Intarziere menstruatie dupa donare sange
Buna ziua!
Am fost sa donez sange in data de 9 mai si era chiar ultima mea zi de menstruatie din acea luna, iar doctorul de la donare nu mi-a spus ca imi poate afectua menstruatia. Menstruatia mea in aceasta luna a intarziat cam 9 zile, am facut un test la 2 zile intarziere crezand ca s-a intamplat ceva, insa aceasta a iesit negativ si am tot asteptat sa imi vina, dar nimic. Am refacut testul astazi si, la fel, a iesit negativ. Credeti ca donarea de sange mi-a dereglat menstruatia? Am avut act sexual la sfarsitul lunii mai, insa a fost protejat. Ciclul meu menstrual e regulat si venea cam in aceeasi perioada in fiecare luna.
Imi puteti da un sfat sau ce credeti voi ca e?
Am fost sa donez sange in data de 9 mai si era chiar ultima mea zi de menstruatie din acea luna, iar doctorul de la donare nu mi-a spus ca imi poate afectua menstruatia. Menstruatia mea in aceasta luna a intarziat cam 9 zile, am facut un test la 2 zile intarziere crezand ca s-a intamplat ceva, insa aceasta a iesit negativ si am tot asteptat sa imi vina, dar nimic. Am refacut testul astazi si, la fel, a iesit negativ. Credeti ca donarea de sange mi-a dereglat menstruatia? Am avut act sexual la sfarsitul lunii mai, insa a fost protejat. Ciclul meu menstrual e regulat si venea cam in aceeasi perioada in fiecare luna.
Imi puteti da un sfat sau ce credeti voi ca e?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 5yasmin, menstruatie intarziata, test de sarcina negativ
- 21de ce intarzie ciclul?
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 4tulbulare afectiva bipolara si donarea de sange
- 10intarzierea menstruatiei 46 de zile
- 3intarziere menstruatie va rog raspundeti
- 1Intarziere ciclu
- 1Intarziere
- 1Intârziere menstruatie
- 11Ciclu întârziat
- 0Ciclu intarziat
- 1Keloid - Injectii cu triamcinolon