca doar spuneti ca sunteti medic :)))))))))))))))))))))))))))
Dumneavoastra ati avut macar curiozitatea de a citi ingredientele si studiile care stau la baza eficientei acestui produs??????????????? Daca le-ati citi, sunteti mai dezinformat decat am crezut pana acum, daca nu le-ati citit, sunteti exemplul tipic de medic care habar n-are, dar isi da cu parerea ca doar este medic...

Numai Bine!
0
23-04-2009, ora 12:17
dr.manu
Nu este medic/terapeut
dr.manu
Nick, Baiete ti-am mai spus : Esti Varza !!!!.faci confuzii.gaseste-ti o viata adevarata si nu-ti mai bate capul cu lucruri pe care nu le intelegi.
Nu exista, , persoane care sa aiba cunostinte vaste in domeniul medicinei, , si sa nu fie medici.
Tu nu ai nici cunostinte de baza nici fler in postarile tale.

p.s. nimeni nu risca sa blocheze DHT doar pentru prevenirea alopeciei :)))) fa un efort si gandeste de ce.
0
23-04-2009, ora 19:22
BINE, multumesc pentru faptul ca mi-ati spus ca sunt varza, ca varza-i foarte buna, contine vitamina U, f buna pt ulcer!

P.S. Bineinteles ca nu risca nimeni sa blocheze DHT la nivel sistemic, il blocheaza la nivel cutanat, la nivel sistemic avand efecte catastrofale pt un barbat, care n-ar mai fi barbat!

MUTUMESC MULT pt jigniri, nici nu stiti cat de mult bine mi-ati facut! In privinta confuziilor, dvs. sunteti intr-un adevarat hexagon de confuzii, asa ca...lasati megalomania la o parte, cu mine nu merge!
0
24-04-2009, ora 11:09
dr.manu
Nu este medic/terapeut
dr.manu
In primul rand eu nu te-am jignit. Poate doar in psihoza ta de a crede ca stii medicina.
Apoi.vitamina U (metionina din varza.)?.blocare DHT la nivel cutanat ?. :)))))
0
24-04-2009, ora 21:18
BINE, Noapte Buna!
Dumnezeu sa va ierte aroganta si trufia, eu v-am iertat...

Da, blocare DHT la nivel cutanat, prin intermediul unor ingrediente incapsulate lipozomal. Psihoza?????????
Chiar ca faceti sa rad si va multumesc mult de tot, asa ca, LA REVEDERE!
0
24-04-2009, ora 21:50
Ca sa va demonstrez ca vorbiti ca nenea Vasile in loboda fara sa aibe habar, cititi informatiile de pe urmatoarul site:-----------*

"p.s. nimeni nu risca sa blocheze DHT doar pentru prevenirea alopeciei :)))) fa un efort si gandeste de ce."

AAAAA, si sa stiti ca 5 alfa-DHT-ul se inhiba la nivel sistemic prin intermediul substantei finasteride (Propecia) si dutasteride (Avodart). Dutasteride-ul este de 3 ori mai potent in procesul de inhibare a 5alfa-reductazei II (enzima care transforma T in DHT), fata de finasteride si de 100 de ori mai potent in procesul de inhibare a 5alfa reductazei I...asa ca...mai cititi, domnule doctor de familie!
Si la nivel cutanat poate fi inhibat, tot prin suprimarea 5alfa reductazei, luati legatura cu Alex Khadavi M.D., care este medic adevarat, nu.si veti afla de ce poate fi inhibat, cum, in ce conditii si mai ales cu ce substante!

"In primul rand eu nu te-am jignit" - consultati DEX-ul pentru a vedea acceptia cuvantului jignire...offffffffffffff inca o data ii inteleg pe cei care fug de medici de familie, dansii se cred un fel de Nietzsche al medicinii si de fapt sunt un fel de Magda Ciumac...(nu generalizez, pentru ca nu toti sunt asa, dar dvs...).

"Poate doar in psihoza ta de a crede ca stii medicina" - daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, chiar, asa este, si marmota din reclama la ciocolata este de aceeasi parere cu dvs.

Eu zic sa mergeti la biserica, sa dati un acatist pentru iertarea zavistiei, ca aveti sa dati si la altii de pe forum si nu numai...

Numai Bine Domnule manu si cat mai multi pacienti care sa va spuna ca stiu mai multa medicina decat dvs.

(*modificat de admin)
0
25-04-2009, ora 16:01
dr.manu
Nu este medic/terapeut
dr.manu
...tot Varza.cu sau fara, , vitamina, , U. ;)
0
25-04-2009, ora 16:13
DA, asa este, tot VARZA sunteti, cu sau fara link-ul care dovedeste spusele mele!
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

P.S. Numai Bine, multa sanatate, fericire si tot ce va doriti. Aveti grija de dvs si ajutati cat mai multi oameni!
0
25-04-2009, ora 17:07
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ca eu nu mai ma pot abtine si punct!
Dle.dr, dumneavoastra ati intrat pe acest forum pt a-l contrazice pe Nick sau pt a ajuta persoanele care au nevoie de unele sfaturi??Daca va place ciondaneala, mergeti la OTV!Si lasati-l pe Nick in pace, ca nu face altceva decat sa ajute oamenii!!Mai bine luati exemplu de la el!
0
06-05-2009, ora 08:59
dr.manu
Nu este medic/terapeut
dr.manu
Din pacate eu vad in fiecare saptamana oameni care au fost, , ajutati, , de persoanje ca Nick sau alti tamaduitori neaveniti.
0
06-05-2009, ora 12:27
Bine domnule doctor, daca dvs. spuneti, asa o fi in privinta acelor tamaduitori, eu nu sunt tamaduitor.
Mult succes pe mai departe si toate cele bune!
0
06-05-2009, ora 14:26
Multumesc Jackie pt sprijin. ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mătreața
  • Căderea părului
  • MIT: Unghiile și părul continuă să crească după moarte
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • Modificările părului în sarcină, post-partum și menopauză
  • Vitamine pentru un păr sănătos
  • Oamenii de știință au identificat gena implicată în albirea părului
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  •