umflatura
buna ziua am scos acu 3 zile o masea partea stanga jos si de atunci seara mi sa umflat falca si gingia mi sa imflamat este un pik alba.ca pot sa fac?am sunat doctorita care mia scoso si mia zis sa pun gheata si sa iau ketonal.dar degeaba ce sa fac????
3 comentarii
Buna ziua,
Sunteti ok, se mai intampla. Ideea principala este sa nu traumatizati mai mult locul extractiei (sa dati cu limba, periati excesiv, etc). Luati in continuare antiinflamator si atat durerea cat si umflatura ar trebui sa dispara in timp.
Multa sanatate!
Sunteti ok, se mai intampla. Ideea principala este sa nu traumatizati mai mult locul extractiei (sa dati cu limba, periati excesiv, etc). Luati in continuare antiinflamator si atat durerea cat si umflatura ar trebui sa dispara in timp.
Multa sanatate!
Buna ziua am fost la medik la control am avut un colt intrat in gingie..mia scos coltul si mia dat amoxicilina sunt disperata in ianuarie mi sa umflat tare falca din cauza la o masea si ma operat si mia scos si maseaua nu vreau sa mai patesc asa ceva...e grav domnule doctor???ma cam zvacaie de cand iau amoxicilina ast rasp
Buna seara,
Medicul dnv este mult mai in masura sa va raspunda din moment ce cunoaste situatia, radiografia, etc.
In mare, daca nu a mai ramas nici un rest acolo - caz in care ati fi fost informata/reprogramata - o sa se refaca in timp si neplacerile o sa dispara.
Nu cred ca trebuie sa va impacientati. Durerea post extractionala este prezenta in majoritatea cazurilor, iar micile complicatii care apar se rezolva.
Medicul dnv este mult mai in masura sa va raspunda din moment ce cunoaste situatia, radiografia, etc.
In mare, daca nu a mai ramas nici un rest acolo - caz in care ati fi fost informata/reprogramata - o sa se refaca in timp si neplacerile o sa dispara.
Nu cred ca trebuie sa va impacientati. Durerea post extractionala este prezenta in majoritatea cazurilor, iar micile complicatii care apar se rezolva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 73Extractie de masea de minte + alte 3 masele
- 4de ce comprese cu apa rece si nu gheata dupa extractie?
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 9Abces la masea. Ce pot sa fac sa imi treaca infectia?
- 2Mi-am scos o masea.
- 3abcesul dentar
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 1dupa extractia unei masele de minte a inceput sa ma doara locul
- 2operatie de extractie la premolar
- 4Extractie in timpul menstruatiei
- 5Dinte extras
- 1la cât timp de la extracţie se poate efectua un detartraj cu ultrasunete?
- 3extractie masea granulom
- 2puroi la gingie
- 2Masea umflata, ce este de facut?
- 3Rest mic masea dupa extractie
- 1Anestezia in sarcina
- 2Odontectomie (extragerea molarului de minte)
- 3Extractie molar minte sau nu
Mai multe informații despre: Abcesul dentar Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: