si sangerare si menstruatie?
Am citit undeva aici pe forum ca dupa postinor sau vine direct menstruatia, sau e sangerarea aceea minora la cateva zile si menstruatia vine, de regula, la momentul asteptat pentru luna respectiva. Confirmati?
Si inca o intrebare. La momentul ovulatiei, endometrul a incheiat faza proliferativa, din cate stiu. Asta inseamna ca daca postinorul provoaca mai repede hemoragia, ea va dura cam tot atatea zile cat un ciclu obisnuit?
Multumesc!
Si inca o intrebare. La momentul ovulatiei, endometrul a incheiat faza proliferativa, din cate stiu. Asta inseamna ca daca postinorul provoaca mai repede hemoragia, ea va dura cam tot atatea zile cat un ciclu obisnuit?
Multumesc!
3 comentarii
1. Dupa Postinor, orice urmare e posibila: de obicei apare, la cateva zile, o sangerare mai redusa cantitativ, iar menstruatia urmatoare poate aparea la vremea ei sau dupa un timp mai indelungat.
2. Da, in cazul in care Postinor e luat in preajma ovulatiei.
2. Da, in cazul in care Postinor e luat in preajma ovulatiei.
Buna ziua! Sunt intro mare dilema, in ziua a 3a a menstruatiei am avut contact sexual neprotejat, la aproximativ 12-13 ore dupa am luat postinor2 (pt a doua oara dupa 10 luni), in general durata menstruatiei este de pana la cel mult 7 zile, insa st deja in a 9 a zi si ink am sangerari ca la ciclu insa cu intrerupere, nu sunt abundente, dar ma ingrijoreaza aceste sangerari. Mentionez ca prima data cand am luat postinor2 nu am avut absolut nici o reactie adversa si sia facut efectul. Pana la cat se pot prelungi aceste sangerari si sunt normal, sau exista riscul unei sarcini? sau acestea mai pot fi cauzate si de stres, raceala, sau pur si simplu actul sexual in timpul menstruatiei? Va rog sami raspundeti pt k st ingrijorata.
buna.Am nevoie de un sfat. Am luat cele 2 pastilute de postinor2 dupa 8ore de la contactul sexual si dupa 1 sapt mi-a venit ciclul. M-a tinut o sapt ca de obicei, fluxul nefiind abundent ca pana acum. Luni, in loc sa imi treaca, mi-a venit din nou ciclul normal la data asteptata (era regulat pana acum) cu flux abundent cum aveam mereu la inceput. Este normal sau am motive sa ma sperii?E vorba de o hemoragie?Va rog sa imi dati un sfat caci acum sunt foarte stresata din cauza asta, mai ales ca sambata viitoare am nunta. Va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 58sunt insarcinata? imi intarzie menstruatia...
- 3dupa chiuretaj.. menstruatie abundenta
- 3sangerare dupa chiuretaj
- 15legat de menstruatie
- 5postinor 2 - mai mult decat ingrijorata
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 4Este posibil sa fi fost doar o sangerare sau trebuie sa ma ingrijorez?
- 15se poate numi sangerare de nidatie?
- 4contraceptivele opresc menstruatia
- 5daca am folosit prezervativ nu pot sa raman insarcinata, nu?
- 11postinor - va rog din tot sufletul sa ma ajutati!
- 0sangerare inainte de menstruatie
- 1Probleme menstruatie
- 0menstruatie venita mai repede cu 2 saptamani
- 1menstruatie
- 3Postinor 2, test negativ
- 5Menstruatie de 2 sau 3 ori pe an
- 1Postinor 2
- 3Menstruatie mai devreme (o saptamana)
Mai multe informații despre: Menstruatia postinor sangerarile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: