umflatura

20-05-2015
monica14
Nu este medic/terapeut
monica14
buna ziua am scos acu 3 zile o masea partea stanga jos si de atunci seara mi sa umflat falca si gingia mi sa imflamat este un pik alba.ca pot sa fac?am sunat doctorita care mia scoso si mia zis sa pun gheata si sa iau ketonal.dar degeaba ce sa fac????
3 comentarii
0
20-05-2015, ora 14:21
Dr. Sandita Dan
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Sandita Dan
Buna ziua,

Sunteti ok, se mai intampla. Ideea principala este sa nu traumatizati mai mult locul extractiei (sa dati cu limba, periati excesiv, etc). Luati in continuare antiinflamator si atat durerea cat si umflatura ar trebui sa dispara in timp.

Multa sanatate!
0
20-05-2015, ora 18:26
monica14
Nu este medic/terapeut
monica14
Buna ziua am fost la medik la control am avut un colt intrat in gingie..mia scos coltul si mia dat amoxicilina sunt disperata in ianuarie mi sa umflat tare falca din cauza la o masea si ma operat si mia scos si maseaua nu vreau sa mai patesc asa ceva...e grav domnule doctor???ma cam zvacaie de cand iau amoxicilina ast rasp
0
21-05-2015, ora 00:03
Dr. Sandita Dan
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Sandita Dan
Buna seara,

Medicul dnv este mult mai in masura sa va raspunda din moment ce cunoaste situatia, radiografia, etc.
In mare, daca nu a mai ramas nici un rest acolo - caz in care ati fi fost informata/reprogramata - o sa se refaca in timp si neplacerile o sa dispara.
Nu cred ca trebuie sa va impacientati. Durerea post extractionala este prezenta in majoritatea cazurilor, iar micile complicatii care apar se rezolva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •