un ginecolog m-a speriat.va rog sa va spuneti parerile!!!
Buna ziua.Am fost zilele trecute la un ginecolog de la camera de garda a unui spital iar acesta m-a intrebat daca sunt insarcinata.I-am spus pentru ca singura data cand eu si prietenul meu am ajuns mai aproape a fost atunci cand el si-a dat drumul in pantaloni.Stiam ca nu pot ramane insarcinata asa dar doctorul ginecolog mi-a spus ca exista un risc si in cazul acesta.E posibil asa ceva?Sa raman insarcinata?E adevarat ca atunci eram in perioada fertila doar ca nu-mi imginez cum spermatozoidul paote ajunge pana acolo incat sa fecundeze ovulul.
Va rog sa-mi raspundeti.
multumesc
Va rog sa-mi raspundeti.
multumesc
5 comentarii
Nu are cum sa patrunda spermatozoizii prin pantaloni si sa ajunga sa fecundeze ovulul. Doar daca nu a existat un alt contact!
stai linistita ca nu se teleporteaza spermatozoizii din pantaloni in vagin.Daca nu au fost alte contacete sexuale scoateti din cap cum ca ai fi gravida
ooo ...nu vai!!! nu ai cum sa fii insarcinata. nici cum.spermatozoizii aia nu zboara asa..prin pantalon.mai sunt si ginecologi care au un simt al ""profesiei"mai prost lucrat. :)
Ca sa fi sigura i-ati un test de sarcina.asa dispare orice indoiala.
acest lucru stiam si eu numai ca atunci cand auzi din gura unui doctor, cel de la care trebuia sa primesti sfaturi nu am mai stiut ce sa cred.de fapt, chiar m-a pus sa fac un test de sarcina care bineinteles a iesit negativ.dar tot m-am speriat.
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 8Sunt insarcinata? Sa imi fac probleme?
- 2buna ziua, pot fi insarcinata?
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 3Oare pot ramane insarcinata?
- 3ajutati-ma va rog!sunt confuza
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 3Confuzie... ar putea fi vorba de o sarcina?
- 3sunt oare insarcinata?
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 0posibila sarcina
- 3sunt gravida?
- 8am facut sex neprotejat in a 14-a zi de menstruatie. e posibil sa raman gravida?
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 2dereglare hormonala sau sarcina?
- 1sunt sau nu insarcinata
- 2Sunt insarcinata?
- 2Atac de panica-pot fi insarcinata sau nu?
- 4pot ramane gravida?
- 8va rog sa imi dati un raspuns exact - sunt sanse sa raman ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: