E posibil sa fiu insarcinata?

buna tuturor!am o mare nedumerire.eu nu prea ma pricep la tot ce tine de sex.am avut un"contact sexual", dar a fost o joaca intre mine si iubitul meu.eu sunt virgina, dar in momentul in care noi 2 ne jukm(fara lenjerie), am avut impresia ca ceva nu e in regua, in sensul ca simteam un discomfort la nivelul labiilor si la intrarea in vagin.a avut si o intentie de a ma penetra, dar m-am retras.el mi-a zis ca nu s-a intmplat nimica, nu am sangerat, nu s-a rupt nimica. mi firca deoarece el a ejaculat(nu avea prezervativ), dar langa.e posibil de pe degete sa fi ramas ceva ce ar putea sa se strecoare in vagin?ceea ce ma nelinisteste e faptul k trebuie sa imi vina menstruatia si ma doare burta altfel decat de obicei(sau mi se pare mie, sunt o fire care ma panichez foarte tare).luna trecuta menstruatia mi-a venit pe data de 6.contactul a avut loc pe data de 29.de obicei imi vine mai repede decat trebuie.acuma astept, dar sunt atat de stresata!e posibil sa raman insarcinata?multumesc celor care ma ajuta cu sfaturi.
2 comentarii

Nu cred ca este vorba despre o sarcina, insa nu va mai jucati cu focul pt ca s-ar putea sa aveti o surpriza!

buna seara sper sa imi puteti lua in considerare intrebarea pe care doresc sa o adresez.Am 24 de ani am doi copii sanatosi de 3 ani am sterilet de atunci menstruatia mi sa deregrat adica imi vine o luna 2 iar una doua nu ce se intimpla asi dori sa aflu pe data de 10 august anul acesta mia venit de atunci nu am mai avut menstruatie ar fii 2 luni de atunci am fost la control luna trecuta si nu sunt insarcinata mentionez nu am nici un fel de dureri probleme de genu acesta .Va multumesc astept raspuns daca se poate pe email multumesc cu respect.Cristina

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 9o parere avizata va rog
- 2Sunt gravida?
- 3Sunt insarcinata?
- 5sex in ultimele zile de ciclu... sunt insarcinata?
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 3oare pot ramane gravida?
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 3sunt insarcinata ?
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 9Sunt gravida?
- 3am si eu o intrebare: pot fi insarcinata?
- 13Sunt insarcinata?
- 0Sarcina?
- 1Am luat o pastila yaz cu 8 ore mai tarziu ! Risc de sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: