pot fi sau nu insarcinata?
buna.acm 9 zile prietenul meu a ejaculat pe mine in zona genitala.nu a existat nicio penetrare si mai ales ca inca sunt virgina.exista totusi vreun risc??cand s-a intamplat asta eram in a10azi dupa terminarea menstruatiei.imi poate spune cineva daca exista acest risc?
va multumesc pentru orice rasp primit.
va multumesc pentru orice rasp primit.
3 comentarii
nu poti ramane insarcinata decat in momentul in care prietenul tau ejaculeaza IN TINE, si numai in anumite perioade dintre menstruatii, pt ca in uter sunt localizate ovulele care trebuiesc fecundate de spermatozoizi.AI MARE GRIJA dupa ce-ti incepi viata sexuala si protejaza-te(PREZERVATIVE), oricand poti avea o surpriza neplacuta
dupa cele 10 zile de la inceputul menstruatiei, incep alte 10 zile in care poti ramane gravida(in aceste zile trebuie sa ai ffffffff mare grija si sa te protejezi mereu!) deci.sa presupunem ca azi a venit ciclu, incepand cu data de azi numeri 10 zile(in aceste prime 10 zile poti sa stai linistita, nu exista nici un pericol, dar dupa ce se termina aceste prime 10 zile, numeri iar 10 zile, cele in care esti expusa riscului si tot asa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 2se poate sa fiu insarcinata?:((
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 4Exista posibilitatea?!
- 4pot fi insarcinata? urgent
- 5sunt sau nu insarcinata? rasp urgent va rog!
- 8Este posibil sa fiu insarcinata chiar daca sunt virgina?
- 1Pot fi insarcinata?
- 3sarcina posibila?
- 1motive de ingrijorare sau nu ? este sau nu gravida ? va rog frumos sa ma ajutati
- 3Sarcina sau raceala?
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 4ce sanse sunt sa fiu totusi insarcinata??
- 0E riscul de a avea o sarcina ?
- 0Nu inteleg
- 1Ciclul menstrual
- 0Anticonceptionale
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: