Punga puroi gingie
Buna ziua am imbracati 4 dinti in fata sus iar in ultima vreme cam o data la o luna 2 mi se formeaza o punga cu puroi deasupra lor tot in acelasi loc de fiecare data iar la cateva zile dispare de la sine, puteti sa imi spuneti va rog ce anume poate fi si cum se poate trata sau daca in timp ma afecteaza? Multumesc frumos!
1 comentarii
Buna ziua,
Pentru a putea pune in discutie corectitudinea tratamentelor de canal este necesara o radiografie. Daca in timpul tratamentelor de canal nu s-au pastrat normele de antisepsie, adica nu s-a lucrat sub izolare si a patruns saliva, indiferent de starea initiala a acestor dinti se vor infecta. O alta problema care se ridica este patologia initiala a dintintilor, daca acestia erau sanatosi sau nu. Pentru un diagnostic corect si complet este necesara o radiografie si un consult de specialitate de endodontie.O zi buna!
Pentru a putea pune in discutie corectitudinea tratamentelor de canal este necesara o radiografie. Daca in timpul tratamentelor de canal nu s-au pastrat normele de antisepsie, adica nu s-a lucrat sub izolare si a patruns saliva, indiferent de starea initiala a acestor dinti se vor infecta. O alta problema care se ridica este patologia initiala a dintintilor, daca acestia erau sanatosi sau nu. Pentru un diagnostic corect si complet este necesara o radiografie si un consult de specialitate de endodontie.O zi buna!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17lasat de fumat=dureri de dinti si gingii?
- 0Abces maseaua de minte
- 4Abces dentar!
- 2Abces dentar
- 3Nu stiu cum sa procedez... am abces dentar si iau anticontraceptive
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 7Infectie la radacina unei masele
- 7Puroi masea
- 1Puroi pe gingie - recurenţă săptămânală !
- 3Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!
- 1Umflatura la ureche!!
- 2Abces masea, intrebare antibiotice!
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 3Abces după extracție
- 1La abcesul măselei de minte este neapărată intervenția chirurgicală?
- 2După abces
- 2Puroi la dinti dupa o lucrare
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 10Abces dentar gingival + măsea de minte
- 2Posibil Abces dentar
Mai multe informații despre: Abcesul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: