caderea parului, coaja pe scalp
As avea nevoie de ceva indrumari daca a trecut cineva prin asta sau daca stiti.Unui prieten ii cade parul f.mult, are un inceput de chelie plus ca are f.multa coaja pe pielea capului.Si pe fata este iritat, are pete rosii de pe care se decojeste piele uscata.A facut un tratament dermatologic dar dupa o luna i-au aparut aceleasi simptome.Ma puteti ajuta cu vreo indrumare ?
multumesc
multumesc
5 comentarii
Probabil ca prietenul sufera de o dermatita seboreica, boala care necesita un tratament de intretinere.
Multumesc D-nleDr.pt raspuns.In ce consta acest tratament de intretinere?Are 23 de ani si iritatia este destul de urata la fel si chelia a avansat destul de mult.Un medic i-a spus ca toata problema este de la 2 masele cariate.se poate sa fie asa?
Cred ca trebuie sa trateze cojile pe care le are.De aceea ii si cade parul, ca radacina parului se sufoca.Sa mearga la un alt dermatolog poate are un alt rezultat.
Tratamentul se face cu creme si sampoane, insa este necesar sa fie urmarit de un dermatolog pentru ajustarea lui in functie de anotimp.
Urmati sfatul martinei : mergeti la alt dermatolog!
Urmati sfatul martinei : mergeti la alt dermatolog!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Caderea parului - motive?
- 27alergie sau ce altceva?
- 2ce remediu imi puteti recomanda impotriva caderii parului?
- 7boala de piele in cap
- 22Caderea parului in mod abundent si matreata
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 13nu pot scapa de matreata
- 0problame pielea capului
- 2perioada alaptarii si cadere masiva de par
- 9Psoriazis al scalpului
- 2Cosuri pe scalp
- 3O sa imi cada parul?
- 3Imi cade foarte mult par
- 3Bubita in mijlocul capului
- 3vreau un tratament bun impotriva caderii parului
- 0ALOPEXY 5%
- 2Voce ciudata si caderea parului
- 1Caderea parului