a alunecat putin prezervativul... este insarcinata?

26-12-2013
Tomii
Nu este medic/terapeut
Tomii
deci dup actul sexual cand s-a ridicat prietena mea am observat ca prezervativul s-a dat jos aproape pe jumatate dupa care ne-am prit. Care sunt sansele unei sarcini ?
10 comentarii
0
26-12-2013, ora 23:15
Tomii
Nu este medic/terapeut
Tomii
am uitat sa spun ca deja ar trebui sa vina ciclul :)
0
27-12-2013, ora 18:48
Tomii
Nu este medic/terapeut
Tomii
ma ajuta cineva :( ?
0
27-12-2013, ora 19:45
ShAmira
Nu este medic/terapeut
ShAmira
Daca spui si acum cate zile a-ti avut contactul sexual?Daca e cu pana la 9 zile inainte nu sunt sanse sa fie gravida.
0
27-12-2013, ora 19:50
Tomii
Nu este medic/terapeut
Tomii
a fost acum 4 zile si ea spune ca ar trebui sa ii vina ciclul are ciclu neregulat. dar nu a alunecat de tot numai jumatate din prezervativ sa da tjos sau nici atata si na fost spart a fost si sperma in el
0
27-12-2013, ora 19:54
ShAmira
Nu este medic/terapeut
ShAmira
Perioada ferila se afla undeva intre a 10-a si a 20-a zi de la data ultimei menstruatii.normal ar trebui sa fie in ziua 14.dar nu valabil intotdeauna.daca a fost acum 4 zile si trebuie sa ai vina nu sunt pericole.parerea mea stati linistiti.daca totusi ciclul intarzie mult tinand cont ca e neregulat, sa faca un test de sarcina.poate sa il faca si inainte decat sa stea in stress.adic in 3-4 zile e ok.desi eu zic ca nu sunt probleme
0
27-12-2013, ora 20:01
Tomii
Nu este medic/terapeut
Tomii
o sa facem un test mai incolo sa fim siguri multumesc frumos
daca sar mai putea o parere si de la alt cineva va rog frumos. Scuzati greselile gramaticale le am prost cu limba romana eu vorbesc mai mult slovaca si mno.:(

P.S. Ea este linistita asta da eu eram cam stresat :)))) sunt prea tanar inca :)) data viitoare il leg cu ata :| sa fiu sigur :D
0
27-12-2013, ora 20:22
ShAmira
Nu este medic/terapeut
ShAmira
parerile vor fi asemanatoare.si nu mi-am dat cu parerea.ti-am spus cum sta treaba in realitate.data viitoare imediat dupa ejaculare iesi.nu astepta inauntru pt ca dupa erectie ti se retrage.
0
27-12-2013, ora 22:24
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
ei cu ata...:) pune si tu super glue sa fi sigur:))..glumeam..sunt sanse minime sa fi ramas insarcinata...faceti un test de sarcina la 3 sapt de la ultimul contact daca nu ii vine menstruatia..dar eu cred ca o sa ii vina in curand:)
0
27-12-2013, ora 22:58
Tomii
Nu este medic/terapeut
Tomii
mai am o mica nelamurire faza la mine acum este ca nu a alunecat de tot numai jumatate sau nici atat cum se poate sa ramana insarcinata :)? si ea a fost deasupra daca ar fi sa se scurga din prezervativ sar scruge pe penis in jos :) asta teoretic vorbind :)
0
08-02-2014, ora 12:56
Tomii
Nu este medic/terapeut
Tomii
Deci a trecut deja ceva vreme :D intrebarea este ca daca ar ramane gravida deja siar fi dat seama prietena mea nu ???? ca nu vroia sa faca testul de sarcina zicea ca nu are rost :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •