postinor2

373 comentarii 1 2 34 ..... 12 13 Înainte ›
0
18-09-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Anticonceptionalele monofazice (asa cum e Logest) scad fluxul menstrual.
2. Prin comparatie cu Postinor, Logestul e preferabil.
3. Nu, nu trebuia sa mai asteptati.
4. Sunteti protejata incepand cu a 8-a zi.
0
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
V-am ascultat sfatul si miam facut un test de sarcina "Barza Gold Strip" si rezultatul e negativ din fericire..cred k m-am stresat eu prea mult dar sfatul Dumneavoastra a meritat...Va multumesc!!
0
Madalinaliliana
Nu este medic/terapeut
Madalinaliliana
Multumesc frumos pt raspunsuri
0
20-09-2008, ora 00:00
stan_alinna
Nu este medic/terapeut
stan_alinna
Buna, astazi se pare ca mi-a venit menstruatia dar nu stiu sigur daca e menstruatie sau sangerarea dupa luarea medicamentului postinor!!!!! Este normal sa apara sangerarea dupa ce iei pilula de a doua zi????
0
20-09-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
Da, cel mai frecvent, dupa Postinor apare o falsa menstruatie la cateva zile.
0
28-09-2008, ora 00:00
stan_alinna
Nu este medic/terapeut
stan_alinna
Buna ziua.menstruatia a tinut aproape 6 zile.asa ca nu cred k a fost una falsa.sper sa se regleze
0
28-09-2008, ora 00:00
redkiss
Nu este medic/terapeut
redkiss
am luat postinor2 dupa un contact sexual neprotejat !eram in perioada de ovulatie...dupa 7 zile am inceput sa sangerez putin si am crezut k e ciclu!am inceput sa iau de atunci anticonceptionale yasmin!ce se va intampla in continuare?imi va veni ciclu doar dupa terminarea celor 21 tablete? va rog sa imi raspundeti!multumesc
0
29-09-2008, ora 00:00
adina26
Nu este medic/terapeut
adina26
in urma cu o saptamana si jumatate am luat pastila de postinor 2 in urma unui contact sexual neprotejat, iar dupa vreo 2 zile am avut acea sangerare care poate aparea in urma luarii pastilei, dar se pare ca sangerarea continua deja de 7 zile si nici nu si-a modificat fluenta. va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce ar fi mai bine sa fac. multumesc anticipat!
0
29-09-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
@redkiss: "ciclul" va veni probabil dupa terminarea celor 21 de pilule.

@adina26: mai aveti rabdare 3 zile. Daca sangerarea continua dincolo de limita de 10 zile, e caz sa mergeti la doctor.
0
30-09-2008, ora 00:00
redkiss
Nu este medic/terapeut
redkiss
doar probabil? si daca le intrerup? in cat timp ar fi normal sa'mi vina ?
0
lilica2003
Nu este medic/terapeut
lilica2003
Buna ziua!
Am 41 de ani si menstruatia foarte regulata, desi extrem de abundenta, datorita uterului fibromatos, pentru care am inteles ca nu am ce face, ci doar spera ca pana la menoauza nu se va intampla nimic, dupa care se va resorbi si voi scapa de aceasta neplacere.
Problema mea este urmatorea: in urma cu mai putin de 36 ore - in acest moment - am facut sex neprotejat, ne-a luat valul pe mine si pe sotul meu si ejacularea a fost in interior. Cum ciclul meu este foarte regulat (la 28 zile), iar acest contact a avut loc in fix a 14-a zi, sfatuiti-ma va rog daca e bine sau nu sa iau Postinor 2. Ma gandesc la varsta, la faptul ca sunt fumatoare, la uterul fibromatos, si nu stiu ce sa fac. Mentionez faptul ca la 6 luni merg la cabinetul ginecologic pentru consultatie si examen cito-bacteriologic. Anul trecut mi-am facut deja si prima mamografie. Va multumesc anticipat pentru sfatul Dvs.
0
lilica2003
Nu este medic/terapeut
lilica2003
am uitat sa adaug faptul ca in tinerete - pe la 20 si ceva de ani - am mai luat de doua ori pilula e a doua a doua zi, in ani diferiti (daca nu ma insel era vorba de Rigevidon, sau cam asa ceva). M-au ajutat respectivele pastile fiindca nu am ramas insarcinata. Nu am avut nici un fel de sangerari sau alte neplaceri, de nici un fel, iar ciclul urmator a venit normal. Inteleg ca nu dupa Postinor e posibil sa sangerez? Nu trebuie sa-mi fac probleme? Ar trebui sa merg la ginecolog?
0
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
Exista, evident, posibilitatea sa fi ramas insarcinata.
0
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
Buna ziua!aceeasi nelamurire ma tot framanta de ceva timp pe luna august si septembrie am avut de 2 ori ciclul menstrual la inceputul si la sfarsitul lunii dar cand venea aparea sub forma unei scurgeri maronii si dupa cateva zile era mai rosie...si era foarte putin testu de sarcina lam facut si a fost negativ.relatii sexuale nu am mai avut de pe 4 august.nu stiu ce ar putea fi:(posibil vre-o dereglare de ciclu??Va multumesc!!!
0
14-10-2008, ora 00:00
blonda ioana
Nu este medic/terapeut
blonda ioana
buna am si eu o mica nelamurire daca se poate sa imi raspundeti!in data de 12/10 am avut un contact nepritejat dar baiatul nu a lasta in mine insa mie asa mi sa parut ca sa fiu sigura a doa zi am luat prostinor 2 este vreo sansa sa fiu insarcinata?credeti ca ma puteti ajuta cu un raspuns?
0
14-10-2008, ora 00:00
blonda ioana
Nu este medic/terapeut
blonda ioana
va rog raspundeti este important
0
15-10-2008, ora 00:00
kristyne
Nu este medic/terapeut
kristyne
stau si io cu gandul...vam mai scris mai sus k am luat Postinor dupa ce s-a rupt prezervativul(data de 18.08)..la 1 sapt mia venit falsa menstruatie pe data de 27.08 iar apoi mia venit ciclul pe data de 15.09. akuma suntem in 15.10 si inca nu mia venit se pare k a trecut 1 luna ar trebui sa-mi vina dar se poate cumva sa se fi dereglat din cauza pastilei? k din moment ce am luat pastila si mi-a venit inseamna k nu am ramas insarcinata dar stau mereu cu frica sa-mi vina ciclul.Astept raspuns...Va multumesc!
0
15-10-2008, ora 00:00
kristyne
Nu este medic/terapeut
kristyne
ioana citeste si tu toate comentariile de mai sus"Conditia este sa luati ambele pastile in interiorul intervalului de 72 de ore de la contactul presupus fertil. Eficienta Postinorului, in acest caz, este de 98 %"
deci stai calma akuma trebuie sa iti vina falsa menstruatie la cateva zile 1 sapt..asa ca docamdata stai calma:)
0
20-10-2008, ora 10:47
blonda ioana
Nu este medic/terapeut
blonda ioana
mai am si eu o intrebare daca se pate cum vam spus mai sus am luat postinor dupa 5 zile mi-a venit ciclu dar era normal nu era putin era o menstruatie normala.e posibil sa imi mai vina si la data la care trebuia normal sa imi vina (30/10/08)daca a fost asa abundent acuma?vreau si eu un raspuns daca se poate. va multumesc
0
30-10-2008, ora 22:20
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
kristyne..vreau sa iti spun ca am patit ceva la fel ca si tine...adik..am luat pastile..am avut sangerarea aceea...menstruatia falsa, prin 28 septembrie, si acum astept sa vina...sper sa ne vina la amandoua...sa nu avem probleme...adevarul e ca eu sunt si foarte stresata...si din cauza asta mi-a mai intarziat...sper totusi sa vina...
0
07-11-2008, ora 23:40
honeyla
Nu este medic/terapeut
honeyla
Am facut si eu ieri o mare idiotenie...adica am facut vreo cateva min dragoste fara prezervativ.si...aici vine partea interesanta.a simtit ca i vine si s a retras.a ejaculat afara, dar mi a picat si mie pe..cum sa explic? pe marginea piciorului cum ar fi...si mi e frica sa nu mi fi ajuns de acolo in interior. Precizez ca duminica mi a venit ciclu si d abia alaltaieri mi a trecut, iar ciclu cel mai lung e de vreo 35de zile si cel mai scurt vreo 25-26...asa ca nu cred ca era perioada fertila, nu? Am luat si Postinor la vreo ora, adik la o ora dupa incident. Exista sanse sa raman insarcinata? ptr ca azi nu am simtit niciun efect al Postinorului, cu exceptia a putina oboseala...deci daca nu am sangerat sunt sanse sa fiu? Pastilele le am luat corect.
precizez ca am mai folosit Postinor akm vreun an..si la fel n am avut niciun simptom, si nici sangerare.
va multumesc
0
11-11-2008, ora 21:14
honeyla
Nu este medic/terapeut
honeyla
imi raspunde si mie cineva? mai este cineva pe site ul asta?
0
12-11-2008, ora 08:25
Dr. Mihnea Dragomir
Dr. Mihnea Dragomir
Venirea menstruatiei este un indiciu ca nu suteti insarcinata.
0
15-11-2008, ora 16:09
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
am facut sex anal fara prezervativ si nu am luat nici o pastila inainte.azi am luat prima pastila de postinor-2 si singurul simptom pe care il am este oboseala.este posibil sa raman insarcinata? am auzit ca este posibil daca din intamplare sperma se prelinge pana la/in vagin.este adevarat?? mentionez ca menstruatia mi s-a treminat pe 11.11 si contactul aseara.va rog mult sa-mi raspundeti
multumesc
0
15-11-2008, ora 16:50
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
si inca ceva.cand pot folosi testul de sarcina? trebuie neaparat sa astept pana luna viitoare cand trebuie sa-mi vina? sau pana sa-mi vina menstruatia?
0
16-11-2008, ora 21:14
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
azi au inceput si sanii sa ma doara.oare este un alt simptom al postinorului?
0
20-11-2008, ora 10:40
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
astazi mi-a venit menstruatia falsa.din cate am citit mai sus, inseamna ca nu-s insarcinata.ce bine

si inca ceva.cine poate sa-mi explice faza cand femeia este fertila si cand nu.adica...cand poate sa faca sex fara sa ramana insarcinata?
0
20-11-2008, ora 18:40
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
adica sa faca sex neprotejat vroiam sa zic...dar mai raspunde cineva aici??
0
21-11-2008, ora 17:02
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
Din cate stiu eu..si am citit pe acest site...perioada aceea cu "mai putina fertilitate" e la fel de periculoasa ca si restul zilelor. Adica poti ramane insarcinata la fel de bine k si knd nu te protejezi in afara acestei perioade, deci...sex protejat. Si mi se pare o prostie sa nu va protejati. Eu folosesc prezervativ...si tot nu sunt 100% convinsa k ma protejeaza...si de 2 luni de cand mi-am inceput viata sexuala am numai ganduri negre...desi poate nu ar trebui, pt k nu am patit ink nimic. Din cauza asta am apelat la un doctor care mi-a prescris anticonceptionale, sunt cele mai sigure dupa parerea mea. stii sigur k esti protejata de bebe, dar dak ai un singur partener si il cunosti...si de bolile cu transmitere sexuala. Cele care nu folositi nici o metoda de contraceptie va jucati cu viata voastra si sunteti inconstiente. E adevarat k poate pt unele e incomod k trebuie luate in fiecare zi...dar mai bine asa decat sa satti toata ziua cu gandul k dak totusi s-a prelins putina sperma spre vagin...sau dak s-a rupt prezervativul si nu am observat. Si pastilele de urgenta sunt ultimul lucru la care trebuie sa apelati...pt k va deregleaza total, am incercat si eu...si...am tot felul de probleme de atunci. SEXUL PROTEJAT E CEL MAI SIGUR !!!!!
0
21-11-2008, ora 23:29
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
aha...ms mult "blondyna22".intr-adevar ai dreptate cu tot ce ai zis mai sus.dar uneori te mai ia si valul si nu mai gandesti clar...dar ce probleme apar de la pastilele de urgenta? dereglari de menstruatie (cat de serioase pot fi?)...altele?
Adaugă un comentariu / răspuns
373 comentarii 1 2 34 ..... 12 13 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •