puroi la gingie
Aveam ceva ce parea cu o minuscula punga de puroi la o masea (penultima din stanga sus, fara maseaua de minte, ca nu mi-a iesit), fara durere/nimic.
Acum 5 zile am umblat la ea, mi-i s-a umflat, mai mult in gingia din interior, nu a fost o durere ingrozitoare sau pulsatila.
Am mers la un stomatolog, mi-a dat antibiotic, sunt in a cincea zi. Ieri (in a 4-a zi) mi-a rezolvat o carie pe care o aveam, mi-a zis ca nu am puroi de la carie, ca nu se vede, nimic, si totusi daca nu imi trece umflatura sa vin sa imi scoata nervul (??). Nu prea inteleg
Ieri mi-a lucrat pe nerv, e posibil sa imi simt o stanjeneala la masea din cauza asta? Si cand o sa treaca?
Si cand o sa imi treaca puroiul sau ce am eu ce e umflat acolo in gingia din interior, in cazul in care am asa ceva?
Si daca nu am nimic si canalul e curat, de ce sa imi scoata nervul?
Multumesc
Acum 5 zile am umblat la ea, mi-i s-a umflat, mai mult in gingia din interior, nu a fost o durere ingrozitoare sau pulsatila.
Am mers la un stomatolog, mi-a dat antibiotic, sunt in a cincea zi. Ieri (in a 4-a zi) mi-a rezolvat o carie pe care o aveam, mi-a zis ca nu am puroi de la carie, ca nu se vede, nimic, si totusi daca nu imi trece umflatura sa vin sa imi scoata nervul (??). Nu prea inteleg
Ieri mi-a lucrat pe nerv, e posibil sa imi simt o stanjeneala la masea din cauza asta? Si cand o sa treaca?
Si cand o sa imi treaca puroiul sau ce am eu ce e umflat acolo in gingia din interior, in cazul in care am asa ceva?
Si daca nu am nimic si canalul e curat, de ce sa imi scoata nervul?
Multumesc
2 comentarii
comentariu (ca sa clarific ceea ce nu inteleg):
daca eu am gingia umflata in interior (putin, ce-i drept, dar simteam ca si cum as avea puroi), si ea mi-a rezolvat o carie de la maseaua respectiva care nu ar fi fost cauza puroiului, practic ea nu mi-a dat nimic pentru puroi/umflatura la gingie in afara de antibiotic. daca nu imi trece, ce fac? si mi-a si zis sa fac o panoramica si zicea ca nu se vedea mare lucru.
Va multumesc foarte foarte mult!
daca eu am gingia umflata in interior (putin, ce-i drept, dar simteam ca si cum as avea puroi), si ea mi-a rezolvat o carie de la maseaua respectiva care nu ar fi fost cauza puroiului, practic ea nu mi-a dat nimic pentru puroi/umflatura la gingie in afara de antibiotic. daca nu imi trece, ce fac? si mi-a si zis sa fac o panoramica si zicea ca nu se vedea mare lucru.
Va multumesc foarte foarte mult!
Buna ziua,
Ar fi indicat sa faceti o radiografie retroalveolara, strict la maseaua afectata.
Pe radiografia panoramica se vede in ansamblu, cu certitudine se vede pe una retroalveolara.
Dupa ce faceti radiografia, postati-o aici sa o vedem si noi. Apoi vom reveni cu detalii.
Ar fi indicat sa faceti o radiografie retroalveolara, strict la maseaua afectata.
Pe radiografia panoramica se vede in ansamblu, cu certitudine se vede pe una retroalveolara.
Dupa ce faceti radiografia, postati-o aici sa o vedem si noi. Apoi vom reveni cu detalii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2puroi la dinti
- 6Umflatura dupa extractia maselei de minte
- 49rezectie apicala molar 2 cu infectie
- 15abces dupa extractie?
- 3Abces la o masea fara nerv.
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 3abcesul dentar
- 3imi ies tot felul de abcese pe gingii si trec de la sine
- 2Abces Dentar? Rezectie apicala sau nu Dx!
- 3masea umflata dupa ce a fost plombata
- 3Umflatura a fetei din cauza curentului...
- 3puroi lângă meseaua cu coroana
- 1Durere incisiv central
- 3Incizie și drenaj abces
- 1Puroi masea
- 2Masea umflata, ce este de facut?
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 10Abces dentar gingival + măsea de minte
- 1Abces dentar
- 0Abces dentar in sarcina
Mai multe informații despre: Abcesul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: