Sex si sarcina

24-01-2017
robertapersicanu
Nu este medic/terapeut
robertapersicanu
Bunaziua, am 19 ani si acum o luna si jumatate am incercat sa am contact sexual cu iubitul meu, dar nu am reusit.Am incercat prima oara cu prezervativ.De precizat este faptul ca s-a dus la duş sa se spele, dar apoi s-a intors sa mai incercam odata, dar fara protectie.Tot nu a reusit, doar m-a atins si am avut contact, fara penetrare.(si inca sunt virgina)Dupa vreo 2 saptamani dupa ce s-a intamplat mi-a venit ciclul, dar intarziat.A durat 5 zile, cu scurgeri de normale(de precizat ca eu am luat antibiotice pt acnee, si ar putea fii si asta o cauza).Dupa o luna si umpic iar mi-a venit(saptamana trecuta) si a durat tot 5 zile.Singura problema ar fii ca m-am interesat de semnele despre sarcina, iar printre ele ar fii ca pot exista si sangerari care pot fii confundate cu ciclul, balonarea(desi am mai avut aceasta problema si inainte) si constipatia(si de 2 zile sunt constipata).Desi nu am avut decat contact, acesta venise de la duş si nu era indeajuns de excitat si inca sunt virgina, nu este posibil sa raman insarcinata, nu?
4 comentarii
0
24-01-2017, ora 15:46
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Buna ziua, daca lucrurile s-au desfasurat asa cum ai descris nu sunt conditii sa fi insarcinata. Doua cicluri menstruale consecutive sunt o dovada buna. Exista posibilitatea ca tratamentul pentru acnee sa dea efecte secundare de tipul celor mentionate.
O astfel de situatie trebuie sa te faca sa te informezi corect despre sex, contraceptie, adica educatie sexuala corecta, din surse autorizate, verificate, tocmai ca sa nu mai treci prin astfel de situatii.
Daca incepi viata sexual este important sa intelegi ca trebuie sa ai grija de tine, de corpul si de sanatatea ta, aceasta incluzand gasirea unui ginecolog si consultarea lui periodica (analize de baza).
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
0
24-01-2017, ora 16:03
robertapersicanu
Nu este medic/terapeut
robertapersicanu
Multumesc..desi am citit ca este posibil sa existe sangerari pe parcursul unei sarcini, cum ar putea fii acestea deosebite de ciclul normal?
1
24-01-2017, ora 17:13
Psihologie, Bucuresti
Nu pot fi deosebite
0
24-01-2017, ora 21:28
robertapersicanu
Nu este medic/terapeut
robertapersicanu
Am inteles...dar nu credeti ca in cazul meu ar fii asta, nu? Ci doar ciclu normal..?Sa nu ma ingrijorez?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •