Posibila sarcina?
Am si eu o problema mare..
Prietena mea de obicei are un ciclu regulat de 27 -28 de zile, cel mai mult tinand 31 de zile dar NICIODATA mai mult.
Luna trecuta i-a venit pe data de 26 septembrie, urmand ca luna aceasta sa ii vina pe 23 ( octombrie) insa nu s-a intamplat pana acum..
Am intretinut relatii in ziua in care i-a trecut si anume a 5 a zi de sangerare a ultimului ciclu..pe data de 7 si 14 am facut protejat iar pe data de 21 octombrie am facut neprotejat insa cu ejaculare in afara, tinand cont ca 'nu mai era in perioada fertila'. Am facut un test de sarcina la 4 zile de intarziere si unul astazi la a 7 a zi de intarziere, ambele fiind NEGATIVE. Sunt oare sanse sa fie sarcina ?:(. Va multumesc !
Prietena mea de obicei are un ciclu regulat de 27 -28 de zile, cel mai mult tinand 31 de zile dar NICIODATA mai mult.
Luna trecuta i-a venit pe data de 26 septembrie, urmand ca luna aceasta sa ii vina pe 23 ( octombrie) insa nu s-a intamplat pana acum..
Am intretinut relatii in ziua in care i-a trecut si anume a 5 a zi de sangerare a ultimului ciclu..pe data de 7 si 14 am facut protejat iar pe data de 21 octombrie am facut neprotejat insa cu ejaculare in afara, tinand cont ca 'nu mai era in perioada fertila'. Am facut un test de sarcina la 4 zile de intarziere si unul astazi la a 7 a zi de intarziere, ambele fiind NEGATIVE. Sunt oare sanse sa fie sarcina ?:(. Va multumesc !
3 comentarii
Avand in vedere ca nu ati avut contacte sexuale neprotejate in perioada fertila si testele de sarcina au iesit negative, cel mai probabil nu este insarcinata.Exista multe motive care duc la dereglarea ciclului menstrual:
- Stresul
- Afectiuni ale tiroidei
- Chisturile ovariene;
- anumite medicamente
- Schimbarile radicale ale stilului de viata
- curele de slabire
- probleme genitale;
- obezitatea, diabetul, boli hepatice
- efort fizic prelungit
- Stresul
- Afectiuni ale tiroidei
- Chisturile ovariene;
- anumite medicamente
- Schimbarile radicale ale stilului de viata
- curele de slabire
- probleme genitale;
- obezitatea, diabetul, boli hepatice
- efort fizic prelungit
In primul rand, multumesc pentru raspuns, insa as mai avea o intrebare.. am inteles ca este posibil sa existe o asa numita "ovulatie tarzie" si sa nu se produca exact in acea perioada care este considerata "fertila"... oare e posibil sa fie contact cu risc ultimul de pe data de 21 ? tinand cont ca pe data de 23 -24 ( cel tarziu 26 in cazuri foarte rare) trebuia sa ii vina ?
Se poate ramane insarcinata daca nu a existat contact sexual? ci doar introducerea penisului pentru maxim 2 minute in vagin?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 8ajutorrrr! Sunt insarcinata?
- 9o mica problema: oare sunt insarcinata?
- 4credeti ca sunt insarcinata?
- 2Se poate ramane insarcinata?
- 4sunt gravida?
- 12de ce intarzie mensruatia asa mult???
- 4sunt insarcinata?
- 3Se poate sa fie insarcinata ?
- 3exista vreo posibilitate de a ramane insarcinata?
- 0sunt insarcinata ?
- 4sex protejat dupa ejaculare.cat e riscul de mare?
- 1Posibila sarcina. Simptome.
- 0Anticonceptionale
- 0posibila sarcina?
- 6Pot fi insarcinata?
- 3După test
- 0Rigevidon 21+7
- 1E posibil ca eu să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: