Sexul anal... poate fi insarcinata?
0
14-01-2009, ora 13:37
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Salut si Buna tuturor,
Spartan, este imposibil, nu iti mai face griji; gravida prin sex anal aproape ca este antiteza, NU SE POATE, se bat cap in cap si nu iese nimic!
Starile de greata pe care le are iubita ta, se pot datora multor factori care afecteaza sistemul digestiv. Eu spre exemplu am stari de greata de cel putin 2 ori pe zi, inainte si dupa ce mananc (acum depinde ce mananc), sunt si eu insarcinat? No way, cu toate ca eu glumesc cu rudele apropiate si le spun ca "am gemeni univitelini"!
Iubita ta probabil sufera de o diskinezie biliara (bila "lenesa") sau un tip mai usor de dispepsie si atunci se rezolva natural cu Anghirol (2-3 comprimate cu 30 de minute inaintea mesei, de 3 ori pe zi), iar pentru "dispepsie", 1 comprimat de Motilium dupa amiaza si seara, cu 15 minute inainte de masa (substanta activa din Motilium-domperidon, este foarte antiemetica, adica are un efect puternic antivomitiv si indirect antigreata)
Ce ti-am recomandat mai sus sunt doar "sugestii", foarte bune, ce-i drept, dar nu esti obligat sa le iei in seama...daca doresti, du-ti iubita la un consult medical, la un medic internist!
Pup Jackie, Arena, Alissia, More si il salut pe Floryn si Spartan! ;)
Spartan, este imposibil, nu iti mai face griji; gravida prin sex anal aproape ca este antiteza, NU SE POATE, se bat cap in cap si nu iese nimic!
Starile de greata pe care le are iubita ta, se pot datora multor factori care afecteaza sistemul digestiv. Eu spre exemplu am stari de greata de cel putin 2 ori pe zi, inainte si dupa ce mananc (acum depinde ce mananc), sunt si eu insarcinat? No way, cu toate ca eu glumesc cu rudele apropiate si le spun ca "am gemeni univitelini"!
Iubita ta probabil sufera de o diskinezie biliara (bila "lenesa") sau un tip mai usor de dispepsie si atunci se rezolva natural cu Anghirol (2-3 comprimate cu 30 de minute inaintea mesei, de 3 ori pe zi), iar pentru "dispepsie", 1 comprimat de Motilium dupa amiaza si seara, cu 15 minute inainte de masa (substanta activa din Motilium-domperidon, este foarte antiemetica, adica are un efect puternic antivomitiv si indirect antigreata)
Ce ti-am recomandat mai sus sunt doar "sugestii", foarte bune, ce-i drept, dar nu esti obligat sa le iei in seama...daca doresti, du-ti iubita la un consult medical, la un medic internist!
Pup Jackie, Arena, Alissia, More si il salut pe Floryn si Spartan! ;)
si le spun ca "am gemeni univitelini"!
Nick de unde le scoti?????????Ca numai pot de ras!! ;))))))))))))
Pupici si tie Nick!Florin cred ca de cateva zile nu a mai reusit sa iasa din "coafor" ;))))))))) I s-o fi incretit de tot parul ;))))))))) Nici nu vreau sa ma gandesc cum ii sta cu parul cret ;))
Pup si pt.fetele mele
Nick de unde le scoti?????????Ca numai pot de ras!! ;))))))))))))
Pupici si tie Nick!Florin cred ca de cateva zile nu a mai reusit sa iasa din "coafor" ;))))))))) I s-o fi incretit de tot parul ;))))))))) Nici nu vreau sa ma gandesc cum ii sta cu parul cret ;))
Pup si pt.fetele mele
0
14-01-2009, ora 18:23
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Jackie, nici eu nu stiu de unde le scot, cateodata ma mir si eu. Acesta este unul dintre motivele pentru care persoanele care ma cunosc personal si vb personal cu mine, nu doresc sa se contrazica sau sa se "confrunte" face-to-face cu mine; sunt foarte spontan si intotdeauna am ultimul cuvant!
Acelasi lucru il pot spune si dsp tine, am senzatia ca si tu esti cam la fel, ce zodie esti?
"Florin cred ca de cateva zile nu a mai reusit sa iasa din "coafor" " ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ai fost foarte tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pup!
Jackie, nici eu nu stiu de unde le scot, cateodata ma mir si eu. Acesta este unul dintre motivele pentru care persoanele care ma cunosc personal si vb personal cu mine, nu doresc sa se contrazica sau sa se "confrunte" face-to-face cu mine; sunt foarte spontan si intotdeauna am ultimul cuvant!
Acelasi lucru il pot spune si dsp tine, am senzatia ca si tu esti cam la fel, ce zodie esti?
"Florin cred ca de cateva zile nu a mai reusit sa iasa din "coafor" " ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ai fost foarte tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pup!
Ai intuit bine Nick ;)) Eu cam in orice situatie am ult.cuvant de spus ;)) Mai ales cand stiu ca am dreptate, nu ma las nici picata cu ceara ;)))))))))))
Sunt fecioara ;)))))))))))) Fetita mea gemeni(zodia mea preferata) iar sotul este berbec, dar degeaba are coarne ca tot eu sunt sefa ;))))))))))))))))))))) impung mai rau hahaha
Tu ce zodie esti??
Ia, toata lumea cu zodia la apel va rog!! ;)))
Pupicei
Sunt fecioara ;)))))))))))) Fetita mea gemeni(zodia mea preferata) iar sotul este berbec, dar degeaba are coarne ca tot eu sunt sefa ;))))))))))))))))))))) impung mai rau hahaha
Tu ce zodie esti??
Ia, toata lumea cu zodia la apel va rog!! ;)))
Pupicei
0
14-01-2009, ora 21:06
;))))))))))))))))))))))))))
Eu sunt VARSATOR!
Esti fenomenala, mai facut iar sa rad!
pup!
Eu sunt VARSATOR!
Esti fenomenala, mai facut iar sa rad!
pup!
Mersi mult N I C K, jaquelinne, ali39.
Tari glumele voastre :))
Salutari :)
Tari glumele voastre :))
Salutari :)
0
15-01-2009, ora 00:09
Cu multa placere Spartan...tu ce zodie esti? ;))))
Jackie eu nu stau la discutii daca nu sunt sigur de ceea ce spun, nu ma contrazic sa ma aflu in treaba si nici nu deschid gura daca nu am ceva interesant sa spun si mai ales sustinut de argumente solide...
Fecioara este cumnatul meu George, tatal Dariei!
Tata si cele 2 surori sunt Balanta, iar mama este Scorpion!
Ati vazut la stiri tampenie cu rearanjarea zodiilor? Eu am ramas pur si simplu consternat. Este cea mai mare stupizenie pe care am auzit-o din partea unor astronomi (sincer, cred ca nu au mai descoperit nici o stea, constelatie, galaxie, planeta, cometa, meteorit sau asteroid si s-au gandit ei asa sa nu se plictiseasca si sa inventeze baliverne), plus ca a mai aparut o noua zodie total aberanta!
Numai Bine!
Jackie eu nu stau la discutii daca nu sunt sigur de ceea ce spun, nu ma contrazic sa ma aflu in treaba si nici nu deschid gura daca nu am ceva interesant sa spun si mai ales sustinut de argumente solide...
Fecioara este cumnatul meu George, tatal Dariei!
Tata si cele 2 surori sunt Balanta, iar mama este Scorpion!
Ati vazut la stiri tampenie cu rearanjarea zodiilor? Eu am ramas pur si simplu consternat. Este cea mai mare stupizenie pe care am auzit-o din partea unor astronomi (sincer, cred ca nu au mai descoperit nici o stea, constelatie, galaxie, planeta, cometa, meteorit sau asteroid si s-au gandit ei asa sa nu se plictiseasca si sa inventeze baliverne), plus ca a mai aparut o noua zodie total aberanta!
Numai Bine!
Buna,
Acum voi intra pe acest subiect pt ca nu mai am cu cine sa ma cert (sper).
Eu sunt gemeni ca si fetita Jaquelinnei.
Nick esti tare ca intotdeauna:)))
va pupacesc
Acum voi intra pe acest subiect pt ca nu mai am cu cine sa ma cert (sper).
Eu sunt gemeni ca si fetita Jaquelinnei.
Nick esti tare ca intotdeauna:)))
va pupacesc
Sal, sunt leu, prima decada !!
Berbatul berbec, copii unul rac si unul fecioara !
Pooooooooooop
Aliss
Berbatul berbec, copii unul rac si unul fecioara !
Pooooooooooop
Aliss
0
15-01-2009, ora 11:10
;)))))))))))))))))
Acum voi intra pe acest subiect pt ca nu mai am cu cine sa ma cert (sper). :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Alissia, esti leu ca si cel de-al doilea cumnat al meu, Adrian! Eu am ascendentul in Leu! Tare!
O zi buna si certati-va cat mai putin...eu intru mai pe seara pentru ca plac la Institutul de Foniatrie!
;)
Acum voi intra pe acest subiect pt ca nu mai am cu cine sa ma cert (sper). :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Alissia, esti leu ca si cel de-al doilea cumnat al meu, Adrian! Eu am ascendentul in Leu! Tare!
O zi buna si certati-va cat mai putin...eu intru mai pe seara pentru ca plac la Institutul de Foniatrie!
;)
Dragii mei bine v-am gasit!!
Nick nu am vazut stirea cu zodiile, dar sper ca sa nu se gaseasca vreun "filozof" sa schimbe sau sau adauge cine stie ce zodie!!Am mai auzit ca s-ar putea si sarbatoarea Craciunului sa fie schimbata!!Eu stiu ca lumea se intoarce cu fundul in sus, dar nici chiar asa!!
arena esti in zodia preferata de mine!!Ador zodia gemeni!!
Alisuk eu sunt fecioara a 2-a decada ;)) Si sotul tau e tot berbec?? ;))))))))))))))
Nick bafta la Institut!!
Pupicei
Nick nu am vazut stirea cu zodiile, dar sper ca sa nu se gaseasca vreun "filozof" sa schimbe sau sau adauge cine stie ce zodie!!Am mai auzit ca s-ar putea si sarbatoarea Craciunului sa fie schimbata!!Eu stiu ca lumea se intoarce cu fundul in sus, dar nici chiar asa!!
arena esti in zodia preferata de mine!!Ador zodia gemeni!!
Alisuk eu sunt fecioara a 2-a decada ;)) Si sotul tau e tot berbec?? ;))))))))))))))
Nick bafta la Institut!!
Pupicei
Apoi dupa voi cam toti barbatii is berbeci!!!Dar nu-i chiar asa:))))Eu is scorpion, na!!!Am gatat cu permanentu' si am un pic de dezlegare la.teatru:))))))))Bag seama ca lu' Nicu i s-au cam aprins calcaiele dupa.cineva:)))))))Bafta tuturor!
Eu sunt taur :P
Faceti loc a revenit Florynel31 cu chef de cearta :))
Salutari
Faceti loc a revenit Florynel31 cu chef de cearta :))
Salutari
Florynel31 iar esti pus pe galceava? ;))))))))))))))))
Nuuuu, is pus pe scaun acuma, in fata calculatorului:)))))
E clar!!Ai scapat din mana sotiei si iti faci de cap!! ;)))))))))))
Nu vreau sa ma laud, dar sotie ca a mea se naste odata la o mie de ani, si atunci prin cezariana.Si oricum, nu caut sa scap, pentru ca niciodata nu m-a invatat ceva de rau, numai lucruri bune, de asta tin parintii mei(socrii ei) la ea ca la ochii din cap.Daca ar avea toti barbatii neveste ca a mea.Apropo, e geamana si.gravida in luna a 6 a.:))
Frumos din partea ta ca iti iubesti si apreciezi sotia!!STIE ea ce stie de te tine sub papuc ;))) Probabil ca din cauza asta o iubesc si socrii foarte mult!!Sa stii ca si pe mine ma iubesc socrii, vreau sa spun mult mai mult decat pe fiul lor (sotul meu) ;))
Nick sa intri la fetele cu capsula, sa vezi acolo ce se spune despre o doamna care a decedat din cauza pastilei de slabit, spun medicii!!Off doamne...
Ma Florine, ce-ai ma ? Poi daca berbatii nostrii is berbeci ce sa spunem ma ? Hai ca-ti facem loc un pic sa mai dai si cu nasul pe aci, mai dai intr-unul, ba in altul, da ai grija ca daca te infigi iar cu coltii in cur la vreunu dupa aici, si vezi ca ai deja tendinta, te halesc! Nu te mai spala nici Dunarea !!!!!!!!
Apropo, cum iti sta cu permanentu ? Arati bine ?
Apropo, cum iti sta cu permanentu ? Arati bine ?
Spartane- taurasule, tu ce-ai mai facut baiatule ca nu mai ne zici nimic! E ok ?
0
15-01-2009, ora 19:06
Hello!
Doamne, sunt asa de indispus...nu am facut nimic la Institut, trebuie sa ma duc maine la 8.30!
Nu prea am mancat toata ziua, o sa ajung mai mult decat manechin (manechin deja sunt)!
Florynel, stiu ce ai vrut sa spui, dar ma fac ca nu mi-am dat seama (o apreciez foarte mult, dar nu mi s-au aprins calcaiele dupa ea ;), zic eu!)...in orice caz, urmatoarea femeie ca sotia ta (care se naste la 1000 de ani si prin cezariana) este pt mine, na! Sa iti traiasca sotia si copilul, sa o respecti si sa o apreciezi pentru ca merita!
Jackie, uite aici stirea cu schimbarea zodiilor:------------*
Evident, schimbarea zodiilor este valabila din acest an, cred!
Jackie, am intrat, nu ma mira ca cineva a murit din cauza pastilei de slabit, este foarte nociva, Dumnezeu sa o ierte si sa o binecuvanteze!
;)))))))))))))))))
(*modificat de admin)
Doamne, sunt asa de indispus...nu am facut nimic la Institut, trebuie sa ma duc maine la 8.30!
Nu prea am mancat toata ziua, o sa ajung mai mult decat manechin (manechin deja sunt)!
Florynel, stiu ce ai vrut sa spui, dar ma fac ca nu mi-am dat seama (o apreciez foarte mult, dar nu mi s-au aprins calcaiele dupa ea ;), zic eu!)...in orice caz, urmatoarea femeie ca sotia ta (care se naste la 1000 de ani si prin cezariana) este pt mine, na! Sa iti traiasca sotia si copilul, sa o respecti si sa o apreciezi pentru ca merita!
Jackie, uite aici stirea cu schimbarea zodiilor:------------*
Evident, schimbarea zodiilor este valabila din acest an, cred!
Jackie, am intrat, nu ma mira ca cineva a murit din cauza pastilei de slabit, este foarte nociva, Dumnezeu sa o ierte si sa o binecuvanteze!
;)))))))))))))))))
(*modificat de admin)
Nick si Alisuk, trebuie sa il intelegem pe Florin ca este un pic tulburat din cauza ciufulelei primite de la sotia lui ;)))))))))))))) Sa il lasam sa isi revina ;))))))))
Doamneeeeeeeeeeeee Mare Ti-e Imparatiaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Cica din fecioara ma transform in leu!!ptiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu daca reusesc sa inteleg asemenea fenomene!!Plus inca o zodie Ophiuchus: 29 noiembrie - 17 decembrie care a aparut din neant ;))))))))))))))))))))))))
Intrati pe linkul dat de Nick!!Veti ramane mai mult decat stana de piatra ;)))))))))
Si berbecii se transforma in Pesti hahahaha Degeaba ne laudam pe-aci cu zodiile ;)))))))))))
Pup
Doamneeeeeeeeeeeee Mare Ti-e Imparatiaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!Cica din fecioara ma transform in leu!!ptiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu daca reusesc sa inteleg asemenea fenomene!!Plus inca o zodie Ophiuchus: 29 noiembrie - 17 decembrie care a aparut din neant ;))))))))))))))))))))))))
Intrati pe linkul dat de Nick!!Veti ramane mai mult decat stana de piatra ;)))))))))
Si berbecii se transforma in Pesti hahahaha Degeaba ne laudam pe-aci cu zodiile ;)))))))))))
Pup
ali39 deocamdata stam in stand by, pe 20 trebuie sa ii vina stopul si asteptam cu nerabdare sa ii vina.nu am ce sa mai zic decat sunt incantat ca ati comentat asa de mult pe acest topic :) si daca Florynel31 e in forma se va mai comenta mult :))) :D
Salutare la toti :)
Salutare la toti :)
spartan hai recunoaste ca iti place ;)))))))))))))))
0
16-01-2009, ora 12:58
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jackie, horoscopul nou este valabil din acest an, este imposibil altfel!
Eu m-am nascut VARSATOR si poate sa vina si spiritul lui ALBERT EINSTEIN personal sa imi spuna ca isi fac de cap planetele prin spatiu, ca nu ma intereseaza; am mai mult de 70-75% din semnalmentele specifice varsatorilor.sunt curios ce parere au astrologii ?!
Este cea mai mare "mutare si schimbare oligofrenica" din istoria lumii!
Spartan, esti de groaza; Florynel este in forma pana decide sotia lui, cand decide sotia lui, instantaneu isi pierde vitalitatea si evident coafura! hahaha
;)))))))))))))))
Jackie, horoscopul nou este valabil din acest an, este imposibil altfel!
Eu m-am nascut VARSATOR si poate sa vina si spiritul lui ALBERT EINSTEIN personal sa imi spuna ca isi fac de cap planetele prin spatiu, ca nu ma intereseaza; am mai mult de 70-75% din semnalmentele specifice varsatorilor.sunt curios ce parere au astrologii ?!
Este cea mai mare "mutare si schimbare oligofrenica" din istoria lumii!
Spartan, esti de groaza; Florynel este in forma pana decide sotia lui, cand decide sotia lui, instantaneu isi pierde vitalitatea si evident coafura! hahaha
;)))))))))))))))
N I C K de ce sunt de groaza :))?
Recunosc jaquilinne:))
Recunosc jaquilinne:))
Nick oricum ar fi eu tot fecioara raman si fetita mea Gemeni!!Ca nu m-am rugat atata timp la Dumnezeu sa am un copil in zodia Gemeni si acum sa se plimbe planetele dupa pofta lor iar printesa mea sa devina taur!!!Never!! ;))) M-am uitat si la sotul meu, el e nascut pe 18 aprilie deci ar ramane berbec..e mai complicat ca e chiar la intersectie ziua lui ;)))))))))))))))))))))))
Zodia Ophichus cred ca se citeste oficius ;)))))))))) ca a aterizat din oficiu dupa cum se vede ;))
Pupicei
Zodia Ophichus cred ca se citeste oficius ;)))))))))) ca a aterizat din oficiu dupa cum se vede ;))
Pupicei
0
16-01-2009, ora 16:16
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jackie, ai dreptate, te sustin 100%...
Spartan, esti de groaza (in sens pozitiv) pentru ca asa esti...motivul? - "trebuie sa ii vina stopul si asteptam cu nerabdare sa ii vina"; mai amuzat teribil prin modul de exprimare, in sensul ca este pentru prima data cand aud ca un barbat asteapta cu nerabdare ciclul iubitei lui ;)))) ; eu o sa fiu al doilea!!!
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Jackie, ai dreptate, te sustin 100%...
Spartan, esti de groaza (in sens pozitiv) pentru ca asa esti...motivul? - "trebuie sa ii vina stopul si asteptam cu nerabdare sa ii vina"; mai amuzat teribil prin modul de exprimare, in sensul ca este pentru prima data cand aud ca un barbat asteapta cu nerabdare ciclul iubitei lui ;)))) ; eu o sa fiu al doilea!!!
;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ma Spartane, esti mortal, hai ca ii vine o sa vezi, mai liniteste-te . Saracu de tine, parca ai astepta sa-l vezi pe Barack Obama in persoana, asa de nerabdator esti !!
Si iata, inca 4 zile de chin pt tine !!!!!!! hahahahahahah stii cum e - sula face si capu trage !
Este ?????
Va pup pe toti !
Ali
Si iata, inca 4 zile de chin pt tine !!!!!!! hahahahahahah stii cum e - sula face si capu trage !
Este ?????
Va pup pe toti !
Ali
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8beta hcg-valoarea 1, 2 ce inseamna?!urgent!
- 3cat de mare e riscul de a fi insarcinata?
- 3as avea sanse sa raman gravida?
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 8Daca sunt insarcinata
- 12sarcina, ciclu menstrual neregulat
- 3pot sa raman gravida?
- 4este posibil?
- 4pot fi gravida?
- 3Sunt insarcinata?Va rog ajutati-ma!
- 11Ce se intampla?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 5nu am mai avut menstruatie de mult timp... sunt insarcinata?
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 5Se poate sa fiu insarcinata??
- 1posibila sarcina?
- 3Sarcina sau Dereglare? Ajutor !
- 3Sunt insarcinata ?
- 6Sunt insarcinata?
- 2E posibil sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: Sexul anal sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: