E posibil sa fiu insarcinata?
buna tuturor!am o mare nedumerire.eu nu prea ma pricep la tot ce tine de sex.am avut un"contact sexual", dar a fost o joaca intre mine si iubitul meu.eu sunt virgina, dar in momentul in care noi 2 ne jukm(fara lenjerie), am avut impresia ca ceva nu e in regua, in sensul ca simteam un discomfort la nivelul labiilor si la intrarea in vagin.a avut si o intentie de a ma penetra, dar m-am retras.el mi-a zis ca nu s-a intmplat nimica, nu am sangerat, nu s-a rupt nimica. mi firca deoarece el a ejaculat(nu avea prezervativ), dar langa.e posibil de pe degete sa fi ramas ceva ce ar putea sa se strecoare in vagin?ceea ce ma nelinisteste e faptul k trebuie sa imi vina menstruatia si ma doare burta altfel decat de obicei(sau mi se pare mie, sunt o fire care ma panichez foarte tare).luna trecuta menstruatia mi-a venit pe data de 6.contactul a avut loc pe data de 29.de obicei imi vine mai repede decat trebuie.acuma astept, dar sunt atat de stresata!e posibil sa raman insarcinata?multumesc celor care ma ajuta cu sfaturi.
2 comentarii
Nu cred ca este vorba despre o sarcina, insa nu va mai jucati cu focul pt ca s-ar putea sa aveti o surpriza!
buna seara sper sa imi puteti lua in considerare intrebarea pe care doresc sa o adresez.Am 24 de ani am doi copii sanatosi de 3 ani am sterilet de atunci menstruatia mi sa deregrat adica imi vine o luna 2 iar una doua nu ce se intimpla asi dori sa aflu pe data de 10 august anul acesta mia venit de atunci nu am mai avut menstruatie ar fii 2 luni de atunci am fost la control luna trecuta si nu sunt insarcinata mentionez nu am nici un fel de dureri probleme de genu acesta .Va multumesc astept raspuns daca se poate pe email multumesc cu respect.Cristina
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot ramane insarcinata de la lichidul de lubrifiere?
- 2am facut sex neprotejat cu prietenul meu si mi-a intarziat mestruatia cu 5 zile
- 2oare sunt inarcinata?
- 7duphaston sa fie problema?
- 5Sanse de sarcina nedorita?!
- 24Un raspuns, va rog... sunt insarcinata?
- 6credeti ca am nevoie de un psiholog sau un psihiatru?
- 3E insarcinata?
- 2oare sunt insarcinata?
- 3Imi e teama sa nu fiu gravida..
- 3sunt insarcinata sau nu?
- 8sarcina? o parere va rog.. :)
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 3Am ramas insarcinata daca prietenul meu a ejaculat in preajma vaginului?
- 0Poate ramane insarcinata?
- 1Îngrijorare în legătură cu peeting
- 3Sex si menstruație
- 1Am ramas insarcinata daca?
- 3Fără menstruație poți rămâne?
- 0Este posibil sa fi rămas insarcinata, răspundeți va rog
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: