Puroi la masea
![StelianRus](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara, la inceputul lunii ianuarie a inceput sa ma doara o masea care era foarte distrusa, am fost la un stomatolog si mi-a dat s a iau antibiotice, si sa revin peste 2 zile. Intre timp mi s-a umflat fata si mi-a dat trimitere sa mi se faca incizie deoarece aveam puroi. Totul bine, am fost la drenaj timp de cateva zile la rand, m-am dezumflat, si totul a fost ok pana cand m-am umflat din nou peste 2 saptamani. Am luat din nou antibiotice si m-am dezumflat. Au trecut cateva saptamani si am decis sa imi refac maseaua. Dupa multe vizite la dentist si multi bani dati, s-a ajuns la concluzia ca trebuie scoasa maseaua deoarece nu se mai poate repara.(in tot acest timp eu inca aveam puroi, chiar si dupa incizie si atatea antibiotice)Mi-am scos maseaua acum 5 zile, si inca simt puroiul langa maxilar, mai ales dupa efort fizic.. intrebarea mea este, ce as putea sa mai fac? Mi se pare ca is blestemat cu acest puroi si nu mai pot scapa nici cum de el..
Multumesc.
Multumesc.
1 comentarii
![Dr. Geanina Miu](/arata_img.php?img=cont_189198.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna dimineata,
Puteti face o radiografie de control dupa extractie pentru a vedea daca s-a indepartat toata infectia.
Puteti face o radiografie de control dupa extractie pentru a vedea daca s-a indepartat toata infectia.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4infectie dinte -26-?
- 4abces dentar sau nu? va rog ajutati-ma!
- 9infectie la masea
- 4Este posibil sa mi se fi declansat sinuzita?
- 6imi puteti recomanda ceva medicamente care sa distruga puroiul?
- 3infectie la masea
- 4Infectie masea
- 9mi sa umflat partea stanga jos si gatu, nu puteam inghiti si ma durea maxilarul
- 2abces dentar
- 0Nu cedeaza infectia de la dinte
- 9Cauza infectiilor?
- 3Infecție măsea, dureri in gat
- 2Tratament
- 0Infectie dinte din fata si durere pana in cerul gurii
- 4Infecție la măsea, gravă
- 10Abces dentar gingival + măsea de minte
- 2Posibil Abces dentar
- 7Gingie umflata de la o lucrare
- 1Abces dentar
- 1Abces dentar