Sex si sarcina
Bunaziua, am 19 ani si acum o luna si jumatate am incercat sa am contact sexual cu iubitul meu, dar nu am reusit.Am incercat prima oara cu prezervativ.De precizat este faptul ca s-a dus la duş sa se spele, dar apoi s-a intors sa mai incercam odata, dar fara protectie.Tot nu a reusit, doar m-a atins si am avut contact, fara penetrare.(si inca sunt virgina)Dupa vreo 2 saptamani dupa ce s-a intamplat mi-a venit ciclul, dar intarziat.A durat 5 zile, cu scurgeri de normale(de precizat ca eu am luat antibiotice pt acnee, si ar putea fii si asta o cauza).Dupa o luna si umpic iar mi-a venit(saptamana trecuta) si a durat tot 5 zile.Singura problema ar fii ca m-am interesat de semnele despre sarcina, iar printre ele ar fii ca pot exista si sangerari care pot fii confundate cu ciclul, balonarea(desi am mai avut aceasta problema si inainte) si constipatia(si de 2 zile sunt constipata).Desi nu am avut decat contact, acesta venise de la duş si nu era indeajuns de excitat si inca sunt virgina, nu este posibil sa raman insarcinata, nu?
4 comentarii
Buna ziua, daca lucrurile s-au desfasurat asa cum ai descris nu sunt conditii sa fi insarcinata. Doua cicluri menstruale consecutive sunt o dovada buna. Exista posibilitatea ca tratamentul pentru acnee sa dea efecte secundare de tipul celor mentionate.
O astfel de situatie trebuie sa te faca sa te informezi corect despre sex, contraceptie, adica educatie sexuala corecta, din surse autorizate, verificate, tocmai ca sa nu mai treci prin astfel de situatii.
Daca incepi viata sexual este important sa intelegi ca trebuie sa ai grija de tine, de corpul si de sanatatea ta, aceasta incluzand gasirea unui ginecolog si consultarea lui periodica (analize de baza).
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
O astfel de situatie trebuie sa te faca sa te informezi corect despre sex, contraceptie, adica educatie sexuala corecta, din surse autorizate, verificate, tocmai ca sa nu mai treci prin astfel de situatii.
Daca incepi viata sexual este important sa intelegi ca trebuie sa ai grija de tine, de corpul si de sanatatea ta, aceasta incluzand gasirea unui ginecolog si consultarea lui periodica (analize de baza).
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Multumesc..desi am citit ca este posibil sa existe sangerari pe parcursul unei sarcini, cum ar putea fii acestea deosebite de ciclul normal?
Am inteles...dar nu credeti ca in cazul meu ar fii asta, nu? Ci doar ciclu normal..?Sa nu ma ingrijorez?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 8efectul postinor
- 4dupa cat timp pot stii daca a ramas insarcinata?
- 3posibil sa fiu insarcinata? va rog ajutati-ma cu un sfat ceva!
- 9Pericol de sarcina?
- 4As putea fi insarcinata?
- 10Sunt insarcinata sau nu? Solicit un raspuns cat mai rapid
- 1sunt insarcinata?
- 4sex neprotejat dupa trecerea menstruatiei
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 10risc de sarcina??
- 3Posibil sarcina?
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 4Pot fi insarcinata ?
- 2Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
- 1Pot fi însărcinată?
- 0Oare am ramas insarcinata?
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: