durerea de dinte, medicul zice ca nu e maseaua de minte
Ma numesc Bianca, am 17 ani si din vara anului trecut am inceput sa am probleme dentare.. am avut dureri ingrozitoare..pana am observat ca, cauza era aparitia maselelor de minte.. dar e ciudat
In fiecare coltz am gingia umflata..ca si cum ar iesi ceva, se vede alb.. dar nu iese..de anul trecut am perioade cand ma dor ingrozitor.. mai ales cum trag putin curent cum.. simt ca ma doare si stomacul..gatul ma simt foarte moale..capul numai zic ma doare ingrozitor..
Am luat ibuprofen, aulin, acum am incercat ketorol.. prima pastila si-a facut efectul dar acum vad ca numai...
Vreau sa mentionez ca am avut de doua ori abces..si am facut tratament.. numai suport.. stomatologul mi-a spus ca nu sunt maselele de minte.. dar eu stiu sigur ca astea sunt.. ce sa fac ?! am incercat acea tinctura de propolis.. dar nu'si mai fac efectul.. multumesc !
In fiecare coltz am gingia umflata..ca si cum ar iesi ceva, se vede alb.. dar nu iese..de anul trecut am perioade cand ma dor ingrozitor.. mai ales cum trag putin curent cum.. simt ca ma doare si stomacul..gatul ma simt foarte moale..capul numai zic ma doare ingrozitor..
Am luat ibuprofen, aulin, acum am incercat ketorol.. prima pastila si-a facut efectul dar acum vad ca numai...
Vreau sa mentionez ca am avut de doua ori abces..si am facut tratament.. numai suport.. stomatologul mi-a spus ca nu sunt maselele de minte.. dar eu stiu sigur ca astea sunt.. ce sa fac ?! am incercat acea tinctura de propolis.. dar nu'si mai fac efectul.. multumesc !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4extractia maselei de minte
- 2maseluta de minte
- 19Dureri de dinti si masele
- 7de aproximativ 1 saptamana ma doare o masea jos dreapta...
- 9Arsenic, dar dureros doresc raspuns urgent!! DURERE mare
- 6dureri ingrozitoate pe jumatea stanga a fetei
- 3Durere masea tratata
- 5daca scot masele, pozitia dintilor se va mai schimba, maxilarul se retrage?
- 0Extractie masea de minte
- 3Durere de masea, posibil infectie.
- 7infectie dentara si dureri groaznice, nu pot sa dorm si sa mananc
- 2durere post-extractie masea de minte
- 2Durere molar cu pivot si coronita
- 4Durere de masea
- 1Durere netratata
- 4Durere groaznica si masea innegrita
- 2Ma dor maselele foarte rau
- 2Molar de minte
- 2Durere masea cu coronita
- 0Abces dentar in sarcina