nu vad rezultate la abcesul dentar
Buna seara,
problema mea e urmatoarea: Am ajuns duminica seara la UPU la BMF cu abces, falca umflata rau, medicul mi-a scos maseau si mi-a presris oxacilina 500, metronidazolum 250 si algocalmin. Dar nu observ nici o scadere a dimensiuni umflaturi obrajului si incep sa imi fac griji mari. de duminica si pana azi nu trebuia sa dea macar putin inapoi? ma sunt bune antiinflamatoriile acum ca a disparut cauza?
problema mea e urmatoarea: Am ajuns duminica seara la UPU la BMF cu abces, falca umflata rau, medicul mi-a scos maseau si mi-a presris oxacilina 500, metronidazolum 250 si algocalmin. Dar nu observ nici o scadere a dimensiuni umflaturi obrajului si incep sa imi fac griji mari. de duminica si pana azi nu trebuia sa dea macar putin inapoi? ma sunt bune antiinflamatoriile acum ca a disparut cauza?
4 comentarii
Am uitat sa precizez ca nu pot deschide gura sa pot manca deoarce ma doare foarte tare, desi nu mai e maseau acolo, mananc doar cu o lingurita, imi e frica ca accea infectie sa ramana permanent sau sa faca daune osului, la cat timp ar trebuii sa observ o diferenta in dimensiunea infectiei ? Va rog frumos. Multumesc anticipat!
Of of of, doctorii nu inteleg din pcate prostia si inutilitatea de a da antibiotice...care in 99% nu fac decat rau si nimic bun. Mergi la un medic homeopat sau incearca remediul homeopat Hepar sulfuris CH200.
Suge 1 granula si daca are efect pozitiv repeta la cateva 4-6 ore pana se duce abcesul. Se gaseste la faramcii homeopate si costa 6 lei.
Suge 1 granula si daca are efect pozitiv repeta la cateva 4-6 ore pana se duce abcesul. Se gaseste la faramcii homeopate si costa 6 lei.
deci ti, a scos o marea la care aveai infectie si umflata nu am ami auzit asa ceva
si, a facut efect anestezia...nu ai murit de durere?, , , normall, , , antibioticul, , cam, , in 3 4 zile, , , isi cam face efectul, , , si cam d a inapoi si maseaua, , cat despre produsele, , homeopat in acest caz grav cred ca ai putea sa, l iei, , inparalel, , intreba la farmacie, , nu las aantibioticul, , , masele cu puroi sunt f periculaoase, , ,
si, a facut efect anestezia...nu ai murit de durere?, , , normall, , , antibioticul, , cam, , in 3 4 zile, , , isi cam face efectul, , , si cam d a inapoi si maseaua, , cat despre produsele, , homeopat in acest caz grav cred ca ai putea sa, l iei, , inparalel, , intreba la farmacie, , nu las aantibioticul, , , masele cu puroi sunt f periculaoase, , ,
anestezia nu si-a facut efectul tocmai din cauza puroiului, ce am suportat e greu de descris... si eu consider ca nu a procedat corect... dar ce sa fac... fiecare are domeniul lui... nu i-am pus la indoiala la momentul respectiv decizia, acum da... vestea buna e ca a dat un pic inapoi, dar un pic cred eu...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Abces la o masea fara nerv.
- 4abces dentar sau nu? va rog ajutati-ma!
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 8granulom si abces...pot scapa de extractie?
- 3masea umflata dupa ce a fost plombata
- 3puroi lângă meseaua cu coroana
- 1Durere incisiv central
- 4Abces dentar
- 2Fistula instabila
- 2După abces
- 1Abces dentar grav
- 1Abces pe gingie,
- 3Abces care nu dispare
- 5Abces dentar
- 1Abces gingie dupa maseaua de minte
- 2Posibil Abces dentar