pot fii insarcinata? Ajutoor!

Ajutooor!!
Buna seara!
Acum o luna eu si prietenul meu ne-am inceput viata sexuala, de fiecare data am folosit prezervativ, insa acum cateva zile fara sa ne dam seama am inceput fara prezervativ, iar la un moment dat prietenul meu a avut o secretie preejaculatorie, si inainte sa inceteze si sa scoata penisul, ced ca putin din acea secretie a reusit sa imi patrunda vaginul, am luat postinor dupa aproximativ 6 ore de la actul sexual, iar a 2a pastila am luat'o dupa 15 ore.Menstruatia imi intarzie de 4 zile, credeti ca am sansa sa fiu insarcinata?lucrul acesta m-ar distruge!..ce pot sa fac?..Ajutor!!va rog sa raspundeti!
Buna seara!
Acum o luna eu si prietenul meu ne-am inceput viata sexuala, de fiecare data am folosit prezervativ, insa acum cateva zile fara sa ne dam seama am inceput fara prezervativ, iar la un moment dat prietenul meu a avut o secretie preejaculatorie, si inainte sa inceteze si sa scoata penisul, ced ca putin din acea secretie a reusit sa imi patrunda vaginul, am luat postinor dupa aproximativ 6 ore de la actul sexual, iar a 2a pastila am luat'o dupa 15 ore.Menstruatia imi intarzie de 4 zile, credeti ca am sansa sa fiu insarcinata?lucrul acesta m-ar distruge!..ce pot sa fac?..Ajutor!!va rog sa raspundeti!
7 comentarii

draga mea...si eu am patzit ca tine...mi-a intarziat ciclul 40 sau 50 zile...de pe 23 noiembrie mia venit tocmai pe 11 ianuarie..si nu am luat nimic...am fost doar racita si din cauza asta mi-a intarziat atat de mult:(..sunt cazuri si cazuri...cel mai bn ar fii sa iei un test de sarcina..eu in perioada aia mi-am facut 3 teste si toate au iesit negativ...dar apoi am auzit k dak esti racita jos, testul nu iti iese, si nu stii dak esti insarcinata sau nu:(...eu zic sa mai astepi ptr k menstruatia poate intarzia cel mai mult 2 saptamani...dak in timpul asta nu iti vine ciclul, atunci ai de banuit...:(:(

imi este atat de frica, la fel ati patit si dumneavoastra?dupa actul sexual?Eu vroiam sa iau maine testul, dar am uitat sa zic, de cand s-a intamplat asta merg la baie din juma in juma de ira:((..ce credeti ca e?

intarzierea si mersul la baie mai des este o reactie la postinor .. nu poti fi gravida daca le'ai luat.. stai linistita

Va multumesc mult!m-ati mai linistit pentru ca in zilele astea eram complet aeriana nu mancam nu nimic.Nu este nici o rproblema daca am luat pastila la 15 ore nu?Va multumesc inca odata!

poate doar efectul putin mai slab.. dra sa te linistesti complet :P fa'ti un test de sarcina la 14 zile dupa actul acela sexual..
si nu va mai jucati cu focul
si nu va mai jucati cu focul

Probabil sunt un stres..dar:(..Nu exista sansa sa fii ramas insarcinata de acum o luna de zile de cand am facut'o prima data nu?atunci a fost cu prezervativ..dar nu stiu e ceva nou pt mine si sunt foarte speriata..

daca ati facut cu prezervativ in stare normala si de functiune.. n'ai cum sa fi ramas gravida..stai linistita

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt insarcinata?
- 2Sunt insarcinata?
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 7raspuns urgent va rog: s-a rupt prezervativul
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 4ar putea fi o sarcina?
- 6Pot ramane insarcinata daca el nu a ejaculat in vagin?
- 4dereglare sau sarcina? va rog sa ma ajutati raspunsuri
- 3sunt insarcinata ?
- 3o fii bb, n-o fii?
- 3exista pericolul unei sarcini ??
- 2Exista sanse de a ramane insarcinata? Sfatul unui medic, va rog.
- 1sarcina sau raceala?
- 1Dureri de burta si de sani fara ciclu
- 2Exista posibilitatea sa fiu insarcinata sau nu?
- 2Sex oral
- 1Sunt insarcinata?
- 5Sunt insarcinata?
- 2Panică!! Oare e vorba de sarcină ?
- 0Oare am ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: