pot fii insarcinata? Ajutoor!

05-02-2009
carlita
Nu este medic/terapeut
carlita
Ajutooor!!
Buna seara!
Acum o luna eu si prietenul meu ne-am inceput viata sexuala, de fiecare data am folosit prezervativ, insa acum cateva zile fara sa ne dam seama am inceput fara prezervativ, iar la un moment dat prietenul meu a avut o secretie preejaculatorie, si inainte sa inceteze si sa scoata penisul, ced ca putin din acea secretie a reusit sa imi patrunda vaginul, am luat postinor dupa aproximativ 6 ore de la actul sexual, iar a 2a pastila am luat'o dupa 15 ore.Menstruatia imi intarzie de 4 zile, credeti ca am sansa sa fiu insarcinata?lucrul acesta m-ar distruge!..ce pot sa fac?..Ajutor!!va rog sa raspundeti!
7 comentarii
0
05-02-2009, ora 23:45
frumushik
Nu este medic/terapeut
frumushik
draga mea...si eu am patzit ca tine...mi-a intarziat ciclul 40 sau 50 zile...de pe 23 noiembrie mia venit tocmai pe 11 ianuarie..si nu am luat nimic...am fost doar racita si din cauza asta mi-a intarziat atat de mult:(..sunt cazuri si cazuri...cel mai bn ar fii sa iei un test de sarcina..eu in perioada aia mi-am facut 3 teste si toate au iesit negativ...dar apoi am auzit k dak esti racita jos, testul nu iti iese, si nu stii dak esti insarcinata sau nu:(...eu zic sa mai astepi ptr k menstruatia poate intarzia cel mai mult 2 saptamani...dak in timpul asta nu iti vine ciclul, atunci ai de banuit...:(:(
0
06-02-2009, ora 00:01
carlita
Nu este medic/terapeut
carlita
imi este atat de frica, la fel ati patit si dumneavoastra?dupa actul sexual?Eu vroiam sa iau maine testul, dar am uitat sa zic, de cand s-a intamplat asta merg la baie din juma in juma de ira:((..ce credeti ca e?
0
06-02-2009, ora 00:11
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
intarzierea si mersul la baie mai des este o reactie la postinor .. nu poti fi gravida daca le'ai luat.. stai linistita
0
06-02-2009, ora 00:20
carlita
Nu este medic/terapeut
carlita
Va multumesc mult!m-ati mai linistit pentru ca in zilele astea eram complet aeriana nu mancam nu nimic.Nu este nici o rproblema daca am luat pastila la 15 ore nu?Va multumesc inca odata!
0
06-02-2009, ora 00:27
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
poate doar efectul putin mai slab.. dra sa te linistesti complet :P fa'ti un test de sarcina la 14 zile dupa actul acela sexual..

si nu va mai jucati cu focul
0
06-02-2009, ora 00:35
carlita
Nu este medic/terapeut
carlita
Probabil sunt un stres..dar:(..Nu exista sansa sa fii ramas insarcinata de acum o luna de zile de cand am facut'o prima data nu?atunci a fost cu prezervativ..dar nu stiu e ceva nou pt mine si sunt foarte speriata..
0
06-02-2009, ora 01:16
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
daca ati facut cu prezervativ in stare normala si de functiune.. n'ai cum sa fi ramas gravida..stai linistita
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Efectele pilulei de a doua zi ar putea fi potențate de un medicament antiinflamator
  •