Îngrijorare în legătură cu peeting

07-09-2015
Iarcaeugen
Nu este medic/terapeut
Iarcaeugen
Buna ziua. Am nevoie de ajutorul vostru neapărat.. In seara de duminica spre luni am fost la prietena mea, iar dupa un timp am inceput sa facem peeting (stiu ca a fost ceva prostesc) ajungand sa ejaculez pe burta ei, ţin sa menţionez ca în acel moment avem mana A în zona ei intima (ambii eram îmbrăcaţi, in afara de bluza ei, care lipsea..). Apoi în următoarele momente ne-am dus la baie, unde ea s-a şters respectiv spalat pe burta şi pe mâini, deasemenea şi eu care eram puţin murdar pe mana B. După toate acestea s-a dus din nou la baie ştergânduse şi spalanduse în zona intima, ulterior schimbându-şi lenjeria care, spune ea, pe care nu se vedea nici un semn de umiditate. După aproximativ 30 minute 'am bagat' din nou mana in vaginul ei(sper ca nu fac vreo confuzie) şi făcând o alta paranteza, eram complet îmbrăcaţi. Întrebarile mele suna în felul urmator, este posibil ca sperma sa fi ajuns la nivelul zonei ei intime,
ar putea rămâneînsărcinată? Va rog seriozitate.
P.S:Ciclul precedent a fost în data de 19 şi s-a terminat pe 24-25.
1 comentarii
0
13-09-2015, ora 21:32
Maria1399
Nu este medic/terapeut
Maria1399
Nu are cum sa ramana gravida, doar v-ati spalat amandoi!Nu se ramane asa usor insarcinata!E o prostie sa te ingrijorezi din cauza asta, am trecut si eu prin acest stres de la petting si s-a dovedit a fi degeaba!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •