Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!

10-11-2015
DianaGeorgiana17
Nu este medic/terapeut
DianaGeorgiana17
Buna ziua, de cateva zile simt o durere la maseaua din dreapta, ultima mai exact si azi mi-a aparut ca o besica mai mare, o umflatura si se intinde putin spre gat. Cand inghit saliva ma doare si am impresia ca o sa inghit si acea besica. Tin sa mentionez ca mi s-a umflat si un ganglion(cred) la gat, sub maxilar, putin mai sus de amigdala. As apasa sa vad daca iesa vreo infectie(puroi) dar mi-e frica. Va rog ajutati-ma ca imi este foarte frica. Mama mi-a luat deocamdata antibiotice, inca nu am luat pastilele dar as vrea sa stiu ce as putea face. Multumesc frumos.
3 comentarii
0
11-11-2015, ora 08:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la un medic ORL pentru examen clinic.
Nici vorba sa luati antibiotice mai ales in acest caz fara consult clinic.
Mergeti la medicul de familie, explicati problema si vedeti unde va da trimitere.
0
04-05-2017, ora 01:35
Andreea08.11
Nu este medic/terapeut
Andreea08.11
Buna seara! Sunt un pic cam speriata! De cateva zile fac temperatura care scade f putin cu paracetamol (nu de tot) si imi trece de tot cu ibuprofen. Inainte de te.peatura am inceput sa tusesc si sa am gatul iritat, cred k si amigdalita. Am inceput sa iau antibiotic aseara dar mi.au aparut niste basicute de de aceeasi culoare ca si in gat, pe omulet si in gat. Nush ce ar putea fi... se umfla si se desumfla imediat..altele persista..ma gandesc ca este tot din cauza k am gatul iritat si tusesc . Nu stiu, ce parere aveti? S.a mai confruntara cineva cu asa ceva?
Multumesc mult si astept raspuns.
0
04-05-2017, ora 15:31
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Scrieti topicul pe Boli ORL unde raspunde domnul dr Flueraru Valeriu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: