Intarziere menstruatie dupa donare sange
Buna ziua!
Am fost sa donez sange in data de 9 mai si era chiar ultima mea zi de menstruatie din acea luna, iar doctorul de la donare nu mi-a spus ca imi poate afectua menstruatia. Menstruatia mea in aceasta luna a intarziat cam 9 zile, am facut un test la 2 zile intarziere crezand ca s-a intamplat ceva, insa aceasta a iesit negativ si am tot asteptat sa imi vina, dar nimic. Am refacut testul astazi si, la fel, a iesit negativ. Credeti ca donarea de sange mi-a dereglat menstruatia? Am avut act sexual la sfarsitul lunii mai, insa a fost protejat. Ciclul meu menstrual e regulat si venea cam in aceeasi perioada in fiecare luna.
Imi puteti da un sfat sau ce credeti voi ca e?
Am fost sa donez sange in data de 9 mai si era chiar ultima mea zi de menstruatie din acea luna, iar doctorul de la donare nu mi-a spus ca imi poate afectua menstruatia. Menstruatia mea in aceasta luna a intarziat cam 9 zile, am facut un test la 2 zile intarziere crezand ca s-a intamplat ceva, insa aceasta a iesit negativ si am tot asteptat sa imi vina, dar nimic. Am refacut testul astazi si, la fel, a iesit negativ. Credeti ca donarea de sange mi-a dereglat menstruatia? Am avut act sexual la sfarsitul lunii mai, insa a fost protejat. Ciclul meu menstrual e regulat si venea cam in aceeasi perioada in fiecare luna.
Imi puteti da un sfat sau ce credeti voi ca e?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt insarcinata?
- 12Urmatoarea menstra intarzie 20 zile
- 6intarziere sau sarcina?
- 5test sarcina fals pozitiv, chist ovarian?
- 1Astm bronsic si donarea de sange
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 0Sunt insarcinata?
- 0Simptome de sarcina
- 5Poate fi vorba de o sarcină?
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 1Secretie alba si intarzierea ciclului
- 1Menstruatie - deja întârzie de 2 zile
- 2Menstruație întârziată
- 0Insarcinata sau nu?
- 0Sperietura de sarcina
- 0Menstruatie... sunt in ziua 46 a ciclului si nu a venit.
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual donarea de sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: