Abces molar
Buna ziua. Ultimul molar este semiinclus si mi'a distrus molarul de langa el. Dupa 2-3 zile de durere insuportabila am fost la doctorul "meu" dentist si mi'a dat sa fac o panoramica. Pe panoramica a zis ca s'ar putea sa fie granulom (nu mai stiu exact). De atunci falca mi se tot umfla si doamna doctor mi'a prescris ketoprofen si augumentin. Nu poate face drenaj pe radacina pentru ca este plombata (canalul este...astupat, am un lapsus acum cu denumirea exacta). 2 zile a fost bine. Desigur, stiu ca, char daca nu ma doare dar falca tot se umfla nu e bine, dar dupa 3 zile de durere insuportabile am putut dormi noaptea. Azi noapte ma trezesc cu durere la maseaua afectata (penultimul molar). Durere nu chiar atat de mare, doar ca eu ma asteptam sa erupa infectia, nu sa inceapa iar sa ma doara.
Si a 2'a problema : pot sa iau Arcoxia in combinatie cu ketoprofen si augumentin?
Multumesc.
Si a 2'a problema : pot sa iau Arcoxia in combinatie cu ketoprofen si augumentin?
Multumesc.
3 comentarii
Arcoxia si ketoprofenul sint ambele medicamente antiinflamatoare.
NU se recomanda asocierea lor. Deci recomandarea este sa luati doar unul dintre ele (de preferinta acela care v-a fost recomandat de medic).
NU se recomanda asocierea lor. Deci recomandarea este sa luati doar unul dintre ele (de preferinta acela care v-a fost recomandat de medic).
Si evolutia este normala? Adica, momenan, am falca de forma si marimea unei pere.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Abces la masea
- 3Am nevoie de raspuns urgent: mi s-a crapat un dinte si ma doare
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 3imi ies tot felul de abcese pe gingii si trec de la sine
- 0Abces maseaua de minte
- 3Nu stiu cum sa procedez... am abces dentar si iau anticontraceptive
- 0Abces la masea
- 1Extractie masea monte cu abces
- 5Abces gingival de luni de zile
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 0durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
- 2Abces masea, intrebare antibiotice!
- 4Abces dentar
- 1Puroi masea
- 2puroi la gingie