Măsea umflata pana la ochi
Buna seara
Sunt din Timisoara
Am o măsea in partea stânga care are o gaura in ea si se vede ceva alb pe ea(nu e mâncare) acum câteva zile simțeam ca am ceva in acea gaura si am băgat degetul sa scot acea mizerie si de atunci a devenit mai sensibila, m am trezit cu ea umflata..tot obrazul pana la ochii, mi am pus compresa rece(carne din congelator) s a dezumflat foarte puțin, nu pot manca nimic.abia pot deschide gura. Țin sa menționez ca am mai avut probleme de genul cu același măsea in trecut dar mi-a fost frică sa merg la Dentist.
Ce îmi recomandați sa fac? Mama crede ca am puroi la măsea si trebuie sa iau antibiotice pana trece purioul ca doctorul nu îmi poate face nimic. Așa e? Sau pot merge la dentist si cu puroiul asta? Trebuie sa fac vreum film(radiografie sau cum se numește) înainte de a merge?
Am luat antibiotice azi(amoxicilină) si ieri am luat ketonal si mi am dat la măsea cu spray(lidocain)
Sunt din Timisoara
Am o măsea in partea stânga care are o gaura in ea si se vede ceva alb pe ea(nu e mâncare) acum câteva zile simțeam ca am ceva in acea gaura si am băgat degetul sa scot acea mizerie si de atunci a devenit mai sensibila, m am trezit cu ea umflata..tot obrazul pana la ochii, mi am pus compresa rece(carne din congelator) s a dezumflat foarte puțin, nu pot manca nimic.abia pot deschide gura. Țin sa menționez ca am mai avut probleme de genul cu același măsea in trecut dar mi-a fost frică sa merg la Dentist.
Ce îmi recomandați sa fac? Mama crede ca am puroi la măsea si trebuie sa iau antibiotice pana trece purioul ca doctorul nu îmi poate face nimic. Așa e? Sau pot merge la dentist si cu puroiul asta? Trebuie sa fac vreum film(radiografie sau cum se numește) înainte de a merge?
Am luat antibiotice azi(amoxicilină) si ieri am luat ketonal si mi am dat la măsea cu spray(lidocain)
3 comentarii
Buna dimineata,
Mergeti la medicul stomatolog pentru a beneficia de tratament corect. Antibioticele se iau doar la recomandarea medicului.
Mergeti la medicul stomatolog pentru a beneficia de tratament corect. Antibioticele se iau doar la recomandarea medicului.
Mulțumesc ca mi-ați răspuns ! Pot merge chiar daca am puroi la măsea? Din cate am înțeles de pe internet îmi poate scoate cu ceva anume puroiul după care îmi da antibiotice pana îmi trece umflatura
Mergeti la medic chiar daca aveti puroi astfel veti beneficia de tratament corect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Abces la masea
- 2puroi la dinti
- 3infectie premolar
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 3diagnostic: abces gingival
- 2Abces Dentar? Rezectie apicala sau nu Dx!
- 5Abces gingival de luni de zile
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 0Urgent! Abces dentar
- 2Sarcina masea cu puroi si sarcina
- 1Umflatura la ureche!!
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 6abces in cerul gurii
- 2Fistula instabila
- 2puroi la gingie
- 3Abces care nu dispare
- 1Abces dentar
- 5Abces dentar