Sexul anal... poate fi insarcinata?
![sella](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
bai fratilor (ca la usa cortului) mai lasati barbologia asta la o parte nici unii nialtii nu suntem mai presus nu credeti?copilul ala a cerut un sfat (si nu e el de vina ca nu are un vocabular demn de pretentiile voastre sau o cultura generala vasta )daca vreti sa il ajutati raspundeti- i la intrebare dar nu incepeti voi sa il educati acum. s ar putea ca data viitoare sa nu mai apeleze la nimeni de teama ca nu va sti cum sa expuna problema ca sa va fie voua pe plac.uite asa stim noi sa ne abatem de la subiect si sa lasam ce e important la o parte.
cat pentru tine spartan nu ai cum sa lasi o fata insarcinata dupa ce ati facut sex anal.cat pentru viitor ar fi bine sa te interesezi in legatura cu subiectul SEX INAINTE SA MAI PUNETI IN PRACTICA ALTCEVA PENTRU A FI IN CUNOSTINTA DE CAUZA IN MOMENTUL RESPECTIV, VEI EVITA COMPLICATII ULTERIOARE SI NICI NU VEI MAI STA CU SUFLETUL LA GURA DE TEAMA SA NU FI FACUT CEVA "RAU"
LIPSA EDUCATIEI CARE DUCE LA INCULTURA SI ASA MAI DEPARTE A AJUNS IN ULTIMUL HAL NU NEAPARAT DIN CAUZA CELOR CA SPARTAN CI DIN CAUZA PARINTILOR CARE NU SI EDUCA PLOZII ACASA IN PRIMUL RAND SI A EDUCATIEI CARE SE FACE IN SCOLI INVATAMANTUL E LA PAMANT DRAGII MEI CAUTATI PERLE DE LA EXAMENE(CAPACITATE SAU BAC) PROBABIL VETI AJUNGE LA CONCLUZIA MEA GENERATIILE DIN ZIUA DE AZI SUNT REZULTATUL CELOR DE IERI
cat pentru tine spartan nu ai cum sa lasi o fata insarcinata dupa ce ati facut sex anal.cat pentru viitor ar fi bine sa te interesezi in legatura cu subiectul SEX INAINTE SA MAI PUNETI IN PRACTICA ALTCEVA PENTRU A FI IN CUNOSTINTA DE CAUZA IN MOMENTUL RESPECTIV, VEI EVITA COMPLICATII ULTERIOARE SI NICI NU VEI MAI STA CU SUFLETUL LA GURA DE TEAMA SA NU FI FACUT CEVA "RAU"
LIPSA EDUCATIEI CARE DUCE LA INCULTURA SI ASA MAI DEPARTE A AJUNS IN ULTIMUL HAL NU NEAPARAT DIN CAUZA CELOR CA SPARTAN CI DIN CAUZA PARINTILOR CARE NU SI EDUCA PLOZII ACASA IN PRIMUL RAND SI A EDUCATIEI CARE SE FACE IN SCOLI INVATAMANTUL E LA PAMANT DRAGII MEI CAUTATI PERLE DE LA EXAMENE(CAPACITATE SAU BAC) PROBABIL VETI AJUNGE LA CONCLUZIA MEA GENERATIILE DIN ZIUA DE AZI SUNT REZULTATUL CELOR DE IERI
![Jaquelinne](/arata_img.php?img=cont_24366.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
sella, ai intervenit exact la spartul targului pe bune!!Mai bine citeste toate paginile rand cu rand daca te intereseaza deznodamandul...
Doamne ce oameni...
Doamne ce oameni...
![tania62](/arata_img.php?img=cont_48687.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
"... uite asa stim noi sa ne abatem de la subiect si sa lasam ce e important la o parte."
ok, sella ! intrebarea dumnealui e grozav de importanta !!!... ca si incurajarile tale !!!
pai, hai sa-ntoarcem lumea pe dos de tot, sa vedem dac-o sa ne placa ce-o sa iasa ! te asigur ca nu !!!
"copilul ala a cerut un sfat ... nu ai cum sa lasi o fata insarcinata dupa ce ati facut sex anal.cat pentru viitor ar fi bine sa te interesezi in legatura cu subiectul SEX INAINTE SA MAI PUNETI IN PRACTICA ALTCEVA PENTRU A FI IN CUNOSTINTA DE CAUZA IN MOMENTUL RESPECTIV, VEI EVITA COMPLICATII ULTERIOARE SI NICI NU VEI MAI STA CU SUFLETUL LA GURA DE TEAMA SA NU FI FACUT CEVA "RAU"
- doar n-a facut nimic rau, copilul !!!
NO COMMENT, pe bune !!!!! Adevarat, mare-i gradina lui Dumnezeu... si multi sar gardu-n ea !!!!
Nick, bine-ai revenit !
ok, sella ! intrebarea dumnealui e grozav de importanta !!!... ca si incurajarile tale !!!
pai, hai sa-ntoarcem lumea pe dos de tot, sa vedem dac-o sa ne placa ce-o sa iasa ! te asigur ca nu !!!
"copilul ala a cerut un sfat ... nu ai cum sa lasi o fata insarcinata dupa ce ati facut sex anal.cat pentru viitor ar fi bine sa te interesezi in legatura cu subiectul SEX INAINTE SA MAI PUNETI IN PRACTICA ALTCEVA PENTRU A FI IN CUNOSTINTA DE CAUZA IN MOMENTUL RESPECTIV, VEI EVITA COMPLICATII ULTERIOARE SI NICI NU VEI MAI STA CU SUFLETUL LA GURA DE TEAMA SA NU FI FACUT CEVA "RAU"
- doar n-a facut nimic rau, copilul !!!
NO COMMENT, pe bune !!!!! Adevarat, mare-i gradina lui Dumnezeu... si multi sar gardu-n ea !!!!
Nick, bine-ai revenit !
![florynel31](/arata_img.php?img=cont_32528.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna copii!!! Ce mai faceti, pe unde mai circulati?Vad ca a mai aparut lume noua !!!
![Jaquelinne](/arata_img.php?img=cont_24366.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna Florynelu!Bine ai revenit domle!!Ce mai face printesica mica??Cand am vazut-o ultima data pe web, era adorabila rau!!!Cum statea ea mititica in fundulet in brate la Roxy!!Este o scumpica si jumatate!!Sa-ti traiasca!!
A mai aparut lume noua...dar cam pe la spartul targului unii! ;)))))))))))
Cred ca nu mai are trupa timp si pt forum, fapt pt care singurii ramasi pe val sunt: Nick, tu si subsemnata! :D Tu macar mai treci din an in Paste, dar restul...
A mai aparut lume noua...dar cam pe la spartul targului unii! ;)))))))))))
Cred ca nu mai are trupa timp si pt forum, fapt pt care singurii ramasi pe val sunt: Nick, tu si subsemnata! :D Tu macar mai treci din an in Paste, dar restul...
0
21-10-2009, ora 15:43
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Hello!!!!
Salutare Florynele, ce-ţi mai fac prinţesele: soţia şi fiica???
Jackieeeeeeeee, eşti de groază, iar m-ai amuzat astăzi!
Dnă Tania, mulţumesc pentru urare, sunteţi o scumpă!
Vă pup/salut pe toate/toţi! O zi iluminată ;))))
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Salutare Florynele, ce-ţi mai fac prinţesele: soţia şi fiica???
Jackieeeeeeeee, eşti de groază, iar m-ai amuzat astăzi!
Dnă Tania, mulţumesc pentru urare, sunteţi o scumpă!
Vă pup/salut pe toate/toţi! O zi iluminată ;))))
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
![florynel31](/arata_img.php?img=cont_32528.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bine v-am regasit, prieteni!!Printesica creste si pe zi ce trece ne minunam si ne bucuram tot mai mult de ea, multumim Domnului, e sanatoasa, vesela si cuminte si, una peste alta un remediu sigur impotriva depresiei!!! N-am prea mai intrat pe aici, ca nu m-am simtit prea bine, am avut niste caderi de calciu urate combinate cu o spondiloza cervicala si astenia asta de toamna, de am crezut ca-mi pierd mintile cateodata. Dar sper sa treaca. Voi ce mai faceti? Sunteti bine, sanatosi? Va salut pe toti!!!
0
21-10-2009, ora 19:38
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Eu sunt bine, mă bucur că şi voi! Din păcate, astenia de toamnă este foarte deranjantă şi mai mult sau mai puţin omniprezentă...o să treacă, Slavă Domnului că are caracter efemerid, altfel...numai bine şi salutări călduroase!
Florinelu, mi-a zis ceva Roxy ca nu te simti foarte bine...Lasa ca o sa treaca si totul o sa fie bine, mai ales ca ai o printesica minunata care te face sa uiti de dureri !! :)
Noi suntem bine, sanatosi!Exersam, invatam, exploram, ca doar pt asta traim!
Noi suntem bine, sanatosi!Exersam, invatam, exploram, ca doar pt asta traim!
0
21-10-2009, ora 23:49
"Exersam, invatam, exploram, ca doar pt asta traim!" + ne confruntăm cu oameni care ne vorbesc ca pe bulevard, mai bine zis, ca la uşa cortului :((((((((
Da Nick, asa este, insa ce putem noi sa facem?Nimic...Fiecare se exprima asa cum a invatat, acasa, la scoala...Este treaba lor!Daca ei cred ca prin asemenea limbaj si comportament, viata lor va deveni mai frumoasa/armonioasa, sa continue...
Nu mai lasa botic, pt ca acele persoane nu merita nici macar asta !!Atata stiu ei, atata fac...
Hai sa-ti dau un pupic, sa iti treaca!!! :*
Nu mai lasa botic, pt ca acele persoane nu merita nici macar asta !!Atata stiu ei, atata fac...
Hai sa-ti dau un pupic, sa iti treaca!!! :*
0
22-10-2009, ora 15:06
Offff, ce nebunatică eşti, ce m-aş face eu fără tine???!!!! Mulţumesc pentru pupic, mi-a trecut... :)))))))))
Din păcate, ai 100% dreptate...pup
Din păcate, ai 100% dreptate...pup
![alexandru4u](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
am si io o intrebare, mi se pare cam stupid ce zice prietena mea, dupa ce facem dragoste cu prezervativ durex a 2 a zi cik o cam ustura.oare dc? ms anticipat
![tania62](/arata_img.php?img=cont_48687.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nu e deloc stupid. Se poate sa fie alergica la lubrifiantul folosit la acest tip de prezervativ. Incercati altceva decat durex.
alexandru4u, intr-adevar este posibil sa aiba o alergie la latex, insa mai bine sa folositi prezervativul decat sa faceti vreo boacana!!Durexul este un prezervativ foarte bun, insa la farmacii si nu numai, se gasesc prezervative facute special pt cei alergici!!Pt ca si baietii pot avea alergie la prezervativ, nu doar fetele!Cel mai bine mergi la o farmacie si intreaba!
Sanatate!
Sanatate!
0
22-10-2009, ora 20:58
Şi procesul mecanic din timpul actului sexual este de vină, fii mai gentil! ;)))
![scarface](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Salut. Desi am citit cred toate posturile lui spartan inca nu am reusit sa gasesc ceva de unde sa reiasa dezvirginarea cu succes a prietenei lui... mai ales ca posturile lui au fost cam spartanice.
Poate cineva mai "citit" sami spuna ?
(Florin, am omis special linuita sa vad daca "ti inerviezi")
Asta o fi prima dezvirginare sau cel putin incercare asistata online de o gasca intreaga, inclusiv a unui scriitor-marinar-doctor. Mai lipsea si o echipa de televiziune onine (adica unu care tine camera web).
-
Apropos, stiati ca Spartan a fost de fapt un geto-dac ?
Imaginati-va ca un pre-roman era cat peaci sa invinga Roma si armatele ei !
Dar ce nu a reusit Spartan vor reusi probabil precursorii lui acum in Roma... care deja au cucerit-o pe jumate. Traiasca roma(ni) !
Poate cineva mai "citit" sami spuna ?
(Florin, am omis special linuita sa vad daca "ti inerviezi")
Asta o fi prima dezvirginare sau cel putin incercare asistata online de o gasca intreaga, inclusiv a unui scriitor-marinar-doctor. Mai lipsea si o echipa de televiziune onine (adica unu care tine camera web).
-
Apropos, stiati ca Spartan a fost de fapt un geto-dac ?
Imaginati-va ca un pre-roman era cat peaci sa invinga Roma si armatele ei !
Dar ce nu a reusit Spartan vor reusi probabil precursorii lui acum in Roma... care deja au cucerit-o pe jumate. Traiasca roma(ni) !
0
25-10-2009, ora 17:54
Mulţumesc pentru lecţia de istorie, Scarface! (nu-mi place istoria)...numai Spartan ştie ce-ai întrebat, ask him!
Chiar mai spartane, pe unde mai umbli, care mai e viata ta???Este valabil si pt ceilalti membrii ai trupei racheta, vb lui Nick! :D
Sara buna la tata lumia, mai cu sama la shicatrishi aista cari m-o facut sa belesc fasolili di vro cativa ori:))Cu alte cuvinte, imi face placere sa-l cunosc pe scarface, pe care l-am mai vazut pe forum si nu de putine ori m-am distrat bine pe seama lui, desi eu toamna rad mai greu sau deloc.Apropo Jackie, ai grija la "membrii":)))Da Nick e mai acru sau mi se pare? Cred ca are concurenta:))))
Aoleu, mai da shi accent ti-ai tras!!! hahaha Hai dom"le acu, pusei si eu un i in plus si rapidi sari cu gura pi mini!!No scuzeshte-ma!! ;))))))))))))))))
Nick nu e mai acru dom"le, ti se pare tie!! :D El e tot o miere!!
Nick nu e mai acru dom"le, ti se pare tie!! :D El e tot o miere!!
0
25-10-2009, ora 21:15
Aoleuuuuuuuuuuu, văleleu, m-a făcut acruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Eu sunt dulce ca mierea Manuka din Noua Zeelandă...ce concurenţă??? Scarface??? Scarface nu este un concurent pentru mine...oamenii civilizaţi şi gânditori (cu gândire constructivă, nu distructivă) nu sunt concurenţi, din contră, conlucrează pentru o activitate mai prolifică, nuuuuuuuuu?! Hmmmmmmmm...măi.măi.măi bădiţă Florineleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...uite că eu dsp tine nu pot să spun decât că eşti OK, na!
"mai acru" - asta înseamnă că pentru tine sunt tot timpul acru şi că acum am fost mai mult decât în mod curent...hihihi, abia nu mai ai nevoie de murături :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Eu sunt dulce ca mierea Manuka din Noua Zeelandă...ce concurenţă??? Scarface??? Scarface nu este un concurent pentru mine...oamenii civilizaţi şi gânditori (cu gândire constructivă, nu distructivă) nu sunt concurenţi, din contră, conlucrează pentru o activitate mai prolifică, nuuuuuuuuu?! Hmmmmmmmm...măi.măi.măi bădiţă Florineleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...uite că eu dsp tine nu pot să spun decât că eşti OK, na!
"mai acru" - asta înseamnă că pentru tine sunt tot timpul acru şi că acum am fost mai mult decât în mod curent...hihihi, abia nu mai ai nevoie de murături :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Doamne Nick, deci eu nu m-am pot!!!Rad incontinuu!!!Ai fost super tare!!Mi-am adus aminte de melodia aia: " mi-o zis mama ca mi-o da, valeleu, valeleu.../ zestre cand m-oi marita.."!! hahaha
Dar de ce ma rog bade Florine, nu razi toamna?Intri in hibernare cumva? ;))))))))))))))))))))))))
Dar de ce ma rog bade Florine, nu razi toamna?Intri in hibernare cumva? ;))))))))))))))))))))))))
0
25-10-2009, ora 21:28
Este urs brun(Ursus arctos)...ursul este melancolic toamna...
Vaiiii!!Ptiu!!Ca am comis-o iar!!Dar la cat ma face Nick sa rad, nu mai vad de lacrimi dom"le!! Rectificare:
"Doamne Nick, deci eu nu mai pot!!!Rad incontinuu!!!Ai fost super tare!!Mi-am adus aminte de melodia aia: " mi-o zis mama ca mi-o da, valeleu, valeleu.../ zestre cand m-oi marita.."!! hahaha
Dar de ce ma rog bade Florine, nu razi toamna?Intri in hibernare cumva? ;)))))))))))))))))))))))) "
Ca iar ma apostrova nea Florin!!
"Doamne Nick, deci eu nu mai pot!!!Rad incontinuu!!!Ai fost super tare!!Mi-am adus aminte de melodia aia: " mi-o zis mama ca mi-o da, valeleu, valeleu.../ zestre cand m-oi marita.."!! hahaha
Dar de ce ma rog bade Florine, nu razi toamna?Intri in hibernare cumva? ;)))))))))))))))))))))))) "
Ca iar ma apostrova nea Florin!!
Na, si mai zici sa nu greseasca omu"!! hahahahaaha
0
25-10-2009, ora 21:34
Ufffff, să ştii Florinele că astăzi m-am sculat - figuratamente - cu un par în fund...cred că şi tu la fel ;)))))))))))))) Toată ziua am fost depresat, dar m-a euforizat comentariul tău (plus conversaţia de pe mess cu febleţea mea - Jackie), mulţumesc mult de tot (nu glumesc!)...Jackie, Doamne ajută ca-n iarna aceasta să ningă, altfel de la ger o să tot hibernăm (dacă ninge curenţii de aer sunt redirecţionaţi de fronturile atmosferice către Câmpia Rusă, iar gerul se mută la ruşi...au undă verde pentru votcăăăăăăăă).
0
25-10-2009, ora 21:39
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Leşin de râs :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ce sentimental, vb unei prietene ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ce sentimental, vb unei prietene ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bai, deci nu se poate!!!Rectific iar pana nu ma ia Florinelu iar la shuturi!!
* apostrofa!!!!
Bai, deci nu se poate!!!Rectific iar pana nu ma ia Florinelu iar la shuturi!!
* apostrofa!!!!
0
25-10-2009, ora 21:48
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Vedeţi de ce este în stare râsul incontrolabil??? Determină tot...tot...tot...râs :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Gata, vă las, că dacă mai râd mult...noapte bună şi somn alintaromat (pentru toţi)...
AAAAAA, ce mai face dnul Sorin, ştiţi??? Bye!
Gata, vă las, că dacă mai râd mult...noapte bună şi somn alintaromat (pentru toţi)...
AAAAAA, ce mai face dnul Sorin, ştiţi??? Bye!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 4se poate sa fii ramas gravida?
- 9o mica problema: oare sunt insarcinata?
- 4sunt insarcinata daca barbatul ejaculeaza in vagin, in primele zile dupa ciclul menstrual
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 6am renuntat la anticonceptionale.. menstruatie foarte putina. sunt gravida?
- 1oare sunt insarcinata?
- 6Am nascut acum 4 luni... Sa fie o noua sarcina?
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 1sunt insarcinata?
- 4As putea fi insarcinata?
- 3sarcina?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 2Sunt gravida ?
- 1Un sfat, va rog! exista riscul unei sarcini nedorite?
- 0Anticonceptionale Artizia si Eficef
- 1Sarcina
- 3Posibila sarcina?
- 0Analize hormonale
- 0Posibila sarcină?
Mai multe informații despre: Sexul anal sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: