Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!
Buna ziua, de cateva zile simt o durere la maseaua din dreapta, ultima mai exact si azi mi-a aparut ca o besica mai mare, o umflatura si se intinde putin spre gat. Cand inghit saliva ma doare si am impresia ca o sa inghit si acea besica. Tin sa mentionez ca mi s-a umflat si un ganglion(cred) la gat, sub maxilar, putin mai sus de amigdala. As apasa sa vad daca iesa vreo infectie(puroi) dar mi-e frica. Va rog ajutati-ma ca imi este foarte frica. Mama mi-a luat deocamdata antibiotice, inca nu am luat pastilele dar as vrea sa stiu ce as putea face. Multumesc frumos.
3 comentarii
Mergeti la un medic ORL pentru examen clinic.
Nici vorba sa luati antibiotice mai ales in acest caz fara consult clinic.
Mergeti la medicul de familie, explicati problema si vedeti unde va da trimitere.
Nici vorba sa luati antibiotice mai ales in acest caz fara consult clinic.
Mergeti la medicul de familie, explicati problema si vedeti unde va da trimitere.
Buna seara! Sunt un pic cam speriata! De cateva zile fac temperatura care scade f putin cu paracetamol (nu de tot) si imi trece de tot cu ibuprofen. Inainte de te.peatura am inceput sa tusesc si sa am gatul iritat, cred k si amigdalita. Am inceput sa iau antibiotic aseara dar mi.au aparut niste basicute de de aceeasi culoare ca si in gat, pe omulet si in gat. Nush ce ar putea fi... se umfla si se desumfla imediat..altele persista..ma gandesc ca este tot din cauza k am gatul iritat si tusesc . Nu stiu, ce parere aveti? S.a mai confruntara cineva cu asa ceva?
Multumesc mult si astept raspuns.
Multumesc mult si astept raspuns.
Scrieti topicul pe Boli ORL unde raspunde domnul dr Flueraru Valeriu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12infectie la radacina dintelui
- 9Abces la masea. Ce pot sa fac sa imi treaca infectia?
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 3imi ies tot felul de abcese pe gingii si trec de la sine
- 4masea... probleme
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 5Infectie masea?
- 3Abces molar
- 9Infectie dentara ce impiedica inchiderea canalelor la doi dinti dupa extragerea nervului
- 3Umflatura a fetei din cauza curentului...
- 1Infectie dinte
- 7Infectie dentara de neinteles si fara solutii
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 2Durere de masea
- 2Sarcina masea cu puroi si sarcina
- 3umflatura
- 2fosavance, extractie dentara
- 1Infectie pe locul maselei de minte
- 2Masea umflata, ce este de facut?
- 1Masea ingropata in gingie
Mai multe informații despre: Abcesul dentar infectia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: