ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
buna, am o intrebare ce ma bantuie de o saptamana.sunt plecata din tara si imi este mai greu sa vb cu un medic de aici.am luat anticonceptionale microgynon de multa vreme, acum in ultima luna am uitat o pastila, mi-am dat seama dupa 4 zile, am avut si contact sexual nu stiu dak in aceasi zi sau nu.perioada de ciclu urma dupa 6 zile si mi-avenit doar cat mi-a patat putin.ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?o a doua intrebare daca raspunsul e da la prima e problema mare daka am apucat sa mai iau 4 pastile pana sa imi dau seama?astept raspuns.
multumesc mult
multumesc mult
5 comentarii
Eu nu cred ca ai ramas gravida; te-ai patat in perioada de pauza de 7 zile?Faptul ca ai sarit o pilula nu ti-a produs decat o dereglare de ciclu. Ia pilulele normal, in continuare, si asteapta sa-ti vina ciclul normal.Tu, de frica ca esti insarcinata, de pe 8 ianuarie ai intrerupt pilulele?
m-am patat putin dar chestia care ma deranjeaza cel mai mult e ca pe fiecare luna ce trece ciclul e din ce in ce mai putin, de aceea mai mult le-am oprit.mltumec pt raspuns
Daca le-ai oprit nu ai ce face decat sa astepti venirea ciclului normal si ori incepi o folie noua ori utilizezi alta metoda contraceptiva.Daca pana la sfarsitul lunii ianuarie nu-ti vine menstruatia normal fa-ti un test de sarcina.Numai bine!
este normal sa ai perioada de menstruatie din ce in ce mai mica, iau de vreo 7 ani anticnceptionale, vreo 4 ani am luat norimin si tot asa am patit, m fost la medic si mi le-a schimbat in microginon spunand ca alea sunt prea tari pt mine, acum patesc la fel su cu astea, de ce?exista posibilitatea dea nu mai putea avea copii de la prea multi ani de luat anticonceptionale?stiu ca suna bizar intrebarile mele dar stiti cum e toata lumea vb orce fara macar sa se informeze, ma bucur ca am putut discuta cu voi, ma-ti mai linistit.o zi buna, mltumec
Daca tu atata amar de ani ai folosit AC si nu te-ai gandit sa faci un copilas, de ce nu ti-ai pus un sterilet?Ajunge cat timp ai luat pilule, sigur ca de la ele incepi sa ai probleme, intrerupe-le si, ori faci un copil {e cel mai indicat } sau pune-ti un sterilet.Acesta nu e asa toxic ca pilula si il poti scoate imediat cand vei dori sa ai copii.Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13sunt sau nu insarcinata?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 24Un raspuns, va rog... sunt insarcinata?
- 11Nu mi-a venit ciclul!
- 11Nu stiu ce sa fac
- 6Exista sanse sa fiu insarcinata?
- 3Pot ramine insarcinata dupa am facut sex inainte de menstruatie cu o zi?
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 5sunt sanse sa o las insarcinata?
- 4As putea fi insarcinata?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 3Sunt insarcinata ?
- 0sunt insarcinata?
- 10Sex dupa ejaculare
- 0sarcina se poate sa fie fara penetrare
- 2exista posibilitatea unei sarcini?
- 1Sunt gravida?
- 1E posibil ca eu să fiu însărcinată?
- 0Dereglare hormonală?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: