Posibila sarcina?
Buna seara. As avea si eu o intrebare. Am facut un chiuretaj pe 16 ianuarie, din prima zi a chiuretajului mi au fost recomandate anticonceptionalele. Mi s a mentionat faptul ca relatiile sexuale se pot relua dupa aproximativ 2 sapt. Mentionez ca am intretinut relatii sexuale dupa 10 zile de la efectuarea chiuretajului. M ar interesa daca as putea fi/ ramane insarcinata in conditiile in care am luat anticonceptionalele din prima zi a efectuarii chiuretajului, 16 ianuarie. Cu toate acestea, am citit ca ciclul menstrual trebuie sa vina intr un interval de 4-6 saptamani dupa chiuretaj. Pot spune ca am terminat prima cutie de anticonceptionale, am avut acea pauza de 7 zile, nu mi a venit ciclul deoarece trecuse, sa zic, 3-4 saptamani de la chiuretaj, am continuat cu o alta cutie pt inca 21 de zile, inca nu le-am terminat. Imi poate veni ciclul dupa ce termin cea de a 2 a cutie in cele 7 zile de pauza sau sunt insarcinata cu conditia ca le am luat din prima zi a chiuretajului? Multumesc
2 comentarii
Ati facut deja un avort.
Nu mai faceti si alte avorturi timpurii fara numar folosind anticonceptionale.
In cazul lor embrionul nu poate nida de uterul mamei si este expulzat fix in wc.
E vorba totusi de copiii dv. si de faptul ca anticonceptionalele provoaca mari dereglari hormonale.
Aveti aici circa 20 de marturii despre bolile pe care le-au produs aceste substante abortive, de la utilizatori ai acestui Forum si nu numai.
http://forum.romedic.ro/prod/Marturii_despre_anticonceptionale_083575.html
Macar folositi prezervativ.
Partenerul ar trebui sa va respecte si sa nu va puna sa inghititi asemenea substante nocive.
Nu mai faceti si alte avorturi timpurii fara numar folosind anticonceptionale.
In cazul lor embrionul nu poate nida de uterul mamei si este expulzat fix in wc.
E vorba totusi de copiii dv. si de faptul ca anticonceptionalele provoaca mari dereglari hormonale.
Aveti aici circa 20 de marturii despre bolile pe care le-au produs aceste substante abortive, de la utilizatori ai acestui Forum si nu numai.
http://forum.romedic.ro/prod/Marturii_despre_anticonceptionale_083575.html
Macar folositi prezervativ.
Partenerul ar trebui sa va respecte si sa nu va puna sa inghititi asemenea substante nocive.
Nu cred ca sunteti insarcinata dar dv. va trebuie o certitudine.
Faceti un test de sarcina.
Faceti un test de sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Contact neprotejat, dupa 2 zile ciclu. Sunt insarcinata?
- 26Cum aflu sigur daca sunt gravida?
- 6va rog raspundeti-mi..sunt disperata: sarcina?
- 2mi-e teama de sarcina
- 2pot fii insarcinata?
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 10Exista vreun risc???
- 3sarcina in timpul anticonceptionalelor
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 12sarcina sau dereglare
- 1insarcinata chiar daca iau anticonceptionale?
- 0sunt insarcinata?
- 5Pot sa fiu însărcinată?
- 1sunt insarcinata?
- 0Anticonceptionale
- 19Îmi este frica. Va rog, sa va dați cu părerea
- 4Sunt sanse de sarcina?
- 0Sarcina? Menstruatie peste sarcina?
- 0Sarcina la 8 luni după cezariana.
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: