postinor2
Buna.am facut dragoste cu iubitul meu dar prezervativul s.a rupt.A ejaculat inauntru.dupa aproximativ o ora am luat prima pastila de postinor 2 iar apoi la fix 12 ore pe cea de a doua.nu am mai folosit niciodata deoarece sunt la inceputul vietii sexuale si de aceea imi fac griji.nu stiu daca eram in perioada fert.ptr ca am un ciclu neregulat.as vrea sa imi spuneti daca trebuie sa.mi fac griji in legatura cu o sarcina nedorita.am 18 ani si astept un raspuns cat mai repede.multumesc
buna seara. am si eu o nelamurire. in luna decembrie mi_a venit menstra pe 7 dec, pe 18 dec am avut un contact sexual neprotejat, am luat postinor, pe 23 dec mi_a venit menstra sau am avut acea sangerare care a tinut ca la un ciclu normal, pe 30 dec si pe 9 ianuarie, am avut alte contacte sexuale neprotejate, iar in ianuarie cand asteptam menstra nu a mai venit; mi_am facut teste de sarcina au iesit pozitive, pe 25 ianuarie mi_am fct beta hcg_ul si mu_a iesit 755, 41. intrebarea mea este am ramas insarcinata pe 30 decembrie sau pe 18 decembrie? va multumesc din suflet!
buna seara!
sunt noua pe acest site.
Am avut ciclul pe data de 15 mai... iar pe 24 am avut contact sexual neprotejat si am luat pastila de a 2 zi( POSTINOR-2)
iar pe data de 3 iunie am inceput sa am o scurgere.la inceput maronie si apoi rosie. suntem in data de 7 am si acum.
Ciclul ar trebui sa imi vina pe data de 11.06. dar am observat ca ma dor sanii si parca s-au marit putin...M-am speriat si am facut si un test de sarcina care a iesit negativ.
Precizez ca in luna martie am facut si un tratatement cu KLION -D
. De ce sangerez, este o reactie adversa de la pastila combinata cu tratamentul??
Se poate sa fiu gravida??????
Va rog tare mult sa imi raspundeti si mie...
va multumesc
sunt noua pe acest site.
Am avut ciclul pe data de 15 mai... iar pe 24 am avut contact sexual neprotejat si am luat pastila de a 2 zi( POSTINOR-2)
iar pe data de 3 iunie am inceput sa am o scurgere.la inceput maronie si apoi rosie. suntem in data de 7 am si acum.
Ciclul ar trebui sa imi vina pe data de 11.06. dar am observat ca ma dor sanii si parca s-au marit putin...M-am speriat si am facut si un test de sarcina care a iesit negativ.
Precizez ca in luna martie am facut si un tratatement cu KLION -D
. De ce sangerez, este o reactie adversa de la pastila combinata cu tratamentul??
Se poate sa fiu gravida??????
Va rog tare mult sa imi raspundeti si mie...
va multumesc
Buna.Am si eu o problema...in data de 19(vineri) am avut un contact sexual neprotejat...dar nu a terminat inauntru.inca nu mi-a venit ciclul..trebuie sa imi vina pe data de 17 nu e foarte regulat...in 22 (luni)mi-am facut un test de sarcina care a iesit negativ...tin sa mentionez ca acuma 2 luni mi-a venit in 10, si luna trecuta in 17...ar trebui sa mai imi fac un test...?zilele trecute am fost si putin stresata.sanii mi s-au intarit si ma doare putin burta...e doar o simpla intarziere??am mai patit ca nu mi-a venit o luna ciclul dar nu a fost nici o problema...
Buna ziua!
Sunt noua pe acest forum, dar as avea o intrebare: pe data de 21.12 am avut surpriza neplacuta de a se rupe prezervativul.
A doua zi (la 6h dupa contact) am luat prima pastila de Postinor2(a doua pastila conform prospectului- 12 h-), urmatoarea zi am avut niste scurgeri maronii(pete, mai exact) care m-au tinut 2 zile!
Din cate am inteles, ar trebui ca in decurs de 1 saptamana sa am o menstruatie "falsa"/privatie..doar ca eu nu o am :(
Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este ca in perioada 20.12-31.12 trebuia sa am menstruatia normala(ciclu lunar), si e posibil
sa fi fost in perioada fertila!! Am un ciclu foarte neregulat(inca de prima data), am incercat prin retete si controale sa imi aduc menstruatia la normal, dar nu a avut efect.
1)Daca eram in perioada fertila, am luat prea tarziu pastila?( respectiv la 6h dupa contact)?
2)Cat ar mai trebui sa astept aparitia sangerarii?
3) exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata?
4) Pot face un test de sarcina dupa 1 saptamana de la contact?
[ Sincer, sunt ingrijorata, pentru ca nu as vrea sa ajung la un avort! Si chiar daca s-ar ajunge la unul, as vrea sa fie cat mai rapid posibil(ca si durata a sarcinii)astfel incat fatul sa nu fie prea dezvoltat! ]
5)Ar fi indicat sa fac o ecografie, dupa sarbatori, ca sa stiu exact in ce situatie ma aflu(lasand la o parte testele de sarcina)
?
Va multumesc mult, si va rog sa imi raspundeti cat de repede posibil!!
O zi buna..
Sunt noua pe acest forum, dar as avea o intrebare: pe data de 21.12 am avut surpriza neplacuta de a se rupe prezervativul.
A doua zi (la 6h dupa contact) am luat prima pastila de Postinor2(a doua pastila conform prospectului- 12 h-), urmatoarea zi am avut niste scurgeri maronii(pete, mai exact) care m-au tinut 2 zile!
Din cate am inteles, ar trebui ca in decurs de 1 saptamana sa am o menstruatie "falsa"/privatie..doar ca eu nu o am :(
Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este ca in perioada 20.12-31.12 trebuia sa am menstruatia normala(ciclu lunar), si e posibil
sa fi fost in perioada fertila!! Am un ciclu foarte neregulat(inca de prima data), am incercat prin retete si controale sa imi aduc menstruatia la normal, dar nu a avut efect.
1)Daca eram in perioada fertila, am luat prea tarziu pastila?( respectiv la 6h dupa contact)?
2)Cat ar mai trebui sa astept aparitia sangerarii?
3) exista posibilitatea de a fi ramas insarcinata?
4) Pot face un test de sarcina dupa 1 saptamana de la contact?
[ Sincer, sunt ingrijorata, pentru ca nu as vrea sa ajung la un avort! Si chiar daca s-ar ajunge la unul, as vrea sa fie cat mai rapid posibil(ca si durata a sarcinii)astfel incat fatul sa nu fie prea dezvoltat! ]
5)Ar fi indicat sa fac o ecografie, dupa sarbatori, ca sa stiu exact in ce situatie ma aflu(lasand la o parte testele de sarcina)
?
Va multumesc mult, si va rog sa imi raspundeti cat de repede posibil!!
O zi buna..
Buna ziua, acum o saptamana si ceva am avut un contact sexual neprotejat, a doua zi am luat prima pastila de postinor, pe cea de a doua am administrat'o dupa 12 ore de la prima, iar dupa 7 zile au avut loc sangerarile, dar fara dureri, au trecut trei zile de la prima reactie, iar eu inca am astfel de scurgeri in cantitate destul de redusa, in plus azi am avut dureri abdominale si de ovare destul de intense, un interval foarte scurt de timp, mi'as dori sa stiu daca aceste reactii sunt normale si daca se manifesta in functie de organism, se poate ajunge pana la chisturi ovariene sau probleme mai mari? Va rog mult sa imi raspundeti. Multumesc anticipat.
Buna seara !
Azi am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu si fara sa ne dam seama s-a rupt prezervativul. Ejacularea s-a realizat in afara vaginului, dar fiindca sunt cam la 1 zi dupa ovulatie si sansa de sarcina este mare m-am gandit sa iau postinor.
La 1 ora dupa contactul sexual l-am luat, intrebarea mea este care sunt contraindicatiile sale pe termen lung sau scurt, fiindca farmacista a spus sa nu depasesc administrarea medicamentului de 2 ori pe an.
Dat fiind faptul ca am mai luat postnor in ianuarie anul acesta ar trebui sa-mi fac griji in privinta acestuia sau nu?
Azi am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu si fara sa ne dam seama s-a rupt prezervativul. Ejacularea s-a realizat in afara vaginului, dar fiindca sunt cam la 1 zi dupa ovulatie si sansa de sarcina este mare m-am gandit sa iau postinor.
La 1 ora dupa contactul sexual l-am luat, intrebarea mea este care sunt contraindicatiile sale pe termen lung sau scurt, fiindca farmacista a spus sa nu depasesc administrarea medicamentului de 2 ori pe an.
Dat fiind faptul ca am mai luat postnor in ianuarie anul acesta ar trebui sa-mi fac griji in privinta acestuia sau nu?
Buna ziua.
Am avut contact sexual neprotejat in a 7-ea zi de ciclu. Am luat postinor, prima pastila la 60 ore dupa, apoi cea de-a doua pastila, la 12 ore. Ambele in intervalul maxim de 72 ore prevazut in prospect.
La 7 zile dupa administrare pastile am avut o sangerare usoara, care a durat 2 zile.
Acum sunt in a 24 zi de la contactul neprotejat si in a 30-a zi la care ar fi trebuit sa-mi vina ciclu.
Intrebari: este posibil ca postinorul sa-mi decaleze ciclu?
Este posibil ca sangerarea din a 7-ea si a 8 zi de la administrare sa fie menstra/ciclul?
Este posibil sa fi ramas insarcinata?
Multumesc,
Am avut contact sexual neprotejat in a 7-ea zi de ciclu. Am luat postinor, prima pastila la 60 ore dupa, apoi cea de-a doua pastila, la 12 ore. Ambele in intervalul maxim de 72 ore prevazut in prospect.
La 7 zile dupa administrare pastile am avut o sangerare usoara, care a durat 2 zile.
Acum sunt in a 24 zi de la contactul neprotejat si in a 30-a zi la care ar fi trebuit sa-mi vina ciclu.
Intrebari: este posibil ca postinorul sa-mi decaleze ciclu?
Este posibil ca sangerarea din a 7-ea si a 8 zi de la administrare sa fie menstra/ciclul?
Este posibil sa fi ramas insarcinata?
Multumesc,
Am si eu nevoie de ajutor!!!! Dupa ce am avut contact sexual neprotejat, am administrat la timp postinorul. Dupa 7 zile, mi-a venit aceasta sangerare, azi fiind sambata si saptamana viitoare ar cam trebui sa vina menstruatia care nu e regulata. Este posibil ca sangerarea de la pastila sa ma tina cateva zile apoi sa apara menstruatia, sau poate acum e chiar menstruatia care a venit mai repede? E maroniu-rosiatic, nu e abundent si dureri abdominale foarte mari. Va rog sa raspundeti!!!!
Buna Ziua! O prietena de a mea a luat Postinor 2 si dupa administrarea celei de a2a pastile a inceput sa aiba dureri de cap si uneori ameteli, cam cat ar dura efectele negative? Cam cat ar dura dereglarea ciclului? Daca nu apare acea sangerare exista vreun risca de a fi insarcinata?
Buna, am avut un contact neprotejat miercuri 07.03, prietenul meu a simțit ca a scăpat și in mine și am decis sa mergem sa luam pastila de a doua zi. Asta s-a întâmplat la ora 22:15.
La 22:30 am luat prima pastila de a doua zi de la postinor2, iar in dimineața următoare la 10:30 am luat a doua pastila.
Vineri, 09.03, am început sa am sângerare undeva pe la 23:30 seara. Nu exista șanse aa fiu însărcinată nu?
Am o întrebare: ce înseamnă aceasta sângerare? Ca am fost însărcinată și s-a eliminat ovulul fecundat sau acesta este un efect al medicamentului, ca erai însărcinată sau ca nu erai.
La 22:30 am luat prima pastila de a doua zi de la postinor2, iar in dimineața următoare la 10:30 am luat a doua pastila.
Vineri, 09.03, am început sa am sângerare undeva pe la 23:30 seara. Nu exista șanse aa fiu însărcinată nu?
Am o întrebare: ce înseamnă aceasta sângerare? Ca am fost însărcinată și s-a eliminat ovulul fecundat sau acesta este un efect al medicamentului, ca erai însărcinată sau ca nu erai.
Buna seara, am si eu o nelamurire: am facut sex protejat pe data de 16.03 dar spre nefericirea noastra s-a rupt prezervativul. Pe data de 17.03 dupa 10 ore am luat prima pastila de postinor 2 iar a doua pastila am luat-o la 12 ore cum scria in prospect! Problema e ca pe data de 19.03 am avut din nou aceeasi problema cu prezervativul s-a rupt...se poate sa fi ramas insarcinata fiind in ultima zi de fertilitate chiar daca pe data de 22.03 am avut acea "menstruatie falsa"? Va rog sa-mi raspundeti...nu ma tem de o noua sarcina dar mentionez ca acum 9 luni am avut cezariana si mi-e teama ca organismul meu nu e pregatit inca pentru o noua sarcina!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2need help: sunt insarcinata?
- 4avort + postinor = ?
- 4Postinor 2 desi el nu a ejaculat
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 7insarcinata sau nu?
- 7sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final.
- 6Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 7A fi sau a nu fi sarcina?
- 0Postinor 2 si menstruatia
- 1Mi-e frica sa nu fiu insarcinata
- 1Posibila sarcina ?
- 2doua teste negative ciclu neregulat
- 0Poate fi un început de menopauza?
- 1Menstruatie intarziata
- 1Oare sunt gravidă?
- 0Există posibilitatea unei sarcini?
- 0Oare e sarcina ???
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? postinor prezervativul rupt