ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Sexul anal... poate fi insarcinata?

479 comentarii 1 2 345 ..... 15 16 Înainte ›
0
16-01-2009, ora 20:01
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)))))))))))))))))))))))))))))))
Alisuk o trasesi pe concluzie hahahahahaha ;))))))))))))))))))

Cu dedicatie specialaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Giannis Ploutarxos

-*

Sunt innebunita dupa muzica greceasca!!!

Va pup pe toti!!Pe mine m-a cuprins melancolia!! ;)))

(*modificat de administrator)
0
16-01-2009, ora 21:01
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
:)))))))))))))))))))))))

Alisuk, m-am prapadit de ras!
Jackie, cumva sotul tau este grec? Si mie imi place muzica greceasca, sa nu mai spun ca sunt innebunit in general dupa Grecia; este o tara absolut mirobolanta din toate punctele de vedere!

Pe mine m-a cuprins indignarea(stiti voi de ce!)

;))))))
0
16-01-2009, ora 22:02
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)) Nu este grec Nick ;)) Eu sunt indragostita de Grecia si muzica greceasca ;)) Si spre ghinionul meu nu am avut parte nici macar o data sa stau de vorba cu vreo persoana de pe acolo!Strabunicii tatalui meu au fost greci!Probabil de acolo se trage si dragostea mea pt aceasta tara!!Ce frumos ninge afara!!!!
Pupicei
0
16-01-2009, ora 23:35
Ok...ninge absolut superb afara!!!

:)
0
17-01-2009, ora 01:01
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Alisuk ti-am trimis mail!!
Pupic
0
17-01-2009, ora 09:29
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Aliss... directa ca intotdeauna :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ce fain ca ninge la voi.eu nu am avut decat o urma de zapada pe aici.pacat, dar sambata merg la munte, daca nu vine zapada la noi, mergem noi la ea:)))
Jaqui am ascultat si eu melodia, foarte frumoasa.
pupici
0
17-01-2009, ora 12:53
:)))))

Bine ai revenit Arena, ce mai faci? ;)))))))))))
Jackie, astazi nu a mai nins, vremea foarte posomorata!

Pup!
0
17-01-2009, ora 15:01
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ziua buna
Eu nu ma simt deloc bine, sunt intr-o usoara stare de depresie, combinata cu niste remuscari destul de imense ;(
Nu am vrut sa fac rau nimanui ;(
Nick, vremea de afara se potriveste la fix cu starea mea de azi!
0
17-01-2009, ora 15:56
Jackie, te inteleg perfect, stiu cum este sa ai remuscari sau stari depresive cand faci un rau indirect...sper ca Doamna farmacista isi va face un alt cont si va fi mai atenta pe viitor!
Administratorul este mult prea drastic, nu asa se procedeaza, de aceea s-au inventat avertismentele; stai linistita, cu siguranta situatia se va indrepta!

;) Pup sa iti treaca!
0
17-01-2009, ora 18:41
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Salut tuturor.Jackie, acuma serios vorbind, am vazut ca esti in tema cu helyo.p, ai luat poate tratamentul ala japonez?Ajuta la ceva?Eu fac tratamentul cu antibiotice de 2 luni, dar.o saptamana dupa ce-l termin e mai bine dar dupa aceea iar am arsuri in partea stanga si catre apendice.nu stiu ce sa zic.Ca valoarea normala era ceva intre 6 si 15 parca, si eu aveam acum 2 luni 256, iti dai seama...Stii pe cineva care s-a vindecat?Multumesc anticipat si scuze administratorului pentru off-topic.
0
17-01-2009, ora 20:48
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick ma simt un picut mai bine!Mi-am facut un ceai de levantica pt ca nu aveam de sunatoare si mai mi-am revenit!!Asa credeam si eu ca ii da un advertisment ceva pt reclama, dar ei i-a desfiintat contul definitiv..Off..
Buna Florynel31!
Intra si tu daca vrei la subiectul deschis de mine despre helicobacter!Despre acel produs ne-a adus informatiile dragul de Nick!Acum cu ajutorul insistentelor noastre, am reusit sa convingem un importator sa le aduca si in Romania!Eu abia de maine voi incepe tratamentul!Mama si sora mea au inceput de miercuri, dar deocamdata se simt f bine.Oricum, avand in vedere ca este un produs natural, tratamentul trebuie sa dureze intre 3 si 6 luni pt a avea efect!Produsul il poti comanda si tu, dar detaliile le gasesti la topicul deschis de mine sau ti le dau intr-un mesaj privat, pe mess sau email!!
Pup
0
17-01-2009, ora 21:14
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
avertisment pardon!
0
18-01-2009, ora 11:20
Ma bucur foarte mult ca te simti mai bine...levantica este foarte buna pentru reconfortarea psihicului!

Jackie, cred ca Florynel nu mai indrazneste unele "chestii" (cu mine), pentru ca si-a permis sa spuna ca mie mi s-au aprins calcaiele dupa tine ;):-) (indirect, evident)!

;)))))))))))))))))))))))))))

Sa aveti o zi minunat de frumoasa!
0
18-01-2009, ora 14:13
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)))))))))))))
Cred ca s-a lasat pagubas cu glumele ;)) Oricum nu facea fata hihihi
Nick, mi-am dat seama ce insinua, dar nu am luat in seama, pt ca eu stiu prea bine cum sta treaba ;))
O zi minunata si tie Nick
Pupic
0
18-01-2009, ora 14:40
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Haoleu domnu' Nicu, ma scuzati ca am indrazneste nishte cheshtii cu matale, ca nu shtiu cum mi-am putut permite!N-am shtiut cu cine am onoarea sa vorbeste.Ma inclinez in fata la intelijentza lu' matale!!Ca m-ai luat cu Grecia aia mirobulanta si m-am pierdut cu nasu-n dictionar vro 3 zili, ca sa nu mai vorbeste de remuscarili " destul de imense " a lu' tanti Jackie:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))) O zi buna in continuare tuturor!
0
18-01-2009, ora 15:36
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Florynel31 nu esti deloc amuzant!!
0
18-01-2009, ora 15:58
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Credeam ca stand printre noi te-ai mai domesticit si tu, dar se pare ca m-am inselat!!
0
18-01-2009, ora 16:47
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Cer scuze tuturor celor care s-au simtit lezati de culoarea exprimarii mele! Daca s-a suparat cineva n-are decat sa nu-mi aduca niciun cadou de ziua mea:)
0
18-01-2009, ora 17:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Parca mai vii de acasa..
Bine iti face sotia ca te ciufuleste!!O si meriti pe bune!!
0
18-01-2009, ora 17:09
De ce esti pufi, ca te umfli?!
Eu nu am spus ca m-am suparat, am spus eu asa ceva?
Si nici nu m-am laudat niciodata ca sunt inteligent, ti-am spus eu tie asa ceva? Toata lumea este inteligenta, nu numai eu ;)
Nu trebuie sa te inclini in fata mea, doar in fata lui DUMNEZEU sa iti permiti sa te inclini, in rest NU!

Nu m-am suparat pe tine. Ti-ai spus parerea...si ai avut partial dreptate...daca Jackie nu era casatorita, cu siguranta mi se aprindeau calcaiele si nu numai. ca trebuie sa recunosti ca este o femeie minunata, daca nu recunosti nu esti obiectiv!

Nu iti mai cere scuze...de ziua ta am sa ii dau sotiei tale o bata de base-ball ca sa aiba grija mai bine de tine!

Pup Jackie, iar pe tine Floryn te salut! :)
0
18-01-2009, ora 18:51
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Recunosc, ca este o adevarata doamna, ca de femeie minunata nu am de unde sa stiu, numai sotul dumneaei ne poate spune:)Nick, tu stiu ca ai in jur de 22 de ani, dar Jackie nu e cam.de varsta mea pentru tine?Poate gresesc, n-am de unde sa stiu, dar asa imi pare:)))Ca m-am tuns ieri, sa n-aiba ce, ciufuli:))))
0
18-01-2009, ora 19:09
Da, ai dreptate, fac 22 de ani pe 31 Ianuarie!

" Jackie nu e cam.de varsta mea pentru tine " - pai nu are nici o legatura una cu alta, daca imi placea si nu era casatorita, putea sa aiba si 40 de ani. Varsta nu este o bariera de neinvins, dar Jackie este casatorita si are o casnicie perfecta (are o fetita fantastic de dragutza) si atunci te rog sa nu mai interpretezi gresit ca s-ar putea sa iti creasca parul la loc si sa nu ai timp sa te mai tunzi...o sa ai o coafura a la Jaquelinne ;)

Nu inseamna ca daca apreciezi pe cineva foarte mult, esti pe aceeasi lungime de unda sau ii faci complimente, trebuie sa ai si alte intentii...in plus eu sunt deja indragostit... :-)

Jackie sa nu te superi sau sa interpretezi altceva...pup
Salut Florynel (ai 31 de ani?)
0
18-01-2009, ora 19:28
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Multi inainte, Nick.Da, am 31de ani, si...cand venim la nunta?
0
18-01-2009, ora 19:32
Multumesc mult si tie la fel!
Cand ajung in Sua si ma stabilesc in New York, va invit cu cea mai mare placere, dar ma mai gandesc daca ma casatoresc asa de tanar... in plus cariera este pe primul loc, mai dureaza ceva ;)
0
18-01-2009, ora 19:46
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Ca era hair-stilistu' langa mine si nu puteam scrie mai multe. Pai asta cu SUA e ca si cu onomastica mea :)))))Asa ajungem noi in SUA cum ajungeti voi la onomastica mea.Sigur, varsta nu conteaza atata timp cat e intelegere, dragoste, fericire si bunastare!Tu iti stii prioritatile, dar ai grija, nu-ti neglija viata personala in favoarea carierei, fa-le in egala masura pe amandoua, pt ca anii trec, pretentiile tale ca barbat cresc, si nu se stie ce posibilitati de mariaj iti pot surade in viitor! Daca acum ti-e stomacul plin de fluturi, apoi acum e momentul sa te insori.Salut.
0
18-01-2009, ora 21:08
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Florynel31 vezi ca eu nu am 31 ca tine ;))) Am 30 ;)) Vad ca tu o tii pe-a ta cu aprinsul calcaielor!!Cred ca esti ametit inca de la coafat ;)))))))
Nick stai linistit ca nu interpretez nimic ;))
Florynel31 dar ce te face pe tine sa crezi ca Nick nu o sa ajunga in SUA??Probabil in curand vei ramane masca ;)))))))))))))) ca sa nu spun stana de piatra ca oricum esti, pt ca de la atata ciufuleala ce-ai primit, cred ca te intorci ca ursul cu totul ;))))))))))))))))))
0
18-01-2009, ora 21:16
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Mai Florynel31, dar de unde stii tu atatea despre mine??Nu cumva ma urmaresti din umbra?? ;)))))))))))))))))))
0
18-01-2009, ora 21:59
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Nu-i adevarat, eu chiar am sa va chem si am sa va pun la dispozitie tot ce trebuie pt a putea veni (bilete de avion, cazare etc..)
In acest moment imi neglijez 100% viata personala in favoarea carierei, dar se merita, sau mai bine spus se va merita...am si fluturi in stomac, dar ii calmez repede ;)
In nici un caz nu ma insor la 22 de ani, poate pe la 25-26! Am eu aproape 22 de ani, dar nu arat...oamenii imi spun pustiule sau "flacau", ba chiar mi s-a spus si ca am 14 ani...am zis ca nu-i adevarat, dar am ignorat!

;) Salut si numai bine...
0
18-01-2009, ora 22:11
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Nick explica-i lui toma necredinciosul asta de Florynel ;)) ca el nu crede!!Eu cred ;))
Eu zic sa mai astepti cu insuratoarea ;)) Profita de tineretea ta si de libertate ;))
Pup
0
19-01-2009, ora 13:01
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Fratilor, traiti ziua de azi ca si cum ar fi ultima!
Ce n-as da sa mai am 22 de ani !!!! Si mintea de acum !!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns
479 comentarii 1 2 345 ..... 15 16 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •