este posibil sa fii ramas insarcinata?
Buna! Vreau sa stiu daca este posibil sa fii ramas insarcinata, trebuie sa imi vina pe 13 aprilie, eu am avut un contact sexual pe data de 3 aprilie, iar prezervativul s-a rupt si totul s-a dus in mine...
La cate zile de la concepere ar trebui sa fac un test de sarcina...sunt tare nerabdatoare sa vad rezultatul.va rog frumos sa imi raspunde-ti..multumesc
La cate zile de la concepere ar trebui sa fac un test de sarcina...sunt tare nerabdatoare sa vad rezultatul.va rog frumos sa imi raspunde-ti..multumesc
9 comentarii
pai ce mai astepti? fa-ti un test de sarcina...
pai da...dar am citit pe diferite site-uri si spune ca dupa o saptamana de la concepere se face.????deci ????ce fac???
Salut carolyta95, te-ai gandit ca poate fi doar o intarziere ? o dereglare... de la stres, oboseala etc.
exista test de sarcina care se face asa devreme...
nu are cum sa fie vreo dereglare, pentru ca nu sunt in perioada cand trebuie sa imi vina menstruatia. eu am avut contact sexual neprotejat cam la 1-2 zile de la perioada fertila...dupa calculele mele.si nici in perioada aceea "inainte cu 10 zile de menstruatie" nu eram.deci eram intre ele:D si de asta intreb.
Karla91 : cum se numeste testul acela? eu stiu ca se face dupa o saptamana...pentru ca are loc ovulatia aceea daca spun bine...si daca exista un test de care zici tu cat ar costa?? eu stiu de testul barza... care se face dupa 6-7 zile... ast rasp...pup
Karla91 : cum se numeste testul acela? eu stiu ca se face dupa o saptamana...pentru ca are loc ovulatia aceea daca spun bine...si daca exista un test de care zici tu cat ar costa?? eu stiu de testul barza... care se face dupa 6-7 zile... ast rasp...pup
"sure check" si poti sa il faci oricand.costa 12 lei adica 120.000 vechi
aha...mi-am luat azi barza...il fac maine de dimineata...daca stiam ceream "sure check". dar ca sa ma asigur dupa cateva zile voi face testul acela
neata...hey...mi-am facut testul...dar mi-a aparut doar o liniuta.e posibil sa nu fii dat rezultatul corect? ce fac??
deci nu mai pot:...m-am uitat acum la test.,...si langa liniuta cu negativ se vede o liniuta pala. poate ca sarcina e prea mica ca sa se vada acum...dar sunt fff fericita
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sunt insarcinata oare? urgeeennnttt!!!
- 8postinor 2 + menstruatie
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 8Contraceptia de urgenta, postinor 2
- 3sunt insarcinata? e posibil?
- 5Sarcina in prima zi de menstruatie?
- 2insarcinata sau nu?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 3oare e sarcina sau altceva?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 1sunt sau nu gravida
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 7sunt insarcinata?
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 4chist ovarian sau sarcina
- 0Sunt gravidă?
- 0Prezervativ rupt
- 2Sanse sa iau ceva? mi s a rupt prezervativul dar am sesizat si l am schimbat !
- 0Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: