Abces la o masea fara nerv.
Am o masea la care a fost scos nervul de mai multi ani. De un timp insa a inceput sa imi faca probleme. Cam odata la 1-2 luni face puroi si doare. Acum este a treia oara cand se intampla. Am fost la un stomatolog si mi-a facut o gaura pentru drenaj, dar de fiecare data cand o inchide se umfla si face puroi. L-am rugat sa o scoata insa nu a vrut. Nu stiu ce sa fac. Ma ingrijoareaza faptul ca tot la 1-2 luni sa ma pompez cu antibiotic, sa fac febra 39 cum am avut si acum 2 zile, sa suport dureri care aproape ca ma faceau sa plang. Am facut si radiografie, doctorul s-a uitat pe ea dar nu mi-a zis nimic de infectie. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa merg la alt medic? sa o scot?
3 comentarii
ai facut o reactie cronica de jur imprejurul apexului(varful radacinii) si aceasta reactie are episoade de acutizare de fiecare data cand faci abces. ca si solutie de tratament este sa mergi cu o radiografie recenta la un medic stomatolog si sa-ti refaca tratamentul de canal, sa indeparteze toate bacteriile.
multumesc pentru raspuns. Dintele acesta il tratez de mult timp si tot reface probleme. Parca mi-e si frica sa mai fac tratament la el, nu mai suport gandul sa fac din nou puroi, febra, durere, antibiotic.
Astazi am fost la un alt medic stomatolog, care s-a uitat la film si a spus ca nu mai este de tinut aceasta masea. Asadar mi-a scos maseaua, acum stau cu tamponul in gura si astept sa imi treaca durerea care este suportabila, dar exista. Sper sa nu fac vre-o alveolita postextractionala. Am luat o cutie de ospamox 1000mg si nurofen.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nevralgie?
- 17lasat de fumat=dureri de dinti si gingii?
- 49rezectie apicala molar 2 cu infectie
- 3replombare masea dupa 20 ani
- 8granulom si abces...pot scapa de extractie?
- 6imi puteti recomanda ceva medicamente care sa distruga puroiul?
- 3punga de puroi la masea
- 0Puroi in gingii
- 3Umflatura a fetei din cauza curentului...
- 1Durere de dinte dupa 6 zile de la scoaterea nervului
- 3Durere dupa nerv scos.
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 1problema masea
- 3umflatura
- 1Umflatura la ureche!!
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 5Abces dentar
- 3Măsea umflata pana la ochi
- 2Posibil Abces dentar
- 2Abces dentar
Mai multe informații despre: Abcesul dentar nervul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: