Puroi la masea

Buna seara, la inceputul lunii ianuarie a inceput sa ma doara o masea care era foarte distrusa, am fost la un stomatolog si mi-a dat s a iau antibiotice, si sa revin peste 2 zile. Intre timp mi s-a umflat fata si mi-a dat trimitere sa mi se faca incizie deoarece aveam puroi. Totul bine, am fost la drenaj timp de cateva zile la rand, m-am dezumflat, si totul a fost ok pana cand m-am umflat din nou peste 2 saptamani. Am luat din nou antibiotice si m-am dezumflat. Au trecut cateva saptamani si am decis sa imi refac maseaua. Dupa multe vizite la dentist si multi bani dati, s-a ajuns la concluzia ca trebuie scoasa maseaua deoarece nu se mai poate repara.(in tot acest timp eu inca aveam puroi, chiar si dupa incizie si atatea antibiotice)Mi-am scos maseaua acum 5 zile, si inca simt puroiul langa maxilar, mai ales dupa efort fizic.. intrebarea mea este, ce as putea sa mai fac? Mi se pare ca is blestemat cu acest puroi si nu mai pot scapa nici cum de el..
Multumesc.
Multumesc.
1 comentarii

Buna dimineata,
Puteti face o radiografie de control dupa extractie pentru a vedea daca s-a indepartat toata infectia.
Puteti face o radiografie de control dupa extractie pentru a vedea daca s-a indepartat toata infectia.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Despre canalele strambe
- 3masea umflata
- 4Infectie dentara si o durere teribila in zona interioara a obrazului
- 4masea... probleme
- 3infectie dupa extractie?
- 4unde sa apelez
- 2Masea cu infectie extrasa
- 2abces dentar
- 1Infectie dentara-rezectie apicala
- 3Posibil infectie dentara?!
- 0Infectie masea