Intarziere menstruatie dupa donare sange
Buna ziua!
Am fost sa donez sange in data de 9 mai si era chiar ultima mea zi de menstruatie din acea luna, iar doctorul de la donare nu mi-a spus ca imi poate afectua menstruatia. Menstruatia mea in aceasta luna a intarziat cam 9 zile, am facut un test la 2 zile intarziere crezand ca s-a intamplat ceva, insa aceasta a iesit negativ si am tot asteptat sa imi vina, dar nimic. Am refacut testul astazi si, la fel, a iesit negativ. Credeti ca donarea de sange mi-a dereglat menstruatia? Am avut act sexual la sfarsitul lunii mai, insa a fost protejat. Ciclul meu menstrual e regulat si venea cam in aceeasi perioada in fiecare luna.
Imi puteti da un sfat sau ce credeti voi ca e?
Am fost sa donez sange in data de 9 mai si era chiar ultima mea zi de menstruatie din acea luna, iar doctorul de la donare nu mi-a spus ca imi poate afectua menstruatia. Menstruatia mea in aceasta luna a intarziat cam 9 zile, am facut un test la 2 zile intarziere crezand ca s-a intamplat ceva, insa aceasta a iesit negativ si am tot asteptat sa imi vina, dar nimic. Am refacut testul astazi si, la fel, a iesit negativ. Credeti ca donarea de sange mi-a dereglat menstruatia? Am avut act sexual la sfarsitul lunii mai, insa a fost protejat. Ciclul meu menstrual e regulat si venea cam in aceeasi perioada in fiecare luna.
Imi puteti da un sfat sau ce credeti voi ca e?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5intarzierea menstruatiei, nici simptome ca vine nu am
- 29Intarzierea menstruatiei
- 20Intarziere menstruatie
- 4probleme ginecologice
- 5Intarziere cm...de la antibiotice?
- 7deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara
- 1Intarziere CM
- 8Este sau nu insarcinata?
- 2Întârzierea menstruatiei
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 0Testul zice nu, dar menstruatia întârzie?
- 0Sarcina sau lipsa menstruației
- 8Anticonceptionale
- 1Menstruatie intarziata
- 0Întârziere ciclu
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 0Intarziere ciclu dupa duphaston
- 0Întârziere menstruatie
- 1Sunt însărcinată?
- 3Protocol donare sânge 2008
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual donarea de sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: