Punga puroi gingie
Buna ziua am imbracati 4 dinti in fata sus iar in ultima vreme cam o data la o luna 2 mi se formeaza o punga cu puroi deasupra lor tot in acelasi loc de fiecare data iar la cateva zile dispare de la sine, puteti sa imi spuneti va rog ce anume poate fi si cum se poate trata sau daca in timp ma afecteaza? Multumesc frumos!
1 comentarii
Buna ziua,
Pentru a putea pune in discutie corectitudinea tratamentelor de canal este necesara o radiografie. Daca in timpul tratamentelor de canal nu s-au pastrat normele de antisepsie, adica nu s-a lucrat sub izolare si a patruns saliva, indiferent de starea initiala a acestor dinti se vor infecta. O alta problema care se ridica este patologia initiala a dintintilor, daca acestia erau sanatosi sau nu. Pentru un diagnostic corect si complet este necesara o radiografie si un consult de specialitate de endodontie.O zi buna!
Pentru a putea pune in discutie corectitudinea tratamentelor de canal este necesara o radiografie. Daca in timpul tratamentelor de canal nu s-au pastrat normele de antisepsie, adica nu s-a lucrat sub izolare si a patruns saliva, indiferent de starea initiala a acestor dinti se vor infecta. O alta problema care se ridica este patologia initiala a dintintilor, daca acestia erau sanatosi sau nu. Pentru un diagnostic corect si complet este necesara o radiografie si un consult de specialitate de endodontie.O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49rezectie apicala molar 2 cu infectie
- 11Interventie chirurgicala?
- 6Masea umflata dupa plombare
- 3masea umflata dupa ce a fost plombata
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 5Abces gingival de luni de zile
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 1Abces dentar
- 7Infectie la radacina unei masele
- 2Sarcina masea cu puroi si sarcina
- 3umflatura