Îngrijorare în legătură cu peeting
Buna ziua. Am nevoie de ajutorul vostru neapărat.. In seara de duminica spre luni am fost la prietena mea, iar dupa un timp am inceput sa facem peeting (stiu ca a fost ceva prostesc) ajungand sa ejaculez pe burta ei, ţin sa menţionez ca în acel moment avem mana A în zona ei intima (ambii eram îmbrăcaţi, in afara de bluza ei, care lipsea..). Apoi în următoarele momente ne-am dus la baie, unde ea s-a şters respectiv spalat pe burta şi pe mâini, deasemenea şi eu care eram puţin murdar pe mana B. După toate acestea s-a dus din nou la baie ştergânduse şi spalanduse în zona intima, ulterior schimbându-şi lenjeria care, spune ea, pe care nu se vedea nici un semn de umiditate. După aproximativ 30 minute 'am bagat' din nou mana in vaginul ei(sper ca nu fac vreo confuzie) şi făcând o alta paranteza, eram complet îmbrăcaţi. Întrebarile mele suna în felul urmator, este posibil ca sperma sa fi ajuns la nivelul zonei ei intime,
ar putea rămâneînsărcinată? Va rog seriozitate.
P.S:Ciclul precedent a fost în data de 19 şi s-a terminat pe 24-25.
ar putea rămâneînsărcinată? Va rog seriozitate.
P.S:Ciclul precedent a fost în data de 19 şi s-a terminat pe 24-25.
1 comentarii
Nu are cum sa ramana gravida, doar v-ati spalat amandoi!Nu se ramane asa usor insarcinata!E o prostie sa te ingrijorezi din cauza asta, am trecut si eu prin acest stres de la petting si s-a dovedit a fi degeaba!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 2pot fii insarcinata?
- 3prezevativ rupt, anticonceptionale = sarcina?
- 5e posibil sa raman insarcinata?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 4oare sunt insarcinata?
- 6De ce mi-a trecut: insarcinata trimestrul 1, daca eu nu sunt?
- 4mai exista risc de sarcina?
- 1Pot fi insarcinata?
- 2Exista posibilitatea sa fie vorba despre o sarcina?
- 0sarcina?
- 0posibilitate sarcina
- 2Infectie sau sarcina??
- 0Sarcina sau nu?
- 1oare sunt insarcinata daca in loc de menstruatie am scurgeri maronii slab cantitativ?
- 1Cred ca si-a dat drumu in mine si trebuia sa-mi vina ciclul.
- 2Sarcina sau dereglare hormonala
- 3Sunt stresata: un ginecolog isi da seama ca esti insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: