Infectie sau sarcina??
Buna ziua! As avea si eu nevoie de sfatul Dumneavoastra.
Aveam o menstruatie foarte regulata..Ultima asa zisa menstruatie a fost pr 10 aprilie pe 21 aprilie am avut un contact sexual neprotejat..Pe 7 ar fi trebuit sa imi vina dar nici un semn decat pe 10 ceva menstruatie dar nu ca de obicei si in aceasta zi am inceput sa iau din nou anticonceptionalele dupa o pauza de 6 luni, tin sa precize am facut pe 7 Mai un test de sarcina inca unul pe 15 si ultimul pe 21 Mai toate au iesit negativ.In tot acest timp am facut niste controale de rutina la cel de sange mi-au gasit putine leucoree in urina iar la ginecolog o ciuperca, am facut tratament.Luna aceasta dupa terminarea blisterului de anticonceptionale 30 Mai, pe 1 mi-a aparut din nou asa zisa menstruatie lafel..nu ca deobicei, dar in schimb acum am observat o scurgere galbuie gelatinoasa..ce poate fi?? Sarcina nu cred ca este...Sa merg la un control cat de repede posibil? Multumesc anticipat
Aveam o menstruatie foarte regulata..Ultima asa zisa menstruatie a fost pr 10 aprilie pe 21 aprilie am avut un contact sexual neprotejat..Pe 7 ar fi trebuit sa imi vina dar nici un semn decat pe 10 ceva menstruatie dar nu ca de obicei si in aceasta zi am inceput sa iau din nou anticonceptionalele dupa o pauza de 6 luni, tin sa precize am facut pe 7 Mai un test de sarcina inca unul pe 15 si ultimul pe 21 Mai toate au iesit negativ.In tot acest timp am facut niste controale de rutina la cel de sange mi-au gasit putine leucoree in urina iar la ginecolog o ciuperca, am facut tratament.Luna aceasta dupa terminarea blisterului de anticonceptionale 30 Mai, pe 1 mi-a aparut din nou asa zisa menstruatie lafel..nu ca deobicei, dar in schimb acum am observat o scurgere galbuie gelatinoasa..ce poate fi?? Sarcina nu cred ca este...Sa merg la un control cat de repede posibil? Multumesc anticipat
2 comentarii
Buna ziua,
Exista posibilitatea de a fi insarcinata, de aceea este necesar sa mai faceti inca un test de sarcina si sa va indreptati catre o consultatie la un medic ginecolog.
O zi placuta!
Exista posibilitatea de a fi insarcinata, de aceea este necesar sa mai faceti inca un test de sarcina si sa va indreptati catre o consultatie la un medic ginecolog.
O zi placuta!
Am mai facut un test de sarcina ieri, 01-07 si tot negativ..La consult nu pot ajunge decat la sfarsitul lui august, luna aceasta iar nu mi-a venit, desii am simptome premenstruale..Nu mai inteleg nimis, ce poate fi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt gravida?
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 3mi-e frica sa nu o fi lasat insarcinata!
- 2poate ramine insarcinata daca.
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 8Mesntruatie care intarzie de 5 zile
- 3ce se intampla cu mine?
- 5insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale
- 4ma puteti ajuta?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 3exista poibilitatea de a ramane insarcinata?
- 0e o posibila sarcina?
- 3Pot sa raman insarcinata? Raspuns urgent va rog!
- 12Sansele sarcinii in timpul menstruatiei?
- 7Sarcina
- 0sunt insarcinata?
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 4ma confrunt cu scurgeri vaginale albe, cremoase, dar nu tot timpul
- 0Sarcina sau nu?
- 0Poate fi sarcina?
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale sunt insarcinata?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: