Puroi la masea
Buna seara, la inceputul lunii ianuarie a inceput sa ma doara o masea care era foarte distrusa, am fost la un stomatolog si mi-a dat s a iau antibiotice, si sa revin peste 2 zile. Intre timp mi s-a umflat fata si mi-a dat trimitere sa mi se faca incizie deoarece aveam puroi. Totul bine, am fost la drenaj timp de cateva zile la rand, m-am dezumflat, si totul a fost ok pana cand m-am umflat din nou peste 2 saptamani. Am luat din nou antibiotice si m-am dezumflat. Au trecut cateva saptamani si am decis sa imi refac maseaua. Dupa multe vizite la dentist si multi bani dati, s-a ajuns la concluzia ca trebuie scoasa maseaua deoarece nu se mai poate repara.(in tot acest timp eu inca aveam puroi, chiar si dupa incizie si atatea antibiotice)Mi-am scos maseaua acum 5 zile, si inca simt puroiul langa maxilar, mai ales dupa efort fizic.. intrebarea mea este, ce as putea sa mai fac? Mi se pare ca is blestemat cu acest puroi si nu mai pot scapa nici cum de el..
Multumesc.
Multumesc.
1 comentarii
Buna dimineata,
Puteti face o radiografie de control dupa extractie pentru a vedea daca s-a indepartat toata infectia.
Puteti face o radiografie de control dupa extractie pentru a vedea daca s-a indepartat toata infectia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25infectie dentara generalizata
- 25Infectie la masea.
- 4sa fie oare granulom?
- 3abcesul dentar
- 5lipsa pneumatizarii sinusurilor frontale are legatura cu durerea de cap?
- 3radacini ramase si infectie
- 0Infectie de culoare galbena care se extinde pe gingie
- 4Pivot la masea cu granulom
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 6Infectie masea, extractie radacina, inflamare gingie
- 2Durere de masea
- 6dupa ce mi-am scos o masea, am ramas cu o gaura
- 9Cauza infectiilor?
- 4Posibila infecție la măsea pusa
- 2puroi la gingie
- 2Tratament
- 1Abces pe gingie,