Menstruatie intarziata

Buna ziua,
Am o interziere de 10 zile, am facut 2 teste dar au iesit negative (linia de control era deplasata si putin neclara). De cateva zile am greturi dimineata si sunt ametita uneori, este posibil sa fie sarcina si am facut testele prea devreme? Mentionez ca nu am mai avut intarzieri si analizele le am facut luna trecuta si totul era in regula.
Multumesc,
Am o interziere de 10 zile, am facut 2 teste dar au iesit negative (linia de control era deplasata si putin neclara). De cateva zile am greturi dimineata si sunt ametita uneori, este posibil sa fie sarcina si am facut testele prea devreme? Mentionez ca nu am mai avut intarzieri si analizele le am facut luna trecuta si totul era in regula.
Multumesc,
1 comentarii

Am uitat sa va spun ca la aproximativ 4 zile de intarziere am avut o scurgere din abundenta de ceva alb si gros, nu am dureri mari de sani, doar seara ma cam dor cand ma asez in pat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ciclul poate intarzia din cauza dezvirginarii?
- 2intarzierea menstruatiei
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 5intarziere menstruatie, test negativ
- 4menstra continue sa imi intarzie
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 2Nu mi-a venit ciclu
- 1intarzierea menstruatie si dureri de ovare
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 3Oare sunt insarcinata?!
- 3Oare sunt insarcinata?
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 1Menstrutie intarziata
- 1Întârziere ciclu!!!
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 0Întârziere menstruație
- 0Întârzierea menstruației
- 0Menstruatie... sunt in ziua 46 a ciclului si nu a venit.
- 1Menstruație intarziata 13 zile
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: