postinor2

373 comentarii 1 23 ..... 12 13 Înainte ›
0
19-04-2008, ora 00:00
lissa
Nu este medic/terapeut
lissa
aa da...am uitat sa mentionez...ca am facut putin neprotejat...vreo 5 minute cam asa...dupa care a pus prezervativul si am continuat asa.deci 1.este posibiliatatea sa raman dupa toate datele care vi leam spus mai sus? si 2..am mai luat odata postinor 2 acum 2 luni din motivul ca mi sa rupt prezervativul...stiu ca nu este bine ca aceasta contraceptie de urgenta sa fi folosita des...ce poate sa imi afecteze?nici ultima oara cand am folosit aceasta contraceptie nu am avut nici un fel simptom...nici macar sangerarea aceea nu am avuto...daca nu am nici un fel de simptom asta inseamna ca pastila nu si-a facut efectul?
0
05-06-2008, ora 00:00
pappynya
Nu este medic/terapeut
pappynya
Am si eu o intrebare!am avut contact sexual neprotejat in data de 27.05, eram virgina;pr meu nu a lasat nimic in inme dupa spusele lui dar ca sa fiu sigura am luat pilule ziua urmat, leam luat dupa indicatiile din prospect.dupa ce am luat ultima pilula ziua urmat mio venit acea sangerare dar in 31.05 am avut din nou contact neprotejat dar nu a durat mult si nu lasat nimic in mine dupa spusele lui dupa care el a devenit foarte ingrijorat si am luat din nou pilule ziua urmatoare, dar sangerarea acea nu mia venit de 4 zile.are rost sa imi fac griji sau nu?!? ms anticipat
0
05-06-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
E destul de ingrijorator faptul ca la primele 2 contacte sexuale ati si luat Postinor. In aceeasi luna. Este necesar sa mergeti la consiliere de planificare familiala.
0
12-06-2008, ora 00:00
anonima91
Nu este medic/terapeut
anonima91
am si eu o intrebare..am facut cu pr meu fara sa ne protejam...lichidul acele incolor este daunator?dupa ce a ejaculat prima data, nu s-a spalat, si dupa vreo 10-15 min am continuat...este posibil sa fi ramas insarcinata din cauza spermatozoizilor ramasi pe penis?dupa 28 de ore am luat prima pastila postinor..si la 12 ore pe a doua..nu am avut nici o simtoma.va rog sa imi raspundeti cat mai repede posibil.dupa cat timp de la administrarea pastilelor este indicat sa imi fac si un test de sarcina?
0
anonima91
Nu este medic/terapeut
anonima91
si ink ceva...cand a scos-o, nu a ejaculat imediat...dupa vreo 3-4 min...era doar acel lichid incolor...
0
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
V-am raspuns o data la asta, prin mesaj privat.
0
16-06-2008, ora 00:00
supermami
Nu este medic/terapeut
supermami
Citesc ce scriu fetele si.ma iau fiori. Fetelor dar de prezervative voi nu a-ti auzit? Postinor, din cate stiu eu se administreaza ocazional, si bineinteles ca are efecte negative.
Pt anonima 91- lichidul acela incolor, e lichid spermatic si multe femei raman insarcinate, acesta se elimina inainte de ejaculare.
Imi pare atat de rau ca la varstele voastre atat de fragede va confruntati cu astfel de probleme! Ar fi bine ca pe viitor sa nu mai riscati cu sexul neprotejat, sunt atatea boli.iar o sarcina nedorita urmata de un avort lasa semne pentru o perioada mare de timp.
V-as recomanda sa nu lipseasca prezervativul la nici un contact sexual chiar daca partenerii vostrii se dau buricul pamantului ca stiu ei cum sa faca sa nu apara o sarcina. Ganditi-va ca sunt boli incurabile care va pot schimba viata.
De curand s-a descoperit ca sexul neprotejat cu diferiti parteneri, poate fi o cauza a cancerului uterin. Am vazut cu ochii mei evolutia acestei boli care din pacate de multe ori duce la deces. E ingrozitor.
Sa nu mai vb de virusul hiv
0
01-07-2008, ora 00:00
satena08
Nu este medic/terapeut
satena08
am ji eu o mika intrebare la care as vrea sa imi raspundeti urgent daca se poate va rog frumos...deci ciclul menstrual mi-a venit pt 1 data pe data de 23.luna trecuta.akm trebuia sa imi vna ji inka nu mi-a venit este vreo problema?? knd trebuie sa imi vina??? ajtept raspuns urgent plsssssssss:D:D:D
0
satena08
Nu este medic/terapeut
satena08
va rog frumosssssssssssssssssssssssssssssssssss
0
anonima91
Nu este medic/terapeut
anonima91
cum ai spus si tu, ti-a venit pt prima data..deci nu poti sti dak ai sau nu un ciclu regulat...intervalul dintre 2 CM poate fi diferit de la o persoana la alta...mai asteapta si daca nu, consulta un ginecolog.
0
02-07-2008, ora 00:00
satena08
Nu este medic/terapeut
satena08
ms...:*:*
0
17-08-2008, ora 00:00
cristina_ct
Nu este medic/terapeut
cristina_ct
am o mica mare dilema... dak sa intamplat sa se rupa prezervativul si eram in perioada fertila... si am luat postinor2 la aproximativ 35 de ore dupa contact, exista shansele sa raman?...

am luat prima pastila de cateva ore si ajtept sa o iau shi p a doua.. deci nu va pot spune de reactii inca
0
17-08-2008, ora 00:00
cristina_ct
Nu este medic/terapeut
cristina_ct
va rog sami raspundeti... sunt foarte ingrijorata :(
0
18-08-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
COnditia este sa luati ambele pastile in interiorul intervalului de 72 de ore de la contactul presupus fertil. Eficienta Postinorului, in acest caz, este de 98 %
0
24-08-2008, ora 00:00
anca 25
Nu este medic/terapeut
anca 25
Buna.Am si eu o mica problema.saptamana trecuta(mai exact sambata) am avut un contact sexual neprotejat si am luat postinor 2.Astazi(duminica) am avut din nou un contact sexual tot neprotejat si sotul meu zice ca nu mai este nevoie sa iau nimic pt. ca datorita postinorului de acum o saptamana nu voi ramane insarcinata.Imi puteti spune daca este sau nu asa cum zice el??M-ar interesa un raspuns urgent daca se poate.Va multumesc mult.
0
27-08-2008, ora 00:00
kristyne
Nu este medic/terapeut
kristyne
buna am si eu o problema..pe 18.08 am avut un contact sexual in care sa rupt prezervativu..a doua zi am mers la farmacie si am luat postinor2 si lam administrat dupa cum mia zis farmacista cat mai repede si astfel la 16 ore dupa contact lam luat si urmatoarea pastila la 12 ore.dupa 8 zile am observat o sangarare gen cum se spune mai sus"ciclu fals"..cam cat ar trebui sa tina aceasta sangarare.. daka este posibil sa fi ramas insarcinata si daca ar mai trebui sami vina ciclu pe 8.09 asa cum venea de obicei?va multumesc mult.
0
27-08-2008, ora 00:00
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
buna ziua!! as avea si eu o intrebare...este normal sa ai de 2 ori in aceeasi luna ciclul menstrual???de exemplu luna asta am avut pe 5 august si acum mi-a venit 23 iarasi:(e putin dar curge...luna trecuta am fost si racita...ma duceam des la baie si cand ma urinam ma ustura...si imi venea sa ma duc din minut in minut la baie:(poate fi si din cauza asta???va rog sa-mi raspundeti.:(
0
28-08-2008, ora 00:00
loredana2008
Nu este medic/terapeut
loredana2008
buna ziua !am o intrebare cat de sigur este postinor 2 si care sunt sansele sa fi ramas insarcinata.iubitului meu i s-a rupt prezervativul imediat dupa incident la aproximativ o ora am luat prima pastila postinor 2 si pe cea dea 2a la 12 ore.partea proasta e ca acest incident s-a produs chiar in perioada fertila.eu am avut menstruatie pe 16 si incidentul s-a produs pe 27.sunt tare nelinistita.va rog sa imi raspundeti care ar fi sansele sa fi ramas insarcinata si ce a-si mai putea sa fac?
sunt tare nelinistita si nu mai pot ast o sapt ca sa fac si testu de sarcina.va multumesc
0
28-08-2008, ora 00:00
Madalinaliliana
Nu este medic/terapeut
Madalinaliliana
Buna seara. Am avut un contact neprotejat ( a ejaculat in mine ), am luat prima pastila de postinor2 dupa 5 ore iar a doua dupa 14 ore. Mi-e foarte frica, oare nu e prea tarziu ?
0
31-08-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
@anca25: Postinor protejeaza pentru relatii sexuale trecute, nu viitoare. Pe de alta parte, nu se poate lua de 2 ori intr-o luna. Un consult de planificare familiala ar fi indicat in cazul dv.

@kristyne: sangerarea de privatie este un semn ca NU ati ramas insarcinata.

@bruneta: este posibila o afectiune urinara. Un consult la medicul dv ar fi binevenit.

@loredana2008: eficienta POSTINORului este de 98 %

@Madalinaliliana: nu, nu e de loc tarziu: ati administrat contraceptivul in mod corect.
0
01-09-2008, ora 00:00
Madalinaliliana
Nu este medic/terapeut
Madalinaliliana
Buna ziua.Iar va deranjez. :(. Am luat postinor2, joi seara pe 28 august, iar maine ( marti 2sept ) sunt programata la medicul ginecolog pt o consultatie. As vrea sa imi fac si o ecografie sun test papanicolau. Are vreo influenta asupra testului faptul ca am luat cele 2 pastilute cu 4 zile inainte. Poate reusiti sa imi raspundeti pana maine. Multumesc
0
01-09-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
La interpretarea testului Papanicolau se tine cont de anticonceptionalele luate, inclusiv de Postinor. Deci, tot ce trebuie sa faceti e sa spuneti acest lucru medicului la recoltare, care consemneaza in foaia de trimitere, pentru a sti cum trebuie citita proba.
0
03-09-2008, ora 00:00
loredana2008
Nu este medic/terapeut
loredana2008
va multumesc pt raspuns.va mai deranjez cu o intrebare.dupa 6 zile de cand am luat postinor mi-a aparut acea sangerare asta pe data de 2 09. doar ca este de culoare un pic mai inchisa.asta inseamna ca nu sunt insarcinata?daca a aparut aceasta sangerare cand va trebui sa mai apara si menstrutia?
normal trebuia pe 14 15 ale luni.va multumesc inca o data si ast rasp
0
04-09-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
Asa cum am scris cu putin mai sus (@kristine) acea sangerare arata ca Postinor a avut efect si sugereaza ca NU ati ramas insarcinata.

Menstruatia va aparea, probabil, mai tarziu. Acest lucru nu poate fi spus cu certitudine, deoarece Postinor adesea "barmbureste" ciclul menstrual.
0
04-09-2008, ora 00:00
loredana2008
Nu este medic/terapeut
loredana2008
va multumesc frumos pt raspunsuri
0
07-09-2008, ora 00:00
adela2good4u
Nu este medic/terapeut
adela2good4u
buna ziua! am si eu niste nelamuriri..

Ultima menstruatie am avut-o pe 5 august 2008, iar in 24 august am avut contact sexual neprotejat. Am incercat metoda calendarului, chiar daca nu este deloc precisa, si numarand si calculad zile..a iesit bine. Menstruatia din septembrie nu a venit inca, dar de atfel niciodata nu a venit in aceeasi zi, ci decalat cu vreo2-3 zile. Insa azi, 7septembrie am avut din nou contact sexual neprotejat, si as dori sa stiu daca in urma lui este necesara luarea de postinor 2
0
10-09-2008, ora 00:00
stan_alinna
Nu este medic/terapeut
stan_alinna
Buna ziua.am si eu o problema...aseara am facut dragoste(sex) neprotejat si a ejaculat jumatate inauntru jumatate afara dar eu nu am avut orgasm...am luat astazi o tableta de postenor si vreau sa sctiu cate sanse sunt sa raman insarcinata si care nu.aa si mai e ceva eu nu am mai avut menstruatie de aproape jumatate de an si nu stiu cauza.iar contactul de aseara a fost dupa 1 an si jumate aproximativ dupa cel din urma!!!!1 va rog sa-mi raspundeti...va m ultumesc
P.S: nu am avut simtome de greata sau varsaturi dupa ce am luat medicamentul
0
16-09-2008, ora 00:00
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
Buna ziua.am si eu o problema nu am mai avut relatii sexuale de pe 4 august k pe 5 mia venit CM si pe 23 august am avut iar desi putin si prima si a doua oara, pana pe 10 septembrie cand iarasi mia venit CM nu am avut relatii in tot acest timp si nici in momentul de fata dar totusi am inteles k poti sa ramai insarcinata desi sa iti vina CM acum stau cu stresul k dak as putea fi si eu:( sunt foarte stresata si mie frica.eu zic ca nu ar avea cum...ptr k tot ce a ejaculat a ejaculat afara cand am avut relatii:( poate v-i se pare ciudat dar va rog sa-mi spuneti ce parere aveti sau ce as putea sa fac Va multumesc!!
0
16-09-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
@stan_alinna: probabilitatea de a ramanea insarcinata este foarte mica, in conditiile in care nu ati mai avut menstruatie de o jumatate de an. Este important insa de a stabili cauza acestei lipse a menstruatiei si de a o trata.

@bruneta: menstruatia peste sarcina este o posibilitate rara, dar nu imposibila. Faceti un test de sarcina, pe care il puteti cumpara de la orice farmacie.
0
17-09-2008, ora 00:00
Madalinaliliana
Nu este medic/terapeut
Madalinaliliana
Buna ziua. Ma puteti ajuta si pe mine in legatura cu mici neclarificari ?
1. Am luat la un moment dat postinor2 ( pe 28 august, mai exact) iar sambata seara am avut dureri de ciclu ( care a venit duminica 14 sept) si am inceput in acea zi sa reiau logest ( facusem pauza 3 luni ). Ideea e ca duminica scurgerea a fost ok ( in sensul ca a curs ) dar de luni, marti, f putin... Nu stiu acum, daca am facut bine sa reincep sa iau Logest, deoarece probabil Postionr 2 mi-a cam dereglat ciclul. Este ok sa am asa putin scurgere ( inainte aveam 3-4 zile) ? Este bine ca am inceput acum sa reiau Logest ? Nu trebuia sa mai astept o luna ? Sunt protejata impotriva sarcinii ? Va multumesc frumos daca ma puteti ajuta
Adaugă un comentariu / răspuns
373 comentarii 1 23 ..... 12 13 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •