Măsea umflata pana la ochi
![Andreea000000](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara
Sunt din Timisoara
Am o măsea in partea stânga care are o gaura in ea si se vede ceva alb pe ea(nu e mâncare) acum câteva zile simțeam ca am ceva in acea gaura si am băgat degetul sa scot acea mizerie si de atunci a devenit mai sensibila, m am trezit cu ea umflata..tot obrazul pana la ochii, mi am pus compresa rece(carne din congelator) s a dezumflat foarte puțin, nu pot manca nimic.abia pot deschide gura. Țin sa menționez ca am mai avut probleme de genul cu același măsea in trecut dar mi-a fost frică sa merg la Dentist.
Ce îmi recomandați sa fac? Mama crede ca am puroi la măsea si trebuie sa iau antibiotice pana trece purioul ca doctorul nu îmi poate face nimic. Așa e? Sau pot merge la dentist si cu puroiul asta? Trebuie sa fac vreum film(radiografie sau cum se numește) înainte de a merge?
Am luat antibiotice azi(amoxicilină) si ieri am luat ketonal si mi am dat la măsea cu spray(lidocain)
Sunt din Timisoara
Am o măsea in partea stânga care are o gaura in ea si se vede ceva alb pe ea(nu e mâncare) acum câteva zile simțeam ca am ceva in acea gaura si am băgat degetul sa scot acea mizerie si de atunci a devenit mai sensibila, m am trezit cu ea umflata..tot obrazul pana la ochii, mi am pus compresa rece(carne din congelator) s a dezumflat foarte puțin, nu pot manca nimic.abia pot deschide gura. Țin sa menționez ca am mai avut probleme de genul cu același măsea in trecut dar mi-a fost frică sa merg la Dentist.
Ce îmi recomandați sa fac? Mama crede ca am puroi la măsea si trebuie sa iau antibiotice pana trece purioul ca doctorul nu îmi poate face nimic. Așa e? Sau pot merge la dentist si cu puroiul asta? Trebuie sa fac vreum film(radiografie sau cum se numește) înainte de a merge?
Am luat antibiotice azi(amoxicilină) si ieri am luat ketonal si mi am dat la măsea cu spray(lidocain)
3 comentarii
![Dr. Geanina Miu](/arata_img.php?img=cont_189198.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna dimineata,
Mergeti la medicul stomatolog pentru a beneficia de tratament corect. Antibioticele se iau doar la recomandarea medicului.
Mergeti la medicul stomatolog pentru a beneficia de tratament corect. Antibioticele se iau doar la recomandarea medicului.
![Andreea000000](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Mulțumesc ca mi-ați răspuns ! Pot merge chiar daca am puroi la măsea? Din cate am înțeles de pe internet îmi poate scoate cu ceva anume puroiul după care îmi da antibiotice pana îmi trece umflatura
![Dr. Geanina Miu](/arata_img.php?img=cont_189198.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Mergeti la medic chiar daca aveti puroi astfel veti beneficia de tratament corect.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Abces la masea
- 3Am nevoie de raspuns urgent: mi s-a crapat un dinte si ma doare
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 3Abces la o masea fara nerv.
- 5infectie la radacina dintelui
- 3imi ies tot felul de abcese pe gingii si trec de la sine
- 1Infectie molar 2.5
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 1Abces dentar
- 7Puroi masea
- 3Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!
- 2Abces masea, intrebare antibiotice!
- 1Puroi la radacina dintelui
- 3Incizie și drenaj abces
- 1Puroi masea
- 3Abces dentar
- 1Abces pe gingie,
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 3Infectie dentara
- 10Abces dentar gingival + măsea de minte
Mai multe informații despre: Abcesul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: