a alunecat putin prezervativul... este insarcinata?
deci dup actul sexual cand s-a ridicat prietena mea am observat ca prezervativul s-a dat jos aproape pe jumatate dupa care ne-am prit. Care sunt sansele unei sarcini ?
10 comentarii
am uitat sa spun ca deja ar trebui sa vina ciclul :)
Daca spui si acum cate zile a-ti avut contactul sexual?Daca e cu pana la 9 zile inainte nu sunt sanse sa fie gravida.
a fost acum 4 zile si ea spune ca ar trebui sa ii vina ciclul are ciclu neregulat. dar nu a alunecat de tot numai jumatate din prezervativ sa da tjos sau nici atata si na fost spart a fost si sperma in el
Perioada ferila se afla undeva intre a 10-a si a 20-a zi de la data ultimei menstruatii.normal ar trebui sa fie in ziua 14.dar nu valabil intotdeauna.daca a fost acum 4 zile si trebuie sa ai vina nu sunt pericole.parerea mea stati linistiti.daca totusi ciclul intarzie mult tinand cont ca e neregulat, sa faca un test de sarcina.poate sa il faca si inainte decat sa stea in stress.adic in 3-4 zile e ok.desi eu zic ca nu sunt probleme
o sa facem un test mai incolo sa fim siguri multumesc frumos
daca sar mai putea o parere si de la alt cineva va rog frumos. Scuzati greselile gramaticale le am prost cu limba romana eu vorbesc mai mult slovaca si mno.:(
P.S. Ea este linistita asta da eu eram cam stresat :)))) sunt prea tanar inca :)) data viitoare il leg cu ata :| sa fiu sigur :D
daca sar mai putea o parere si de la alt cineva va rog frumos. Scuzati greselile gramaticale le am prost cu limba romana eu vorbesc mai mult slovaca si mno.:(
P.S. Ea este linistita asta da eu eram cam stresat :)))) sunt prea tanar inca :)) data viitoare il leg cu ata :| sa fiu sigur :D
parerile vor fi asemanatoare.si nu mi-am dat cu parerea.ti-am spus cum sta treaba in realitate.data viitoare imediat dupa ejaculare iesi.nu astepta inauntru pt ca dupa erectie ti se retrage.
ei cu ata...:) pune si tu super glue sa fi sigur:))..glumeam..sunt sanse minime sa fi ramas insarcinata...faceti un test de sarcina la 3 sapt de la ultimul contact daca nu ii vine menstruatia..dar eu cred ca o sa ii vina in curand:)
mai am o mica nelamurire faza la mine acum este ca nu a alunecat de tot numai jumatate sau nici atat cum se poate sa ramana insarcinata :)? si ea a fost deasupra daca ar fi sa se scurga din prezervativ sar scruge pe penis in jos :) asta teoretic vorbind :)
Deci a trecut deja ceva vreme :D intrebarea este ca daca ar ramane gravida deja siar fi dat seama prietena mea nu ???? ca nu vroia sa faca testul de sarcina zicea ca nu are rost :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa raman insarcinata in timpul celor 7 zile de pauza?
- 4pot ramane insarcinata de la lichidul de lubrifiere?
- 2s-a rupt prezervativul... oare e gravida?
- 2pot avea un bebet?
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 3pot ramane gravita?
- 3Exista riscul de a fi ramas insarcinata?
- 4pot fi gravida?
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 0e posibil sa fiu insarcinata?
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
- 11Va rog sa-mi raspundeti: exista posibilitatea unei sarcini?
- 0sunt insarcinata?
- 2Sarcina nedorita
- 7sex neprotejat
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: