Oare sunt însărcinată???
As dori sa va întreb ce mi se întâmplă oare.??? Sa încep cu începutul sunt diagnosticata de 13 ani Scleroza Multipla Recurent Remisiva iar în 2014 am rămas însărcinată cu toate ca nu ne doream atunci copil și nu asa eu fiind sub tratament trebuie sa urmez anumiți pași pana la sarcina asa ca dacă am rămas în timpul tratamentului am fost nevoita sa renunț la sarcina după care trebuia sa merg la control la 6 săptămâni și nu am fost. După acea intrerupere menstruatia nu a mai fost ca și înainte a fost ușor neregulata și in cantitate mai mica. Acum în 2018, iulie trebuia cel târziu în 9 sa îmi menstruatia dar nu a venit nici azi în 11.07 am făcut teste de sarcina și au ieșit negative în data de 10 am avut oscurgere maronie spre rosu atât. Programare am pentru luni la ginecolog dar nu mai am răbdare nu știu ce se întâmplă???
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarzierea menstruatiei
- 3anticonceptionale si menstruatia intarziata
- 3e ceva normal sa-mi intarzie sau sa nu-mi vina ciclul luna aceasta din cauza pastilelor?
- 5Intarziere menstruatie.va rog sa imi raspundeti
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 4Lipsa menstruatiei
- 15este posibil sa fiu insarcinata?
- 12Mi a intarziat menstruatia
- 1Intarziere ciclu menstrual
- 1Sunt gravida?
- 2O parere va rog ! Menstruatie intarziata, Simptome sarcina
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 5E urgeeentt va rog!! Nu i vine menstruatia de 2 zile
- 0Imi intarzie ciclul
- 0Perioada Menstruala
- 3Întârzierea menstruației
- 0Dereglare menstruale brusca
- 0Menstruatie intarziata 2 saptamani si test de sarcina negativ
- 2Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Scleroza multipla Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: