nu vad rezultate la abcesul dentar

17-02-2010
4di
Nu este medic/terapeut
4di
Buna seara,
problema mea e urmatoarea: Am ajuns duminica seara la UPU la BMF cu abces, falca umflata rau, medicul mi-a scos maseau si mi-a presris oxacilina 500, metronidazolum 250 si algocalmin. Dar nu observ nici o scadere a dimensiuni umflaturi obrajului si incep sa imi fac griji mari. de duminica si pana azi nu trebuia sa dea macar putin inapoi? ma sunt bune antiinflamatoriile acum ca a disparut cauza?
4 comentarii
0
17-02-2010, ora 20:22
4di
Nu este medic/terapeut
4di
Am uitat sa precizez ca nu pot deschide gura sa pot manca deoarce ma doare foarte tare, desi nu mai e maseau acolo, mananc doar cu o lingurita, imi e frica ca accea infectie sa ramana permanent sau sa faca daune osului, la cat timp ar trebuii sa observ o diferenta in dimensiunea infectiei ? Va rog frumos. Multumesc anticipat!
0
18-02-2010, ora 09:33
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Of of of, doctorii nu inteleg din pcate prostia si inutilitatea de a da antibiotice...care in 99% nu fac decat rau si nimic bun. Mergi la un medic homeopat sau incearca remediul homeopat Hepar sulfuris CH200.
Suge 1 granula si daca are efect pozitiv repeta la cateva 4-6 ore pana se duce abcesul. Se gaseste la faramcii homeopate si costa 6 lei.
0
18-02-2010, ora 21:34
margadaniela
Nu este medic/terapeut
margadaniela
deci ti, a scos o marea la care aveai infectie si umflata nu am ami auzit asa ceva
si, a facut efect anestezia...nu ai murit de durere?, , , normall, , , antibioticul, , cam, , in 3 4 zile, , , isi cam face efectul, , , si cam d a inapoi si maseaua, , cat despre produsele, , homeopat in acest caz grav cred ca ai putea sa, l iei, , inparalel, , intreba la farmacie, , nu las aantibioticul, , , masele cu puroi sunt f periculaoase, , ,
0
19-02-2010, ora 10:44
4di
Nu este medic/terapeut
4di
anestezia nu si-a facut efectul tocmai din cauza puroiului, ce am suportat e greu de descris... si eu consider ca nu a procedat corect... dar ce sa fac... fiecare are domeniul lui... nu i-am pus la indoiala la momentul respectiv decizia, acum da... vestea buna e ca a dat un pic inapoi, dar un pic cred eu...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: